24 nov 28, 09:22:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 28
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Melyek a kedvenc részeid/jeleneteid és miért?  (Megtekintve 110865 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Oxygene
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #195 Dátum: 08 ápr 26, 15:21:09 »

Jah, a terror... Nevet
Hát nekem a kedvenc jelenetem, mikor Narutoék leakarják szedni Kakashiról a maszkot. Meg azis mikor Shippuuden elején Naruto beakarja mutatni az új perverz jutsuját ikszdé
Naplózva

"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
Abarai_Renji
Gennin
*

Drunken Fist Fighter

« Válasz #196 Dátum: 08 ápr 26, 18:11:49 »

Nekem a kedvenc részem, mikor Lee kicsit be van rúgva és úgy harcol Kimimaro ellen, részeges karatemester.  >.<# Mosolyog
Naplózva
Xiiau
Akadémiai tanár
*

« Válasz #197 Dátum: 08 ápr 26, 19:39:04 »

Nevet ha már lee és az ő részeges technikája akkor kihagyhatattlan a ranmaru-s részek. ikszdé imádom. Nevet:D:D neji és a curry...
 >.<# na és persze gai-nak a 80 évek mikrofon friszkoja...
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #198 Dátum: 08 ápr 27, 16:29:33 »

Nos mivel minden harcban van jó jelenet szinte ezért onnan elég nehéz lenne választani de a "nem harcos" kedvenc jeleneteim azok amikor Kakashi megkapja az új könyvet Narutótol és fénylik mikor kinyitja meg amikor nyilatkozik hogy milyen lett az új könyv és így villognak be a kisképek Kakashiról,ezek nagyon komolyak Nevet.Amugy tudom hogy ez itt off de ezek a könyvek a valóságba is léteznek?Mert ha  igen valaki belinkelhetné PÜ-ben hogy honnan lehet rendelni vagy beszerezni.
Naplózva

Abarai_Renji
Gennin
*

Drunken Fist Fighter

« Válasz #199 Dátum: 08 ápr 27, 16:32:07 »

Az a rész tényleg király, de nem hinném, h a valóságban is létezik az a könyv.  Mosolyog (Asszem vmi Jöjj jöjj paradicsom a címe)
Naplózva
Ino11
Vendég
« Válasz #200 Dátum: 08 ápr 27, 17:35:10 »

Amikor Naruto falja a tésztát én azt naon szeretem, mert akkor aranyos. Nevet Nevet
Naplózva
Xiiau
Akadémiai tanár
*

« Válasz #201 Dátum: 08 ápr 27, 20:36:07 »

Amikor a Kakashi meg a Gai kő-papír-ollóznak....

Nevet az is egy klaszikus...  :/ csak kicsit szomorkás a körités
Naplózva

Alice
Akadémiai tanár
*

« Válasz #202 Dátum: 08 ápr 28, 23:44:16 »

Jaaaaaj,az egyik openingnek a végén van 1 jelenet amikor Naruto olyan elszánt tekintetteé néz,nah hát én attól először 1 hátast dobtam,még jobban ,,belezúgtam" ha lehet így mondani.
Naplózva

Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
Gaara93
Vendég
« Válasz #203 Dátum: 08 ápr 29, 15:05:20 »

Nekem az a rész amikor bemutattják Gaara történetét
Naplózva
Katie-chan
Chuunin
*

« Válasz #204 Dátum: 08 ápr 29, 18:50:32 »

nekem az a kedvencem amikor az ino meg a sakura küzd és a kakashi a sakurára mond vmi jót, és a naruto mondja:
-jobb nálam sakura???
kakashi:
-nem, nem, te vagy a legjobb naruto!

vagy vmi ilyesmi...
Naplózva

Abarai_Renji
Gennin
*

Drunken Fist Fighter

« Válasz #205 Dátum: 08 ápr 29, 18:52:28 »

Jah arra emléxem én is valamennyire.  Mosolyog Mikor Kakashi, meg Naruto összekerülnek, mindig történik vmi poénos. 1000 év fájdalom XXD
Naplózva
Xellos
Akadémiai tanuló
*

Láncdohányos?!?

« Válasz #206 Dátum: 08 ápr 29, 20:34:02 »

3 kedvencem van : Lee részegen + curry-s jelenetek, kakashi maszklecsalogatási kísérletei és shippuudenből Orochimaru vs. Kyuubi
Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #207 Dátum: 08 máj 02, 10:58:29 »

Megneztem ma azt a par reszt mikor a hang4es eljott Sasukeert, es hat szegeny Sakura-chan amit kapott sasuketol.... :/
Emlekeztet az elso nagy szerelmemre, mikor kb en voltam sakura o meg sasuke, es kb ugyanigy vagott ki az ajton. >.<# csak o nem mondta, h idegesito vagyok, hanem a szokasos dolgokat. Nem erdemellek meg teged meg es stb.  Nevet No de mind1. , azota mar en is sokat fejlodtem. Amugy sztem ez 1 szep resz, bar igaz nem 1 vidam, de attol jo!

Ja igen!
Kakashinak meg ezt a zenet kellett volna lejaccania Sasukenek mikor elbeszelgetett vele: Scooter - Friends  >.<#
Aztan johetett volna Sasuke velem Happy Hardcore partyra! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 02, 11:15:53 írta Tr4nCe » Naplózva

singaa
Vendég
« Válasz #208 Dátum: 08 máj 02, 19:42:03 »

Hát.. a curry-s részek nagyon jók:) Meg mikor a shippuudenben a Gai a Kakashit viszi.. biztos, hogy Gai agyalágyult Nyelvesít De azt is imádom mikor
Lee Kimimarovaal küzd.. Ördögi És amit még imádok, mikor Konohamaru neki megy Tsunadénak.. Ördögi Nyelvesít
Naplózva
Alice
Akadémiai tanár
*

« Válasz #209 Dátum: 08 máj 02, 20:35:38 »

Pont ma néztem a Jetixen a Gaara vs. Rock Lee harcot és abban bírom amikor Lee leveszi a súlyait,az a pofa mindnekinek amikor 1 kissebbfajta bomba robbanásának hatásával csapódik be Nevet  Nevet  Nevet
Naplózva

Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 28
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins