Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #930 Dátum: 08 ápr 17, 18:36:34 » |
|
hát ez durva. 12-13 éveseknek felvilágosítást tartani a biztonságos szexről... Nekünk ki nem szabad mondani azt h p*nisz,mert akkor mr rögtön mit képzelünk magunkról.... majomsex,lol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenchi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #931 Dátum: 08 ápr 17, 18:48:54 » |
|
Gyááhh.. még tisztasági verseny.. nem mernénk beválallni.. xDD uccsók lennénk.. ahogy a termünk kinéz.. MIndenhol popcorn, papírgalcsin, öszevissza tört kréta darab.. ez egy átlagos nap.. és akkor gondoljatok bele amikor télen bent hógozóznak.. kint meggyúrják és bent a terembe meg eldobálják.. Na és amikor ezt a termet föci tanárunk meglátja akkor mondja hogy takarítsunk fel mert ha nem dogát írunk.. :'X És persze a lányok hozzák a seprőt meg a lapátot és kezdünk sepregetni.. mert a lusta fiúk nem vennének seprőt a kezükbe.. na jó volt már olyan amikor 2 en kisepregettek.. (ja és ezt most cska o.társaimra értem.. ) De ez oylan igazságtalanság.. hülye fiúk jobban mondva csaj egy pár.. tiszta koszt csinálnak a terembnés erre mi szívunk..( azt a tiszta koszt nagyon megfogalmaztam ..x"D )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #932 Dátum: 08 ápr 17, 18:59:31 » |
|
Az én osztályom olyan ,mint egy kis konzerv doboz ,Gyopival neveztük el ,de mi nagyon tiszta osztály vagyunk. Lusták vagyunk piszkot csinálni -na jó nem ,csak szoba...izé..konzerv tiszták vagyunk.Azé nalunk is található a gréta háborúból megmarat kréták :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenchi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #933 Dátum: 08 ápr 22, 12:33:01 » |
|
Hmm.. ma a suli tök jó volt... vagyis hát.. :'X na szóval 0ba volt megtartva a töri hatodik így az 5.órába végeztünk volna de ofőnk mondta hogy elmarad az 5.tesi is így a 4.órába végeztünk.. és a 4.óránk pedig szemét szedés volt.. ilyet még soha nem csináltunk.. az egész suli ment ki szemetet szedni.. Fuhh.. basszus..tegnap is meg ma is a fiúk azzal szórakoztak hogy a seggünket( a lányokét) csapkopdták.. de hát van egy pár kéz nyom a fenekemen.. egy kicsit lilás... de legalább az egyiknek tudtam edni egy jó nagy pofont..utána már békén is hagyot...avgyis ma már nem csapott..Áh... de iylen nincs.. lefog az egyik és erre jön2 csapkodni..Pff... nagyon gyerekesek tudnak lenni néha.. legalább egy az egy ellen jönnének..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #934 Dátum: 08 ápr 22, 18:40:07 » |
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Szombaton iskola! Na mindegy legalább nyetrünk vele egy szabadnapot.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #935 Dátum: 08 ápr 22, 18:45:20 » |
|
Hmm.. ma a suli tök jó volt... vagyis hát.. :'X na szóval 0ba volt megtartva a töri hatodik így az 5.órába végeztünk volna de ofőnk mondta hogy elmarad az 5.tesi is így a 4.órába végeztünk.. és a 4.óránk pedig szemét szedés volt.. ilyet még soha nem csináltunk.. az egész suli ment ki szemetet szedni.. Fuhh.. ****us..tegnap is meg ma is a fiúk azzal szórakoztak hogy a seggünket( a lányokét) csapkopdták.. de hát van egy pár kéz nyom a fenekemen.. egy kicsit lilás... de legalább az egyiknek tudtam edni egy jó nagy pofont..utána már békén is hagyot...avgyis ma már nem csapott..Áh... de iylen nincs.. lefog az egyik és erre jön2 csapkodni..Pff... nagyon gyerekesek tudnak lenni néha.. legalább egy az egy ellen jönnének.. Ilyeneket mi is csinálunk !! Egyszer jöttem be az osztályba és láttam , hogy az egyik csajt akarja megcsapni a haverom csak az védekezett meg hátrált , én meg két kézzel megcsaptam hátúlról , mert pont felém jött ... Amúgy engem is próbáltak már megcsapni , de mindig véádem vagy elkapom a kezét vagy elhajolok ... Amúgy valamilyen részről ezt a lányok is "élvezik" ... legalábbis nálunk ... Nálunk meg ma a gyépés osztálytársunk beszólt a suli hvcsjének a csajának a csaj meg bejött és ököllel szájba verte a gyereket az meg sírva fakadt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 22, 20:02:52 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #936 Dátum: 08 ápr 22, 19:10:39 » |
|
Gangstakun... Leírnád ugyanezt magyarul? Nem kötekedésből, de elég olvashatatlan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #937 Dátum: 08 ápr 22, 20:04:10 » |
|
sorry ! Bocs ! Csak nem figyelek rá , hogy mit írtam hanem a billentyűzetet nézem , hogy biztos jót noymok e ... Na már ki javítottam ... hvcs=helyi vagyány csávó , vagy csaj ki - hogy akarja használni ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #938 Dátum: 08 ápr 22, 20:07:08 » |
|
Lehet hogy mi vagyunk sablonosak...de nálunk ilyen nincs... volt valamikor...anno...mostmár a fiúk rájöttek hogy az udvarlásnak vannak kevésbé agresszív módszerei...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #939 Dátum: 08 ápr 22, 20:08:19 » |
|
7. den már mi se annyira csinálunk ilyesmit , de azért van ennek jövője... Amúgy eg ez nem udvarlás helyett van hanem csak úgy ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #940 Dátum: 08 ápr 22, 20:12:11 » |
|
Sejtettem hogy nem így szeditek fel a csajokat...csak nem tudom másképp kifejezni magam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #941 Dátum: 08 ápr 22, 20:20:13 » |
|
nahátigen ez előfordul és igen tenchi ezt érdemes figyelembe venned khm.. khm: *ez nem udvarlás helyett van* ésremélem ennek nincs jövője..
|
|
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #942 Dátum: 08 ápr 22, 20:22:32 » |
|
Én is őszitén remélem...dehát ki tudja... A mi iskolák...nekidobnak egy csapot a tanárnak... A mi fizikatnárunk is benyögi hogy inkább nem feletet mert még fejbeverjük egy csappal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #943 Dátum: 08 ápr 22, 20:29:44 » |
|
Nkeme az egyik haverom vágta fejbe tolltartóval az igazgatót , de nem kapott érte semmit ,mert nem tudták , hogy ő volt ! Csak kidobta a félig nyitott ajtón és fejbetalálta a nőt ... Aztán bejött ,hogy nme ismerős - e nekünk ez a tolttartó ... Tudtommal nem 1 iskolába járok a lányaimmal .. Szóval most nem értettem , hogy kepcsolódnak ide ezek ... Na mind1 ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #944 Dátum: 08 ápr 23, 12:48:13 » |
|
Nah végre megjöt a felvételi értesítő és hopp fel is vettek xD bár egy kicsit sokáig eltartott.. És még egy 5-öst is kaptam, mondjuk nem hiszem, hogy sok embert érdekelne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|