Igen, ismerős a 9-11 óra, nagyon isxD De sebaj, több mint 3 év alatt már megszoktamxD Mondjuk szerencsére ebben az évben 7 órával kevesebb van, mert előre letettem az angolt és a törit, így azokra az órákra nem kell bejárnom
Tavaly volt durva pénteken 11 óra... mikor már mennél haza, de nem, maradj benn még 5ig..xD (oké, mondjuk inkább csak 10, mert elektrografikát majdnem mindig ellógtukxD)
Mondjuk az is igaz, hogy grafika tanár nagyon rossz volt, és csak ebben az évben kaptunk egy normálisat - fél év alatt annyit dolgoztam, mint tavaly összesen
Régi tanárom tanította a szakelméletet is, de kábé nem tanultunk semmit, mert teljesen fölösleges dolgokba ment bele, és nem azt tanította, amit kellX__X A kollégái sincsenek jó véleménnyel róla, egy szóval: kontár. Naná, hogy mi kaptuk meg három "boldog" évrexD
Annak is sok értelme van, hogy sima grafikából (nyomtatgatás...) 4 órám van, elektrografikából meg 1, és csak az utóbbival tudsz valamit kezdeni a nagyvilágban...
Egy szóval: nemszeretem a sulimat, és tegnap találtunk a magyarteremben egy csótánytxDDD
Dorci: Jézusom, dehogy!xD Ne is említsd, rühellem azt a nőt, és ő is utálja a mi osztályunkatxD Ugyanis tavaly össze voltunk vonva a /1-esekkel (mert 25 fő alatt nem járt a támogatás), és akkor ő volt az ofőm... neeeexD
Amúgy Borsányi Lóránt az
Na őt szeressük, csak akkor nem, mikor rájön az ötpercxD