Sevanna
|
|
« Válasz #1920 Dátum: 10 szep 01, 13:31:24 » |
|
Első és másodéven az egyetem egyáltalán nem hawaii a közhiedelem ellenére. Ezer százalék, hogy szinte mindennap nyolcra kell menni és késő délutánig órái vannak az embernek. Pénteken is lesz órád? Az mondjuk már extra pech, mert elég ritka. Mondjuk nekem is volt első éven órám pénteken reggel nyolctól kettőig ráadásul ugyanazzal a tanárral. Barátnőd érdekes élményekkel fog hazatérni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1921 Dátum: 10 szep 01, 13:43:23 » |
|
Nekünk megmondták, hogy az első év az sz-pás... kökeményen... Tanulni olyat, amiért odamentünk nem fogunk, de tuti, hogy a matekon 99% meg fog bukni... Alig van valaki, aki elsőre átmegy a matek vizsgán... a gólyatáboros patrónusunkkal egy előadáson fogunk ülni, ugyanis neki még mindig van olyan elsős tárgya, ami még nincs meg, pedig már nagyon szeretne végeznixD Nálunk egyelőre az előjelentkezés zajlik, ETR használható, 8-10-től van a rangsorolásos jelentkezés (és érdekelne, hogy a TO mikor veszi fel nekünk a tárgyakat) és még nem tudtam magamnak WiFi jelszót igényelni, mert még nincs jogviszonyomT_T sőt, holnap mehetek igényelni egy tajkártyát, ugyanis nem találom, és kell a beiratkozáshozXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1922 Dátum: 10 szep 02, 14:35:50 » |
|
Én meg most kezdtem el a 7.-et. Sajnos mégcsak! És olyan nehéééz lesz!! Belenéztem a fizikakönyvünkbe és padlót fogtam Nemhiszem, hogy idén is sikerülhet a színtiszta 5-ösig húznom magam. A kémiától is parázok. Huhh de nincs kedvem annyi képletet megtanulni, de sajnos ez nem kedv kérdése. De jó nektek hogy ti már túl vagytok ezen! Nekem csak most kezdődik. Mondjuk egyetemen sem lehet könynebb...
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Merlin
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1923 Dátum: 10 szep 02, 15:22:35 » |
|
Khm... szerintem a középsulis kémia lesz a nehéz :3 A szerveskémiát ki nem álhatom :3 A 7.-es 8.-os Fizikát meg imádtam :3 Akkor is műszakis voltam már
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #1924 Dátum: 10 szep 02, 16:01:45 » |
|
Istenem mit meg nem adtam volna, ha előző egy évben 7-es fizikát tanulhattam a volna a helyett, amit kellett. Első félévben olyanok voltak, hogy csak néztem wattafakk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1925 Dátum: 10 szep 02, 16:35:59 » |
|
A szerveskémiát ki nem álhatom :3
én a szerves kémia miatt mertem választani választott éretségitárgynak kémiát a biosz mellé Mondjuk én már csak 1 jegyet fogok kapni kémiából, ha minden jólmegy majd májusban xDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1926 Dátum: 10 szep 02, 18:26:17 » |
|
Én meg most kezdtem el a 7.-et. Sajnos mégcsak!
Örülj neki, hogy még ilyen fiatal vagy! Ha kívánhatnék egyet az talán az lenne, hogy örökké maradjak iskolás... olyan sz_r felnőni Belegondolni is rossz, hogy pár év múlva már nem lesznek ezek a napok, na meg a munkáról ne is beszéljünk xD Egyébként én fizikából és kémiából is épp h nem buktam meg xDD Utáltam, utálom, utálni is fogom. Emlékszem, szép volt a bizonyítványom akkoriban... 5-5-4-4-5-2-2 (körülbelül így )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #1927 Dátum: 10 szep 02, 18:28:46 » |
|
Én most kezdtem bele a francia nyelv tanulásába. Rohadt bonyolult, de tetszik :3 (remélem ez nem fog megváltozni...)
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1928 Dátum: 10 szep 02, 18:39:23 » |
|
A francia az egy vicces dolog. Nekünk anno egy fiatal csajszi tartotta suliban, nagyon bírtuk. Maga a nyelv tényleg nem könnyű, de azért van benne logika Amit utáltam benne az a 6541879247 kivétel volt Mondom: akkor minek szabály, ha minden harmadik ige kivétel?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1929 Dátum: 10 szep 03, 19:09:19 » |
|
Én mondjuk mostmár a töritől is félek egy kicsit, ugyanis elküldték a töritanárnőnket, aki egy jó fej, aranyos fiatal nő volt, nagyon jól tanított nekünk, szerettük, de már....hüpp, nem láthatjuk őt. :depi:Most meg a suli legszigorúbb, legkomolyabb és -nemmellesleg- a legszörnyű kinézetűbb tanárt kaptuk ki. Eddig szerettem a törit a tanárnő miatt, de úgy érzem, mostmár nem fogom. Én nemtudom miért, de a tanár miatt is megutálhatok, ill. megszerethetek egy tantárgyat. Jah és háát persze, a mi osztályunk, a jelenlegi 7/B elég hírhedt, és az ofi-nk mondta, hogyha egy tanárnak velünk lesz órája, általában előtte sóhajt egy nagyot, vagy kijelenti, hogy "Már megint velük van órám a csudába is"... Nincs olyan nap, amikor ne kiabálnának velünk (sajnos). A 23 emberből ugyanis csupán 5-6 normális gyerek lehet, aki figyel, és ká-u-es-esben végigüli az órát. A többiek csivitelnek, beszélgetnek, rajzolgatnak, feleselnek (én a csivitelősökhöz tartozok ). Aztán meg van még 3 fiú, akik igazán ráteszik a pontot az i végére, és tőlük borulnak ki leginkább a tanárok. Hagy ne részletezzem a cselekedeteiket.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #1930 Dátum: 10 szep 03, 19:13:55 » |
|
A 23 emberből ugyanis csupán 5-6 normális gyerek lehet, aki figyel, és ká-u-es-esben végigüli az órát.
Jah, hogy ez a normális, aki mint egy robot ül és jegyzetel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1931 Dátum: 10 szep 03, 19:16:18 » |
|
Hmm... ETR^^ http://kephost.hu/image-BC81_4C813176.jpg ÓrarendemXD két óra egyszerre^^" De legalább két csaj is lesz a csoportunkban, egyik az szép (fészbúk), a másikat nem tudomXD, meg volt osztálytársammal is egy csoportban vagyok^^ Péntek szabaad^^ nem veszek fel semmit a kötelezőn kívül^^ Slane, hmm sztem az a normális, aki legalább nem halad meg egy bizonyos hangszintet... én se jegyzeteltem órán, de magamat normálisnak tartomxD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1932 Dátum: 10 szep 03, 19:17:03 » |
|
Háát a tanárúr őket hívja normálisnak legalábbis...én normálisnak tartom magam, attól még hogy beszélgetek egy kicsit óra közben. Próbálok figyelni, dehát nekem egyedül jobban megy. Majd inkább a fizika és kémia órán fogok figyelni, mert azt egyedül nem sikerül majd megértenem szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #1933 Dátum: 10 szep 03, 19:20:41 » |
|
Én most kezdtem el a gimit és nagyon tetsziiik bár 0.-ba járok ezért az óráim 95% német és ez sokkolt kissé mert idáig nem tanultam a nyelvet de ezen felül szeretek suliba járni Nálunk a csoportok miatt 4 órán van eggyütt az egész osztály sajna 7.-es és a 8.-os fizikát imádtam és kitünő is voltam, szerintem nagyon könnyű, jelenleg nincs fizikám sajna
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1934 Dátum: 10 szep 03, 19:26:40 » |
|
Hát inkább jegyzeteljen... Én a 9.-iket kezdem ,még azt se tudom ,hogy kik lesznek az osztáyltársaim.Már a jelentkezés is macerás volt ,a régi sulimban elszámolták a médiámat :FF nem is egyszer ,szóval járkálhattunk a papírokkal.Szép évnek nézek elébe XDDD A fizika az nem nehéz ,mm nekem sose volt vele gondom ,órán odafigyeltem aztán következő órá előtt a szünetben elolvastam a leckét XDD kémia hát ... a tanárnő inkább az életét mesélte minthogy tanított volna ennek ellenére mindkettőből 10es voltam XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|