24 nov 16, 08:19:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 99 100 [101] 102 103 ... 198
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Iskola, továbbtanulás és munka  (Megtekintve 431749 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Pein95
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #1500 Dátum: 09 máj 21, 20:18:43 »

na mi ma agyon szivatunk egy tanárt aki rajz órára jött helyetesíteni, mi csak gyurcsánynak hívjuk mert nagyon olyan a feje, általában mikor elfordult, valaki mindig eldobott felé egy papírgalacsint de nem igazán vette észre sőt a végén már szalámik is repültek pár fel is ragadt a falra, na meg a szavai is ki lettek forgatva rendesen, néhányan még a pad alá is elbújtak de nem vette észre, mindenki szakadt a röhögéstől főleg akkor mikor valaki bekiabálta hogy "mondjon le", bár az volta az érdekes hogy mögötte mindenki köpött rá de ő tovább mondta a mondanivalóját, a mai napon ez volt az egyik legjobb óra egy kicsit felébresztett az álmoságomból.
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 21, 20:19:14 írta Pein95 » Naplózva
boci555
Jounin
*

iLOVEmákostészta || balf@sz c:

« Válasz #1501 Dátum: 09 máj 21, 21:04:37 »

puska? minekaz xD hallod nekünk törint mindíg egész jó jegyek jönnek ki, mert a tanár 1 papírra írja a kérdéseket és a válaszokat, amit felolvas dogaírásakor, és doga közbe meg járkál körbe-körbe a teremben, s akk mindenki csak a papírt lesi a kezébe xD
Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
> Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-*
- SÜNIIII <3 "w"
peti93
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1502 Dátum: 09 máj 22, 16:43:37 »

wow ez álmaim puskája, ezt tuti nem veszik el...
Naplózva

Sensei: pintermate */_\*
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #1503 Dátum: 09 máj 22, 18:21:29 »

Juhúúúú!! Végre vége az írásbeli felvételiknek! Jáááá!!!
Már csak tanulmányírós beadós és 2házidoga beadós yíííhááá Nevet

és most himym:D
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #1504 Dátum: 09 máj 30, 15:01:44 »

"Újabb elképesztő törvényjavaslatot nyújtott be Magyar Bálint. Az egykori Szabad Demokrata oktatási miniszter az első hat évfolyamon megszüntetné a tantárgyakat, megtiltaná a házifeladatok adását és felszámolná a tehetséggondozó 8 évfolyamos gimmnáziumokat, A szakma megdöbbent."
Forrás: Magyar nemzet

Hát eeeezzz.... omfg.... Tantárgyak nélkül mit akar ovodát? és hogy lehetne tanulni mit? Segghülyék lesznek az emberek bmeg O_o"
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1505 Dátum: 09 máj 30, 15:04:54 »

Ez azért tényleg elképesztő...
A gyerek 13 éves korában ülne be elsőnek matekórára...
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1506 Dátum: 09 máj 30, 15:20:44 »

Azért nem olyan rossz elképzelés ez, mert ha mondjuk úgy oldanák meg, mint az OKJ-s képzésben, ahol nem tantárgyakra hanem modulokra van felosztva minden, mondjuk ahhoz nem kevés önszorgalom is kéne a diákoknak, ami mondjuk nem biztos, hogy van egy kisiskolásnak.  Gondolkozik
Naplózva

Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1507 Dátum: 09 máj 30, 16:29:06 »

De Csibe, ez teljességgel rossz elképzelés
Tömegesen rombolják az oktatást. Gimnáziumokat, iskolákat vonnak össze. Nem szokásom másoktól idézni, de egy osztálytársam fogalmazta meg teljesen jól a helyzetet

Idézet
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a szolidaritásból lassan-lassan átcsúszunk arra a szintre, hogy iskolákat szüntetnek meg, csak azért, hogy pár kis tetű, aki nem hajlandó tanulni rendesen egy osztályba kerülhessen olyan agyakkal, mint pl a ****. Az indok, hogy miért akarják megszüntetni a nyolcosztályos iskolákat, ha jól értettem, az volt hogy "ezek az iskolák elszívják az értelmes tanulókat a nyolcadik kerületi rohadó iskolákból". Nyilván elszívják. Mennyivel lenne job az országnak az, ha mindenki egy szinten lenne például azzal a magyar, kínai, vagy cigány tanulóval, aki egy olyan iskolába jár, ahol a tanár órán festi a körmeit, telefonálgat és belesz*rik, hogy mit csinálnak a diákok? (tapasztalatból beszélek. két évig jártam a nyolcadik kerületi Németh László ált. isk. és gimn-ba, ahol a mi ofőnk pontosan ezt tette, ahol ifj. S. Sándor rokonságával megverte a tesitanárt, ahol emiatt biztonsági bejárati ajtót kellett vennie az iskolának. Ebből a pénzből akár a számtechtermet is felújíthatták volna, vagy lehetett volna ezer értelmesebb dolog, amire elköltik azt a pénzt.) Egyre inkább az a divat, hogy hogyan lehet lerohasztani a magyar oktatásügyet. A következő generáció (már az utánunk jövő) sokkal rosszabb helyzetben lesz, mert ha pl elfogadják ezt a törvényjavaslatot, akkor tényleg egy szintre fog kerülni egy ****, meg egy lakatos. És valakinek azután is kormányoznia kell. Ki lesz az? Bevándorlók? Sokkal jobb!!

Másik tvjavaslat: Ha jól értettem, a tanárok nem taníthatnak hatodikig, nem adhatnak fel házit a diákoknak. Erről megkérdeztek x darab alsótagozatost, akik nyilván a seggüket csapkodnák a földhöz örömükben, ha nem lenne házi. Ez pedig a statisztika manipulálása, sajnos vannak elfogult TV-k, ATV HÍR TV. Ezek mind egy oldalról állítanak be egy adott dolgot, mindig aszerint, hogy a párt, aki pénzeli őket, mit is szeretne valójában. Ha egy felnőttet, vagy ha egy érettebben gondolkodó (talán már hatodikost is) megkérdeznek, akkor 100% azt mondaná, hogy igen, legyen házi, legyen értelmes tanítás, mert ha nekem nem lett volna, akkor most annyit se tudnék, mint amennyit most tudok (még akkor se, ha nem tanultam). Ha nem lenne hatodikig tanítás, lehetne elvonni pénzt a tanárképzéstől, ugyanis nem lenne rá szükség, csak hetedik után. Így sem kell alkalmassági ahhoz, hogy az ember tanár legyen, ezután meg az utolsó prosztó seggfej is elmehet tanárnak. Komolyan, inkább tanítson három ****, meg két ****, mint egy tanulatlan akárki.

a neveket kicsillagoztam, a személyi jogok miatt kacsint
Az idézet egyébként ehhez  a videóhoz lett írva: http://atv.hu/images/atv_flvplayer-rtmp.swf?title=Felforgatn%E1%20az%20oktat%E1st%20az%20SZDSZ-es%20t%F6rv%E9nyjavaslat&file=rtmp://flash0.atv.hu/vod1/090520_hirado_tantargyak&image=http://atv.hu/files/news_video_image/16952.jpg

a videóban konkrétan a mi iskolánk igazgatója szólal meg...
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #1508 Dátum: 09 máj 30, 17:02:41 »

Najó komolyan ekkora idiótaságot ikszdé Komolyna ennél nagyobb hülyeséget én még nem pipáltam....valóbna a kicsik(alsósok) sőt a felsősök is örülnek ha nincs házi,sőt én is,ha nem adnak a tanárok néha-néha,de most komlyan,menynivel kevesebb tudása lehet majd egy iskolásnak ha megszavazzák ezt a törvényt......idegesítő a tnaulás meg midnen,de aki tanul az tud és így ezentúl nem fognak tanulni tehát tudni sem....... Voltka eddig is emberek akik nem tanultka,de ez akkor is idiótaság.....
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1509 Dátum: 09 máj 30, 18:12:34 »

Attól nem kell félni, nincs olyan országgyűlés ami egy ilyen törvényt megszavazna.

Ritka, rosszul fogalmaztam és elég rossz poén volt elismerem, én sem tartom jó elképzelésnek, csak mondtam, hogy azért ki lehetne hozni belőle valamit, de a gyakorlatban analfabéták és tudatlan emberek sokaságát szülné egy ilyen oktatási rendszer, de azért tegyük hozzá, hogy a jelenlegi rendszer is igencsak messze van a jótól és akkor még finoman fejeztem ki magam...
Naplózva

vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #1510 Dátum: 09 máj 30, 19:09:13 »

Jó ég ezek normálisak? Japánban az van hogy 8 éves korig a gyerekek megkapnak mindent [szó szoros értelmében] utána meg mást nem csinálnak csak éjjel nappal tanulnak tanulnak...  >.<#  Ehhez képest magyarország szerintem leányálom. Én úgy gondolom hogy szükség van a tanulásra mert ha belegondolunk milyen lenne ha nem tudnák írni vagy olvasni és tudatlanok lennék az egész világgal szemben jelenleg hát az nem lenne túl fényes  smirksweat >.<#
Naplózva

♥♥
Do you know where hell is? Inside your head !
Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3
Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #1511 Dátum: 09 jún 06, 06:22:32 »

Tudom mi leszek, ha nagy leszek: pokemon és digimon jellegű animék karijainak én fogom kitalálni a támadásaik nevét.
Zsír lesz.

A videóra:
Lehet,h szélsőséges lenne ez a váltás a diákoknak. De akár működhet is, mert tény,h egész sok a kifejezetten kis tudással rendelkező kisdiák. Viszont a tényleges megoldás valahol középen lenne sztem inkább. Illetve ott, hogy otthon ugyanannyit kéne tanulással, olvasással és gyakorlással tölteni az időt, mint régebben. És nem a gép elé beülni otthon, az órákon nem pofázni és nem a telefonnal szarakodni... Nálam a fő szabály bejött: ha kész a lecke és felkészültél az aznap feladottakból (nem a másnapra kellő anyagból!) _és_ átnéztél holnapra mindent, akkor mehetsz játszani.

Frankón kitaláltak megint valamit, aztán meg majd viccesen egyik pillanatról a másikra be lesz vezetve anélkül, hogy konkrétabb terveik lennének, vagy kísérletet tennének egy-egy iskolában erre az oktatási módra. Egy-egy gyengébb tanárra még mi sem figyeltünk órán, egyesek cikizték is meg beszóltak neki. Ha pedig ilyen kis laza laca-faca lesz, akkor még nagyobb szájuk lesz a gyerkőcöknek. Legalább a tanulástól zsibbad néhányak feje.
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1512 Dátum: 09 jún 06, 12:07:37 »

Tipikus példa, hogy egy meglévő problémát hogyan forgatnak ki.
Tény, hogy sokan, egyre többen küzdenek komoly gonddal alsótagozatban. Nehezen megy az olvasás, írás, számolás. Az én időmbe -elég hülyén hangzik, de mondhatom, hisz azóta ez rengeteget változott- ilyennek még csak nyoma sem volt. 3. elejére az évfolyam pöpecül olvasott, természetesen egy-egy nehezebb szónál összeakadt a nyelvünk, de korántsem állt fenn az a helyzet, ami ma.
Régebben még az volt a tendencia (amikor én kezdtem a sulit), hogy rengetegen már meglévő tudással érkeztek. Tudtak írni, olvasni, számolni, természetesen egy 6 éves gyerek fejével. Akár meséket, játékos mondókákat, nem egy kvantumfizikáról szóló szöveget...
Lehetne gondolkozni, hogy miért. Talán azért, mert nekünk még meséltek a szüleink? Mert minket még érdekelt, hogy mi van a kép mellé írva? Lehet. Lehet, hogy nem, nem az én dolgom ezt megállapítani.

Azt viszont ismételten felháborítónak tartom, hogy még mindig nem a problémák megoldásán dolgoznak, sőt nyilvánvalóan a magyar értelmiség ellen vannak.
Segítsünk a gyerekeknek, meg készségfejlesztés? Akkor meséljék már el, hogy miért kell megszüntetni a felvételirendszert az iskolákba, ami rásarkallná a gyereket a tanulásra? Miért kell megszüntetni a 8 osztályos gimnáziumok egyedi tantervét, ami segítené a gyerekeket abban, hogy több tudásanyagot szerezzenek, és emellett a képességeiket is ki tudják bontakoztatni? Miért ne tanuljon a gyerek hatodikig egy árva szót sem?

Hogy a pofájukról nem sül le a bőr...egy valamivel is műveltebb ember rögtön átlát ezen, de ők mégis csinálják. Magyar ember ellen a saját hazájában a nem magyar vezetés
Winchesterrel lőném agyon az összeset...

és igen, a figyi jogos
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #1513 Dátum: 09 jún 06, 15:14:00 »

most csak hogy példát mondjak erre a nemképes írni olvasni rendesen az én osztályomban...egy 8. osztályban képes vagyok kapásból 4-5 embert mondani akinek gondjai vannak az olvasással is....:-/  pedig csak 19 fős osztályba járok...
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #1514 Dátum: 09 jún 06, 15:16:12 »

19-ből 4-5 ember? Az még szép.. :'D Itt, a 18 főből legalább 8 embernek vannak gondjai az olvasással, a gyors fejben számolással, és három gyerek nem tud még írásban számolni se.. O_O
Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Oldalak: 1 ... 99 100 [101] 102 103 ... 198
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins