kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #375 Dátum: 09 márc 11, 14:44:16 » |
|
Szerintem naruto hokage lessz mivel az egész anime/manga ezzel foglalkozik , meg minden .Meg ha azt vesszük volt rá már egy utasítás amit tsunade mondott hogy ha ő meghal akkor vannak utódjai , és azt mondta hogy ott van még kakshi és naruto is .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #376 Dátum: 09 márc 13, 16:08:00 » |
|
Arra emlékszem, hogy Kakashi-t említette de Naruto-t is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #377 Dátum: 09 márc 13, 19:05:20 » |
|
Igen akkor narutot is említette,de jiraya viszont kijavítota,hogy még nem áll készen! Viszont azóta már más lett a helyzet,de konohának egyenlóre nem kell új,meg van most jobb dolguk is,hogy pl ezen filózzanak!:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 13, 19:06:24 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #378 Dátum: 09 márc 18, 21:59:24 » |
|
egyértelmű h az lesz, mivel erről szol a story... megmutatja naruto hokagévá válását, már most az lehetne de akkor vége lenne a történetnek ezé még nem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #379 Dátum: 09 márc 20, 13:50:16 » |
|
0-ról megugrott 50 %-ra nekem... De kitartok amellett , hogy ha Sauke meghal akkor Naruto nem akar majd Hokage lenni... De ez még a jövő zenéje
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Hateshi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #380 Dátum: 09 ápr 15, 15:33:44 » |
|
Hát jó lenne, ha az lenne, de szerintem nem fogja elvállalni. Ráébred arra, hogy talán jobb így, vagy talán nem akar már Konoha vezetője lenni, mert belátja, hogy Konoha se az, az álomfalu... Ahogy öregebb lesz, mindjobban elmúlik a vágya, s ráébred, hogy ő már nem az a gyerek, akinek ez az álma... Ő már felnőtt. Én így gondolom, bár lehet nem túl sok esély van rá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csavajdaszabolcs
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #381 Dátum: 09 ápr 16, 14:32:37 » |
|
Naruto biztos hogy hokage lesz és neki nem kell papírmunkát végeznie arra ott vannak a klónok szóval védheti konohát meg dolgozhat is egyszerre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #382 Dátum: 09 ápr 16, 16:42:30 » |
|
Kishimotonak már nagyon elege lehet, gyorsan hokage lesz ebből a Narutoból, főleg az ismert események után, vagy meghal, ez a 2 lehetőség van. Azt még el tudom képzelni, hogy megint lelép edzeni magát pár évre Nagato vezényletével. (még csak az kéne! )
|
|
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #383 Dátum: 09 ápr 16, 17:50:02 » |
|
Arra nem gondoltál, hogy Naruto eddig túlságosan is le volt gyengítve, és most erősítette fel Kishimoto olyan szintre, ami elvárható volt, hogy szembeszálljon az ellenfeleivel...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #384 Dátum: 09 ápr 17, 17:23:13 » |
|
SZtem is hokage lesz naruto/vagy nem nekem mind1, igy is egy preciz profi manga van itt.
Na de gondoljátok el hogy ha nem naruto lesz a hokage hanem
pl: kakshi, hátrányos helyzetü mivel nincs kage sziten, kivéve ravaszság és okosság terén(mert azon naon jo,sztem) elég furcsa lenne.
Én azon az álásponton maradok hogy a jó öreg naruto-kun lesz a hokage. és hogy miért?: Észzerü hogy ö lesz (pont).
Akoor már csak nnyit fogok elvárni hogy valamit mutasson is a jövöböl kishi-senpai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #385 Dátum: 09 ápr 18, 11:46:03 » |
|
Feltéve, ha Konohának van polgármestere. Alkotmányos monarchia az államforma, mert a Kage a rendekkel együtt kormányoz, és a rendek bármikor leválthatják, hogyha visszaél a hatalmával és a rendek szavaznak az adóról. Naruto pedig Hokage lesz, és kész, max felajánlják neki de nem vállalja el.
|
|
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #386 Dátum: 09 ápr 18, 12:03:10 » |
|
Arról szól a történet, hogy hogyan jut el a 12éves mindenki által megvetett taknyos a falu vezetője pozícióig. Nem mellékesen ezt akarja mióta a manga megy!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #387 Dátum: 09 ápr 19, 10:20:37 » |
|
Szerintem Naruto célja, hogy mindenki elfogadja és elismerja a tudását, létezését. Erre pedig a legjobb eszköz a Hokage cím, hiszen a Hokaget mindenki ismeri és tiszteli... Meg számára a Hokage cím sokkal inkább vágyálom volt, mint cél...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #388 Dátum: 09 ápr 19, 20:02:11 » |
|
Biztos hogy hokage lesz de remélem jó sokára csak mert akkor még sokáig nem lesz vége a mangának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shadow
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #389 Dátum: 09 ápr 21, 06:57:49 » |
|
Biztos,hogy ö lesz a Hokage ,de amúgy h majd ö lesz akkor utána mért lenne vége a mangának De az is lehet h raknak bele egy csavart h felkérik Hokagénak de elutasítja. Ami elég fura lenne hisz egész életébe azért küzdött ,de ki tudja h fog alakulni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|