Hi! Nos én az igenre szavztam, de ha lett volna egy tuti nevű opció, akkor arra nyomtam volna. Ezt már egy másik topicban is kifejtettem, de itt is elmondom

(biztos, ami biztos). Szóval: Naruto akkor hozza a legjobb formáját, ha meg kell mutatnia, hogy igenis képes bármire. Nomeg azt se felejtsük el, hogy általában mindig ő kapja a legerősebb ellenfeleket. Konohamaru biztos nem elsz előtte Hokage, mert ő is mondta, hogy csak a Hetedik lesz, mert a Hatodik egyértelműen Naruto. Akikkel eddig találkozott és tudták, hogy mi a célja, azok miután megmentette őket, beismerték, hogy tényleg az lesz, méghozzá nem is akármiyen

. Még Tsunade is elismerte, hogy az lesz, mikor megmutatta, hogy igenis képes a Rasenganra(persze nem ez miatt, de tudjátok miről van szó). Nomeg ja mostmár nem azért akar Hokage lenni, hogy elismerje a falu, hanem azért, hogy megvédje konohát. Igaz ez időbe fog telni, de úgyis az lesz. Naruto a Hatodik Hokage!!! Én bízom benne, hogy az lesz, akár a végén, akár nem. Csak azt nem szeretném, ha azért lenne X. Hokage, mert eltűnik. Mert akkor hogyan tudná megmutatni, hogy erősebb még a Negyediknél is?! Szerintem már most azon a szinten van, mint a Negedik bár nem nagyon tudok sokat 'Konoha Sárga Villanásáról'...