Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #210 Dátum: 08 máj 04, 13:40:59 » |
|
Ha Lee lenne a Hokage, akkor senkit se hagyna nem dolgozni - éljen a fiatalság ereje!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomix
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #211 Dátum: 08 máj 04, 18:07:34 » |
|
szerintem:naruto még közel sem jár a hokage címhez:D:D...de ha megtanulja azt a teknikát amivel a 4. legyőzte a 9 farkút...
az a bizonyos teknika az életébe került szal így nehezan lenne hokage, de abban egyet értek hogy közel sem jár a hokage címhez maximum abban hogy ugyan azt az elvet valja mint az eddigi hokagék: mindenáron védelmezni kell a falut ha pedig egy olyan hiperaktív hokage lenne mint lee sztem én levetném magam valami jó magas helyről :'X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 04, 18:09:57 írta Tomix »
|
Naplózva
|
|
|
|
latya01
Vendég
|
|
« Válasz #212 Dátum: 08 máj 05, 10:29:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Namikaze Minato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 08 máj 05, 12:48:12 » |
|
Lee és Gai lúzerek , amúgy Naruto (a fiam) szépen halad a Hokage cím felé. Továbbfejlesztette a Rasengant ami senkinek sem sikerült. Még nekem sem . És Naruto egyre erősebb és komolyabb lesz. A manga szerint már Akatsuki tagokat épít a földbe, hát nem haladás? Amúgy szerintem a shippuuden után fog jönni még egy széria amiben Naruto már Hokage meg hasonlók
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime Hokage 4ever
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #214 Dátum: 08 máj 05, 12:57:02 » |
|
Kicsit nem éled bele magad nagyon a szerepbe? (...amúgy engem épitett be a földbe...xD.)Szerintem nemlesz köv. széria, bár jólenne. Narutoból lehetne Hokage, de nemlesz, mert...mert nem. (lehet, hogy erős de nemhiszem, hogy annyira megfontolt meg bölcs lenne...nah mind1 értitek... )
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Namikaze Minato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #215 Dátum: 08 máj 05, 13:01:11 » |
|
Amúgy a 4. hokage is ugyanojan gyokér volt mint Naruto semmihez nem értett semmijen technikát nem tudott normálisan megcsinálni. De jött Jirayia aki kezelésbe vette és lást a legnagyobb Hokage a történelemben. Mivel az az elzáró technika amivel a Kiuby-t lepecsételte nem egyszerű.
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime Hokage 4ever
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #216 Dátum: 08 máj 05, 13:09:36 » |
|
Már bocs de honnan veszed, hogy semmihez nem értett? Sztem meg pont, hogy ellenkezőleg volt, Yondaime nagyon tehetséges volt a ninjutsukban és ezt mondja is Jiraiya...(+ a Rasengant is a 4. tudta előbb...)de ez már nem ide tartozik...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 05, 13:11:11 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Namikaze Minato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #217 Dátum: 08 máj 05, 13:12:56 » |
|
kérlek szépen egyáltalán nem volt zseni, Jirayia maga mondta nagyon nehéz dolga volt vele. De ez már tényleg nem ez a topik témája. Folytassuk egy másik topikban.
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime Hokage 4ever
|
|
|
Hinaru
Vendég
|
|
« Válasz #218 Dátum: 08 máj 06, 09:54:00 » |
|
Remélem az lesz!És remélem hogy igaza van annak aki azt írta hogy ha a főhősek van egy álma amit nagyon akar az úgy is lesz!( Szal értitek nem vagyok jó az elmagyaráásban :'X)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nviktor
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #219 Dátum: 08 máj 06, 13:49:30 » |
|
Lehet lwsz olyan erős de kitudja hogy megszavazzák e
|
|
|
Naplózva
|
Szép vok csak az arcomat nem látjátok
|
|
|
Tomix
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #220 Dátum: 08 máj 06, 13:51:43 » |
|
nem szavaznak hanem választanak és azt is csak a városi tanács vagy mi.... az a sok vén naon hozzáértő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
latya01
Vendég
|
|
« Válasz #221 Dátum: 08 máj 06, 20:39:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drave
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 08 máj 07, 17:55:04 » |
|
Lee még annyira nem is... de Gai Narutot nem bírnám elépzelni hogy csak ül ott és papir munkát végez, de aztán rájöttem hogy ezt kage bunshinokkal megoldaná . Amugy ha Kishi nem öli meg akkor szerintem Hokage lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #223 Dátum: 08 máj 07, 18:19:48 » |
|
Megöli?? Inkább ne. :'X De ha én japán lennék akkor minden lehetőséget kihasználnék arra hogy találkozzak Kishi-vel. És persze hogyha csak a neten lehetne vele beszélni akkor megírnám neki hogy jó lenne ha Naruto hokage lenne. ^^
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
latya01
Vendég
|
|
« Válasz #224 Dátum: 08 máj 08, 14:15:39 » |
|
szerintem tuti van több száz..pf..több ezer..mind1..nagyon-nagyon sok ember aki ír neki ..ő meg kijelöli az összeset..és rámegy a nagy törlés gombra...valahogy így tudom elképzellni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|