Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #360 Dátum: 09 jan 22, 15:31:51 » |
|
Én nem lepődnék meg ah nem vállalnál el végül..bár ez az én saját befejezésemből következik aminek nincs valóságalapja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #361 Dátum: 09 jan 22, 17:35:42 » |
|
sztem az , mert neten vhol találtam olyan cikket vagy szöveget, hogy naruto the 6'th hokage! wohoo
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #362 Dátum: 09 jan 22, 22:13:07 » |
|
Tényleg találtál?
De jó neked. És milyen kár, hogy ott még a manga rajzolója, Kishimoto M. sensei sem tart. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #363 Dátum: 09 jan 24, 10:55:51 » |
|
Biztos hogy lesz főleg ahogy most alakulnak a dolgok mangába Az vicces lenne ha Kisi még ki se találta mi legyen de valaki már látta Ennyivel most ideirom Sakura is a frog! Akkor ez most igaz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #364 Dátum: 09 feb 24, 01:03:52 » |
|
Szerintem rájön idővel Naruto, hogy ugyanaz a bolondos(később már perverz is ) ember mint Jiraya és ,hogy nem csak Hokage-ként tud majd nagy dolgokat véghez vinni, ergo nem lesz belőle Hokage.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #365 Dátum: 09 feb 27, 10:58:22 » |
|
Szerintem Narutobol lehetne Hokage, de nem fogja elvállalni... főként a Sasuke-ügy miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #366 Dátum: 09 feb 28, 15:39:15 » |
|
Vastaps Alkyrnak , ugyanis már van még egy ember aki így gondolja!
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #367 Dátum: 09 márc 01, 09:15:59 » |
|
Naruto már nem azért akar szerintem Hokage lenni, mert hogy elismerjék. Amiket tett szinte a legtöbb ninja már elismeri és hallott róla. Régen nem voltak baráti, és ezért akarta, hogy sokan felnézzenek rá. Most már felnőtt, vannak barátai, és azért akar Hokage lenni, hogy megvédhesse őket. És mivel eddig bizonyította rátermettségét, amikor a falu lakóiról van szó, ezért van rá esély, hogy egyszer ő lesz a Hokage .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #368 Dátum: 09 márc 01, 17:33:02 » |
|
Szerintem egy kicsit mostmár Gaara miatt is hokage szeretne lenni
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #369 Dátum: 09 márc 01, 21:24:40 » |
|
Ő lesz a Második Konoha első hokagéja. Új alapokra helyezi a Shinobi világot és békét hoz.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
katalin017
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #370 Dátum: 09 márc 02, 17:54:40 » |
|
Hy mindenkinek
narutoból hokage lesz mert ez az ő ninja útja
|
|
|
Naplózva
|
anyum:Aysee szép lányaim: boci 555 Dorci védő angyalom:Gabesz szeretlek
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #371 Dátum: 09 márc 03, 13:49:18 » |
|
Több mint valószinű szerintem hogy Naruto lesz a rokudaime^^ Mégiscsak ő a legerősebb shinobi Konohában^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Succ
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #372 Dátum: 09 márc 03, 17:11:42 » |
|
Hát szerintem nem lesz az Azért kicsit elhúzodna az egész dolog... Vagy 5 évig még lenne Naruto De szerintem egy Naruto vs Sasuke harccal lesz vége. Így biztos, hogy nem lesz az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sinci-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #373 Dátum: 09 márc 04, 15:16:14 » |
|
Nem lehet tudni. ^^ Én személy szerint a Nautoból lesz Hokage megoldásnál tartok, az sem most lesz és valami hatalmas csattanóvál a végén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #374 Dátum: 09 márc 06, 12:54:36 » |
|
Szerintem az új manga fejezet adott egy kis utalást arra , hogy Naruto nem lesz Hokage.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
|