kimimaro lenne a legerősebb

? nem tudom tayuya illúziója ellen mit csinálna de ha ő mondja

. különben a hang ötöse nagyon kemény volt shikamaruék ellen holott shika kivételével mindneki genin volt(shika is nemrég lett chunin) elmondták párszor hogy nincs esélyük... bár mégis meghaltak

nem tudom msot mit kezdenének velük ha ujra harcolnának.. choujinak nem kell már 1.-2. bogyót bevennie már anélkül megvan az ereje, neji sokkal gyorsabb lett,megfontoltabb ö is nyerne könnyen, kiba amikor az inuzuka ryo jinzo hengét használja már szinte alig fárad el(lásd amikor megmentik kankurot) gyorsabb lett és gondolom eröteljesebbek a támadásai, bár nem tom hogy védené ki sakon támadását amikor belemegy a testébe

de szentem ha az elején gyors támadásokkal támad megnyerheti ös is. shikamarunak már szinte nem lenne ellenfele tayuya

kage shuriken no jutsu.. tayuya hihetetlenül lassu mozgásával sehogy se tudja kikerülni és már meg is halt ha elkapja

, lee kimimarot is legyözné... gyorsabb erösebb lett és multkor nem használta a kapukat sem és az lehet elég lenne hogy végezzen vele bár a gyözelme kétséges lenne