noemimi-chan
|
|
« Válasz #1830 Dátum: 10 jún 21, 18:55:00 » |
|
nekem a fizika egy nagyon hangulat tárgy... ha van hozzá kedvem akkor szeretem mint pl idén az rezgőkörökket, összetett áramköröket stb. de volt év mikor kínszenvedés volt a sokkal könnyebb anyagrész mondjuk az vicces volt félévben kitünő voltam év végén 3as kövi félévben kitünő X"D
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1831 Dátum: 10 jún 21, 18:57:57 » |
|
Hát nekem nagyon nemjön be mondjuk én mindig is humán beállitottságú voltam matek fizika kémia stb soe ment.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #1832 Dátum: 10 jún 21, 19:50:47 » |
|
Én úgy vagyok a fizikával hogy vannak témakörök amik nagyon mennek és vannak amik nem de összességében szeretem. Noemimi, olvastam a hsz-ed és majdnem lefordultam a székről hogy milyen rossz tanuló vagy aztán olvastam tovább h fordított osztályozás van nálatok O.O
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #1833 Dátum: 10 jún 21, 19:56:44 » |
|
Én szeretem a fizikát Nekem már az poén az egészben, hogy milyen címeik vannak az egyes témaköröknek xD Idén az utolsó 2 témakör a kvantumfizika és a magfizika volt, és már csakazértis tanultam, mert tetszett a címük... olyan okosságot sugároz xDDDD Viszont mindent utálok, amiben feszültség és áramerősség van Én meglátom egy ampermérő kapcsolási rajzát és hányok xD Az volt a jó a fizikában, hogy a tanárunk sose kérdezett elméletet a dolgozatokban, hanem mindig feladatokból, szóval csak a képleteket kellett tudnunk (köszönöm, drága számológép-fedőlap, hogy annyi képletet megjegyeztél helyettem, számítok rád matek órákon is!) meg egy kicsi gógyi kellett, és kész az ötös dolgozat Kár, hogy jövőre már nem fogjuk tanulni... nem lesz, ami feltornázza az átlagom, ha a többit elrontom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1834 Dátum: 10 jún 21, 21:20:56 » |
|
Nikol, én pont azokat szeretem^^ huhh, rezgő kör, régen volt... annyira emlékszem belőle, hoyg tekercs, meg kondenzátor.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1835 Dátum: 10 jún 21, 21:22:58 » |
|
kedvencem a fizikában tőmondatban megfogalmazható dolog van leírva fél oldalba (a füzetben... könyvben 3ban xD)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1836 Dátum: 10 jún 22, 09:19:19 » |
|
nekem a fizika egy nagyon hangulat tárgy... ha van hozzá kedvem akkor szeretem mint pl idén az rezgőkörökket, összetett áramköröket stb. de volt év mikor kínszenvedés volt a sokkal könnyebb anyagrész mondjuk az vicces volt félévben kitünő voltam év végén 3as kövi félévben kitünő X"D
Fizikával én is így voltam. Néha szerettem néha nem. Kivéve persze az utolsó mondatodat. Nekem a jegyeim az 1estől az 5ösig teljesen random mozogtak. x'D A végére általában 4es vagy 5ös lett, de oylan is előfordult, hogy a 3as is nehezen jött össze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #1837 Dátum: 10 jún 22, 09:30:33 » |
|
A fizikát szeretem Bár én úgy igazán az egyetemen szerettem meg és még jó h. középiskolában leraktam az alapokat...(csak 7ben voltam belőle négyes minden más évben 5ös.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 22, 09:31:16 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1838 Dátum: 10 jún 24, 21:29:54 » |
|
Hmmm... az haladási bizim: irodalom 3, nyelvtan 4, töri (+ társadalom ismeret) angol, tesi, szakmacsoportos alapozó oktatás az informatika szakmacsoportra, magatartás, szorgalom: ötös; Matek, Fizika: 4es; Valamint "informatika tantárgyból dicséretben részesült"
A felvételinek 352 ponttal vágok neki, holnap feltöltöm a feltöltenivalót a felvi.hu-ra
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #1839 Dátum: 10 jún 24, 21:38:19 » |
|
Valaki jelentkezett a PTE-re?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hatasu
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1840 Dátum: 10 jún 24, 21:44:04 » |
|
Nézzetek születési dátumot Általános suliban énis 4es 5ös voltam mindenből, középsulibap meg 2től 5ig mindenem volt. Egíyébként itt egy kép az én jegyeimről: (csak linkelem, mert széthúzta az oldalt) http://www.kephost.com/images3/b8n8sdais2dfzq15y8ts.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1841 Dátum: 10 jún 28, 14:36:08 » |
|
én is mutat énisénisénis X"DDDDD (na szal fordított osztályzás van) http://kepfeltoltes.hu/100628/Bez_n_zvu_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1842 Dátum: 10 júl 01, 08:37:04 » |
|
Most mind a négy nyelvet tanulod? Színinfarktust kapnék, nekem három is elég. Így is utálom a magyaron kívül mindet. xD Esztétikai nevelés. lol, megnéznék egy olyan órát... Azon mit kell csinálni? xD Társadalomismeret hmm. Egyébként még soha nem hallottam a sportnevelés kifejezést. Simán csak testnevelés... Akarom mondani, mindenki tesinek hívja, de csak lustaságból, ugye. Hmm, nekem óráim: Ének-zene angol nyelv történelem Emelt szintű biológia matematika rajz elmélet rajz gyakorlat emelt szintű rajz alapfokú művészetoktatás: grafika testnevelés Fizika Földrajz Német nyelv Művészettörténet Emelt szintű kémia Magyar nyelv Magyar irodalom És szerencsére ötös lettem. De egyébként jövőre még rosszabb unalmasabb lesznek... Ugye befejeztük a földrajzot, de becsusszan helyette az etika, a társadalomismeret és a filozófia... Hm, nem hiányoznak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1843 Dátum: 10 júl 01, 08:56:45 » |
|
Emelt szintű biológia Emelt szintű kémia
Nemtoom, Szaff, szerintem azért a mazochizmusnak is van határa. xDD Emelt kémia?? Tudok egy egyszerűbb megoldást, aminek a hatása ugyanez: 20 Aspirin + egy üveg pálinka. Vagy ha nem akarsz trükközni, akkor mássz fel vmi nagy hegy tetejére (arrafelé több ilyet is találsz), aztán szemet becsukni, és ugrani egy jó nagyot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1844 Dátum: 10 júl 01, 09:08:46 » |
|
Héjhéj. Ne szidd a kémiát. Kémia által jó megérteni a világot. Sokkal ésszerűbben éled az életed, ha tudod, milyen műanyagfajtát használsz, az vajon újrahasznosítható-e, vagy sem. Vajon kemény, vagy lágy? Éghető, vagy éghetetlen? Értelmet nyer az életed, ha tudod, mivel pucolod a wc-t és milyen illatosítót használsz a szintén kémiailag leírható szagok elnyomására. Egészségesebben élhetsz, ha ismersz minden alkánt, olefint és acetilén-szénhidrogént. Boldogabb leszel, ha tudod, hogy 1,1,2,2-triklór-etánt klóraddícióval állíthatsz elő acetilénből, és megmentheti az életed, ha tudod, etanolt inni lehet, egy-egy alkalommal már szinte szükséges, de metanolt soha, semmi körülmények között ne engedj meg magadnak. <--- Legalábbis kémia tanárom ezt állítja. Én még nem tapasztaltam. Ja igen, kémia rajongásom még hetedikben kezdődött... az FMA-val. xD Egyébként a biosz az rosszabb. Már mondjuk csak a tanár miatt. Elég érdekes egyéniség... Kedvenc témakörök: Hogy szexeeelnek a csigák? Hahahaha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|