sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #210 Dátum: 08 máj 02, 20:58:52 » |
|
Igen az aranyos.... :'X De megmaradok a 101. résznél.... az volt a legjobb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
singaa
Vendég
|
|
« Válasz #211 Dátum: 08 máj 03, 14:51:18 » |
|
Na ja... télleg vicces mikor Lee ledobja a súlyokat..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #212 Dátum: 08 máj 03, 15:13:50 » |
|
És amikor Kakashi a hídon Haku-t találta el? (Zabuza helyett) Sz.tem azért vele együtt ugrott el Zabuza kardja elől mert nem tudta kihúzni a kezét... Kicsit morbid de ez van... írjon aki másképp látja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csilla11
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 08 máj 09, 09:39:27 » |
|
Nekem a legjobban a Halál erdejében jázszódó események tetzsenek, mikor Orochimaru megjelenik és Sasukéval harcol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #214 Dátum: 08 máj 10, 13:18:57 » |
|
Gyerekek, Sai felértékelődött a szememben...remek dolgokat csinálnak vele a készítők, nagyon király karakter Most is...amikor ott olvasgatta a könyvét és átkarolta Narutot xD Asszem most egy jó idejig ez lesz a kedvenc jelenetem
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #215 Dátum: 08 máj 10, 22:06:49 » |
|
Csak kicsti volt olyan mintha télleg megpróbálta volna lesmárolni... De oké,a szándék a fontos és az eredetileg aranyos volt tőle
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #216 Dátum: 08 máj 10, 22:18:43 » |
|
amikor kakashi lehúzza a maszkját az KO
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #217 Dátum: 08 máj 30, 08:15:56 » |
|
Mikor Shino megfenyegeti Naruto-t hogy nem merje senkinek elmondani, hogy röhögött, az nagyon odavert . (A pap hajhullásánál én is röhögtem) Többi kedvenceim amikor Kyu a halál széléről hozza vissza Naruto-t a Sasu elleni harcban, meg amikor Oro besz*r a négyfarkú energialövedékétől, részeg Lee vs. Kimimaro. Végül, a bogárkeresős részben Naruto elmondja Kiba-nak hogy előző éjjel egy ultra csini lányt látott, szegény Hinata meg vörös mint a főtt rák...
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #218 Dátum: 08 jún 01, 16:57:16 » |
|
nekem a legeslegkedvencebb részem, amikor Naruto és Sasuke megküzd egymással völgyben annyira jól lett megcsinálva az uccsó pillanat... nincs hang és hirtelen beüvöltik a támadásaik nevét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shikamaru Naara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #219 Dátum: 08 jún 12, 10:44:51 » |
|
YouTubon láttam olyan részt amikor Kankuro,Temari és Naruto a termárforráshoz mennek ahol vizent tanult járni.Volt is jelenet belőle.Naon poénos amikor elüsször esik vízbe :DAztán Temari elmegy átöltözni Naruto meg ki akarja lesni. és kap egy tálat vagy mit a képébe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shikamaru Naara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #220 Dátum: 08 jún 13, 16:30:24 » |
|
Meg a temetés után amiket Naruto csinál mikor Garátol köszön el és a sivatagban Gai.Ahogy felkapja kakshit.Aztán Lee megkéri Nejit is de ő elutasítja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukekun17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke Shippuuden
|
|
« Válasz #221 Dátum: 08 jún 14, 10:30:35 » |
|
Nekem az a rész amikor a Chunin vizsgán vannak és ott van Orochimaru amikor Sasuke használja a Sharingant na az a rész a király!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 08 jún 14, 22:47:12 » |
|
nekem a chuunin vizsga a sasuke vs gaara és a sasuke vs naruto (összes) harcok tetszettek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #223 Dátum: 08 júl 30, 13:49:58 » |
|
Nekem is a Sasuke vs Naruto harc tettszik a legjobban de a mostani shippuden részekben mikor Narutot meg akarja csokolni az a csaj. Na az abszolút kiverte a biztosítékot.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #224 Dátum: 08 júl 30, 17:41:40 » |
|
nekem a hang 5-öse ellen vívott harcok tetszetekk hisz az 1v1-nél nincs jbb és a legjobb harc ami tetszett/tetszeni fog a shikamaru vs hidan!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
|