Ez vicces én az egyetemig nem is hallottam integrálásról meg deriválásról... gimiben az osztályunk matekból eléggé a béka segge alatt volt, halál uncsi volt figyelni, mit szenvednek 1-1 feladattal! Kb. 5-en voltunk az osztályban, akikkel lehetett volna mit kezdeni, de ebből mi kimaradtunk. Pislogtam is rendesen az első félévben matekból, hogy most mi is van. Mások ott boldogan vigyorogtak a deriválás szó hallatán, én meg azt se tudtam, h káromkodnak vagy sem! Na mindegy. Jó az előny, de úgyis max. csak az első szemeszterben számít bármit is.., utána már mindenki egy szinten van!
Mondjuk érik meglepetések az embert, emlékszem az első félévben az aláírásaim simán meglettek, de kb két vizsgám sikerült.
(apa utána egy évig kb bulicicának csúfolt, pedig a feléről se tudott.. :-[ ) Azt hittem, h egy világ dőlt össze, pedig annyira lényegtelen volt. Kövi félévben sikerült minden és semmiről nem maradtam le, max még több embert ismertem meg! Szerintem egyáltalán nem számít, h az ember 5 vagy 6 év alatt csinálja meg az egyetemet. Sőt szerintem, ha annyira hajt akkor inkább lemarad egy csomó más értékes dologról. 8) Na jó most lövöm le magam, csak rámtört a nosztalgia így az éjszaka közepén... :-X
Shiro: jól használtad fel az idődet!!
szép lett! Hajrá Morgan helyett Monet!!!