csonti515
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #150 Dátum: 09 jan 10, 22:20:25 » |
|
Am most újra nézegettem pár régebbi naruto részt és azon gondolkoztam h ugye amikor Pain megérkezett konohába akkor mondta h a falut egy érzékelő rendszer veszi körül és itachi csak azért jutott be észrevétlenül mert ANBU volt, de pl a hang ötöse is bejutott amikor sasukevel beszéltek. Vis arra akartam kilyukadni h ők h mentek be????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #151 Dátum: 09 jan 10, 22:36:41 » |
|
Orochimaru is Konohai volt és egyszer Shikamaru még meg is jegyezte hogy a terep valszeg nem előny mert Orochimaru a HAng falu vezetője és bizonyára átadta tudását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #152 Dátum: 09 jan 11, 10:58:21 » |
|
Akkor nem létezett, vagy nem kapcsolták be. Nem számítottak támadásra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #153 Dátum: 09 jan 11, 18:58:21 » |
|
Ha egy kis eszük is van a történet szerint, akkor az a cucc állandóan aktív. Itt tényleg annyiról lehet szó, hogy Orochimaru leadta a drótot. Ennyi. No meg akkor még nem is tudtunk erről az érzékelő mezőről... ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 11, 21:02:18 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #154 Dátum: 09 jan 11, 19:32:35 » |
|
Hát meg sokan álruhában törtek be engedéllyel. Aztán a kígyók...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #155 Dátum: 09 jan 11, 21:03:33 » |
|
Amikor a Homok+Ororchimaru támadása alatt az óriáskígyók áttörték a városfalat, akkor már rég folyamatban volt a támadás. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #156 Dátum: 09 nov 25, 17:37:57 » |
|
Azt tudja valaki hogy miért volt a hang ötösén + Orochimarun egy olyan "masni" a hasi tájékukon? Van valami szerepe egyáltalán, vagy csak esztétika kiegészítő?
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #157 Dátum: 09 nov 25, 18:24:34 » |
|
Gondolom a hangfalu shinobiknak ilyen megkülönböztető jelzése lehetett. Amúgy nincs semmi funkciója asszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #158 Dátum: 09 nov 25, 18:48:44 » |
|
Sasuke is kapott egy olyan lila "kötelet" csak ő nem masniba rakta. (szépen is nézett volna ki )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #159 Dátum: 09 nov 25, 19:40:08 » |
|
Otogakure (音隠れの里, Otogakure no Sato; Literally meaning "Village Hidden in Sound"), nindzsái ilyen "egyenrucit viselnek"
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #160 Dátum: 09 nov 25, 19:47:27 » |
|
áhhá. Köszönjük a pontos megnevezést . De tényleg Sasukenak áll a legjobban.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #161 Dátum: 10 aug 08, 01:07:58 » |
|
Már majdnem 1 éve írtam az előző hsz-t. Ez talán nem számít dupla postnak. Azt lehet tudni, hogy Kimimaronak milyen halálos betegsége volt (rák, aids, H1N1 )? amúgy komolyan szeretném tudni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alexa
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #162 Dátum: 10 aug 08, 01:30:18 » |
|
Kicsit kutakodtam, de nem találtam semmi konkrétumot a betegségével kapcsolatban. Szerintem összefüggésben lehet a Kekkei Genkai-al (Shikotsumyaku - ezt most kerestem meg Wikin, nem is tudtam hogy van hivatalos neve is ), hasonló módon mint az Uchihák megvakulása. Vagy nem, és valami tök más baja volt.
|
|
|
Naplózva
|
Everybody chicken!!
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #163 Dátum: 11 jan 15, 07:57:31 » |
|
Kimimaro klánja melyik országhoz tartozott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 11 jan 15, 08:02:12 » |
|
szerintem a víz országában éltek, de a vérködön kívül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|