ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1200 Dátum: 08 szep 02, 11:17:49 » |
|
Anyukám úgy szabta meg a netezést ,hogy minél hamarabb megcsinálom a leckém meg tanulok annál hamarabb ülhetek a géphez.Hát...a legérzékenyebb pontomon támad . Én jó tanló vagoky izé hát felületesen tanulok és 4-esen fölül van az átlagom ezt már az oszim is megjegyezte ,hogy én felületesen tanulok nem hozok ki magamból mindent. 6. első félévében semmit nem tanutam angolból a leckéimet csak lemásoltam ,még ki se nyitottama füzetem és 8-asra zártam ,ez nálatok a 4-es és a 3-as között lenne. Én mg nem tom az orarendem de már találgattam mert már megkaptuk a könyveket mikor leadtuk a 6.-osat.Lesz egy olyan óránk ,hogy állami nevelés ,mi a ****om az meg semmi értelme. 2 román tankönyvem van nah meg ilyesmik. én már nagyon várom ,hogy 9.-ikes legyek onnantól már semmit nem kell tanuljak mert úgyan az lesz ,mint amit 5-8-ban tnaultunk csak átalakitva .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 szep 02, 11:19:56 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #1201 Dátum: 08 szep 02, 15:04:45 » |
|
Hát ipirike nállunk az volt a neve h állampolgári ismeretek sztem ugyanaz a kettő. Hát haveromnak meg 3 nap kell csak 11-re bejönnie. Na de itt az én órarendem.
Hétfő: 0: Ének 1: Töri 2: Matek 3: Műszakidokumentáció 4: OFI
Kedd: 1: Irodalom 2: Földrajz 3: Informatika\Mbtk 4: Műszakidokumentáció 5: Német 6: Német
Szerda: 0: Munkabiztonság minőségvédelem 1: Tesi 2: Tesi 3: Matek 4: Fizika 5: Mbtk (Nekünk csak jelölések vannak az órarendünkön szóval sokmindent nemtok) 6: Német 7: Irodalom
Csütörtök: 1: Mbtk 2: Matek 3: Kémia 4: Nyelvtan 5: Német 6: Anyagjelölések értelmezése
Péntek: 1: Irodalom 2: Töri 3: Műszaki dokumentáció 4: Matek 5: Informatika\Mbtk 6: Biológia
Hát ennyi lenne. Anyám nekem nem szabja meg mikor netezhetek csak azt h tanuljak meg előtte mielőtt hozzákezdek.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1202 Dátum: 08 szep 02, 15:23:00 » |
|
Én még nem egészen vagyok tisztában az órarendemmel, attót függ, hogy a kezdő, vagy a középhaladó angolcsoprtbe kerülök-e, de nagyjából:
Hétfő: 1.angol, vagy kh esetén angolul töri 2.magyar 3.angol 4.osztályfőnöki 5.angol 6.matek
Kedd: 1.magyar 2.angol, vagy kh esetén angolul matek 3.ének 4.angol 5.angol 6.rajz 7.tesi
Szerda: 1.tesi 2.angol 3.angol, vagy kh esetén angolul töri 4.angol, vagy kh esetén lektoros angol 5.informatika 6.angol 7.nincs, vagy kh esetén biosz, majd 2, félévben fizika angolul
Csütörtök: 1.- 2.matek 3.angol 4.angol 5.angol 6.magyar 7.informatika
Péntek: 1.angol 2.angol, vagy kh esetén lektoros angol 3.angol 4.lektotos angol, vagy kh esetén angol 5.tesi 6angol, vagy kh esetén semmi
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #1203 Dátum: 08 szep 02, 15:27:42 » |
|
Részvétem Harag 3-4 angol egy nap. Én mág a 3-at se bírnám ki. Így is a némettanérom egész órán németül beszélt. Felét nem is értettem csak szavakból.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1204 Dátum: 08 szep 02, 15:32:14 » |
|
na dejó, holnap és holnapután 8 órám van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1205 Dátum: 08 szep 02, 15:39:03 » |
|
B.meg.. ELTE TTK Kémia alapszakára csak 216 pont volt a ponthatár Biosz alapszakára: 321
Azért 480-ból...kicsit alacsonyak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1206 Dátum: 08 szep 02, 15:43:51 » |
|
Na szal Hétfő Német(nyelvizsgás cucc,leginkább ezt a német nyelvtna és a szavak egybelegének tudnám hívni felkészülés) Magyar (Irodalom) Tesi Fizika Matek Töri Kémia Kedd Ének Német(nyelvvizsgás cucc) Magyar(Nyelvtan) Infó Föci Német(nyelvvizsgás cucc) Szerda Kémia Német(nyelvvizsgás cucc) Tesi Magyar(Irodalom) Matek Német(Landeskunde=Országismeret) Német(szintén) Csütörtök Föci Magyar(Irodalom) Fizika Matek Rajz Német(nyelvvizsgás cucc) Dráma(ez a legnagyobb szívás.......) Péntek Töri Infó Tesi Német(nyelvvizsgás) Német(dettó) Osztályfőnöki
Ez az én órarendem,de ez még nem 100%,mármitn,hogy ez lesz egész évben......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1207 Dátum: 08 szep 02, 15:48:15 » |
|
Részvétem Harag 3-4 angol egy nap. Én mág a 3-at se bírnám ki. Így is a némettanérom egész órán németül beszélt. Felét nem is értettem csak szavakból. Hát végül is magamnak akartam. Valahogy csak kibírom, csak az a baj, hogy ha hiányzom egy hetet, akkor már nagyon le vagyok maradva.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ibo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1208 Dátum: 08 szep 02, 15:50:34 » |
|
szombaton én is beiratkoztam és a 200 e ft-os befizetett csekkemért kaptam egy kávésbögrét (abban volt a tankönyvjegy)... hát nem csodás a felnőtt oktatás és a pszf??? az órarendről ne is beszéljek, péntekenként 13-21-ig van órám, szombaton meg 9-től általában 17-ig, de van, hogy 20:30. úgyhogy srácok senki ne akarjon távoktatásban tanulni meló mellett, lehetetlen küldetés...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #1209 Dátum: 08 szep 02, 20:30:24 » |
|
A hét hétfőelektrotechnika elektrotechnika elektronika elektronika ofi kedd; szerda; csütörtök; péntekGyakorlat... B héthétfőezt még nem tudom keddMérés technika mérés technika ofi elektrotechnika elektrotechnika műszaki rajz műszaki rajz szerdamunka és természetvédelmi oktatás elektrotechnika elektrotechnika műszaki rajz műszaki rajz tesi csütörtökelektrotechnika elektrotechnika elektronika elektronika munka és természetvédelmi oktatás munka és természetvédelmi oktatás Mérés technika Mérés technika péntekelektrotechnika elektrotechnika elektronika elektronika műszaki rajz tesi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1210 Dátum: 08 szep 02, 20:47:01 » |
|
Hm. Változatos.xD Jólvan nem szólok semmit, örülök hg még általánosba járok Nekem: Hétfő: ofő angol irodalom matek kémia kedd: emberismeret....xDDDD biosz töri föci nyelvtan angol szerda: matek angol rajz föci tesi angol-.- csütörtök. irodalom fizika angol kémia informatika pééntek: nyelvtan töri matek ének>< tesi .. xD Am megbánom még hg ebbe topicba írok...xd minden válasznál emlékeztetni fog..xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1211 Dátum: 08 szep 02, 21:47:22 » |
|
Húh, új biosz tanárom van, bár ő volt a technika tanár is, de qrva unalmasan magyaráz, vagyis totál bealszok az óráján, ráadásul el is ültett, úgyhogy még nem is tom elfoglani magam... Előre féleka bioszoktól! Én djááága kis órarendem... Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek 1.Rajz 0.Fizika 0.Francia 0.Tesi 1.Kémia 2.Föci 1.Matek 1.Magyar 1.Tesi 2.Magyar 3.Magyar 2.Francia 2.Töri 2.Ének 3.Matek 4.Matek 3. Angol 3. Biosz 3.Matek 4.Francia 5.Biosz 4. Kémia 4. Matek 4. Angol 5.Töri 6.Tesi 5. Infó 5. Média 5.Technika 6.Etika 6. Oszt. főnöki Aztán most az van, hogy arról beszéltünk h a keddi oszt. főnökit péntek 0.-ra beraknánk, és legaláb nem kedden lenne 7 óránk... De a hülyék nem fogják fel, h ez miért jó, aztán nem egyeznek bele... Mer egyrészt előkészítőkre nem rögtön suli után kell rohanni, és péntekről hétfőre több idő is van tanulni, meg gimibe ígyis sokkal hamarabb kezdődik már az első óra... :S Csak a lusták nem tudnak bejönni 8:25-re... Azon röhögök, h többségük egy köpésre lakik a sulitól -.- Amm francia után angol, há nagy ész lehetett aki csinálta az órarendet...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 szep 02, 21:50:15 írta Handy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1212 Dátum: 08 szep 02, 22:35:45 » |
|
Vissaolvastam 1 picit, háát. Nem akarok majd fősulis lenni T.T xD Ennyit rohadni ott.. És én tényleg örülök hogy még csak általánosba járok^^" És ömm. nem tudom hogy hánykor van vége tanitásnak, de amikor 5 óránk van akk 1-re mikor 6 pedig 3/4 2.ree >< xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1214 Dátum: 08 szep 03, 09:22:34 » |
|
szombaton én is beiratkoztam és a 200 e ft-os befizetett csekkemért kaptam egy kávésbögrét (abban volt a tankönyvjegy)... hát nem csodás a felnőtt oktatás és a pszf??? az órarendről ne is beszéljek, péntekenként 13-21-ig van órám, szombaton meg 9-től általában 17-ig, de van, hogy 20:30. úgyhogy srácok senki ne akarjon távoktatásban tanulni meló mellett, lehetetlen küldetés... Ó, semmi gáz >> csak be kell menni (feltéve, ha tudsz, mert gondolom Nálatok se minden látogatásköteles) és akkor tudsz jegyzeteket kérni fénymásolásra és csak le kell vizsgázni x'D Én levelezőn tanultam anno fél évet (BKF-en), de... hm... nagyon nem jött be - főleg, miután már munkám is volt, egyszerűen annyira leszívta az energiámat, hogy néha totál élőholtnak éreztem magam
Shiro nemtom, nézz körbe néhány temetkezési vállalatnál vagy temetőnél xD Hátha találsz egy cetlit, hogy: "sírásó munkaerőt felveszünk!"
Nekem meg kb. félnaponta változik az órarendem... 1 órám még mindig nincs meghirdetve, 1 vándorol össze vissza (halleluja), ami miatt a külön japánom se tudom belőni, mikorra legyen, ma meg lesz óramegbeszélés - oroszos óráimról, szóval nem a vándorlós ill. még-meg-nem-hirdetettről Már most elegem van, pedig még csak regisztrációs hét van... mi lesz, ha jövőhéten elkezdődnek az órák? @.@ Kész káosz... éljen a Pató Pál tanszék... Bakker... most látom, az egyik oroszos órámon (nyelvészet) magyarul ÉS OROSZUL fognak folyni az órák... o.O Kész rémálom lesz ez a félév... Valaki mentsen meeeeeeeeg!!!!!!!! ~elhaló sikoly~
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 szep 03, 09:29:12 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
|