RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #105 Dátum: 08 ápr 12, 15:57:25 » |
|
Am van 1 vissza emlékezés h Kimimaro mondja h a hang 4-nek h álljatok mellém aKKKO NEM LESZ BAJOTOK azt azok nem-et mondtak azt Kimimaro földre teremtette őket azóta a hang 5-ös vezére!! am sztem elég gyengénk voltak kivéve Kimimaro pár Genin jó Chuunin szinten legyőzte őket!! azé ha Kimimaro nem beteg meg semmi lazán szét veri az összes Konohait+ Homok shinobiait!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Reikaa
Vendég
|
|
« Válasz #106 Dátum: 08 ápr 12, 16:16:06 » |
|
Semmi esélye a hang négyesének kimimaro ellen se saske ellen a shippuuden -ben
én sem értem...azt eddig is tudtuk hogy sasuke erősebb náluk, meg persze kimimaro is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 ápr 21, 16:30:14 » |
|
Nekem a ruhájuk tetszik a legjobban. Gondolkodtam már rajta hogy Tayuyának öltözöm a legközelebbi conon
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #108 Dátum: 08 ápr 21, 16:45:46 » |
|
Rob nem értek veled egyet narutóból elöbb utóbb elő jött volna a kis vukk és péppé veri kimiéket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Natsuhiboshi_
Vendég
|
|
« Válasz #109 Dátum: 08 ápr 23, 18:04:02 » |
|
Am van 1 vissza emlékezés h Kimimaro mondja h a hang 4-nek h álljatok mellém aKKKO NEM LESZ BAJOTOK azt azok nem-et mondtak azt Kimimaro földre teremtette őket azóta a hang 5-ös vezére!! am sztem elég gyengénk voltak kivéve Kimimaro pár Genin jó Chuunin szinten legyőzte őket!! azé ha Kimimaro nem beteg meg semmi lazán szét veri az összes Konohait+ Homok shinobiait!!
Kimimaro:az valahogy úgy volt hogy:engedelem,vagy halál? Sakon:engedelem,azt fogsz tanulni. ekkor megtámadják kimit,leveri őket,és onnan kezdve engedelmeskednek neki kimimiaro télleg jó volt,de nekem Kidomaru tetszett pici pókica de Kimimaro a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 ápr 23, 18:10:59 » |
|
Egyébként a kimi(raikönen ) vs Lee harcnál nem csak gerinces barátunk volt rosszul de lee is lábadozott egy 50 %halálos műtétből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #111 Dátum: 08 ápr 23, 19:47:11 » |
|
Egyébként a kimi(raikönen ) vs Lee harcnál nem csak gerinces barátunk volt rosszul de lee is lábadozott egy 50 %halálos műtétből. 42%-os haláleshetőség volt az csak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
strawberry-san
Gennin
Nem elérhető
Eszeveszett mint Vash XD
|
|
« Válasz #112 Dátum: 08 ápr 26, 20:17:19 » |
|
Azért Kimimaro még betegen is bezúzta Lee-t meg Gaara-t simán... csak hát a betegség pont akkor végzett vele amikor leírtotta volna a homokosat. Shippuden Accel 2ben is nagyon birom Kimimaro - Orochimaru párost
|
|
|
Naplózva
|
Nem kocka vagyok csak sok oldalú... egész pontosan 6
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 08 máj 07, 22:30:13 » |
|
yah kimimaro az ász, ha a betegség nem lett volna akkor lee és gaara már nem lenne bene a narutoban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 21, 08:32:40 írta mylasthope »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 máj 08, 20:31:23 » |
|
Milyen "mesében"? Azt hittem ez egy Naruto-fórum. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #115 Dátum: 08 máj 19, 20:33:16 » |
|
Huh hát közülük senkit sem bírtam, Kidoumaru kicsit szimpi volt, mert pók, meg Tayuyat egy nagyon kicsit bírtma, legalábbis önmagában, a megidézett Doki démonoktól undorodtam Kimimaroban pedig a múltját szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
|
« Válasz #116 Dátum: 08 máj 20, 21:51:11 » |
|
ha már ennél a témánál vagyunk ne felejtsük el sakon&unkont és a dagadtatt jiroubot
|
|
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 08 máj 20, 21:58:00 » |
|
Nem tom mi olyan nagy szám Kimimaroban.Kcsit olyan ficsur mint Sóska.
Amugy most dönst el ki is a hang 5-ös ének a vezére Sóska vagy Kmi?
Tökmindegy amugy meghal kimi de akkoris ficsurok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #118 Dátum: 08 máj 20, 22:01:21 » |
|
Hogy miért olyan nagy szám Kimimaro...? Erre most tényleg válaszolnom kellene, vagy még tényleg nem láttad a Naruto c. animét/mangát...?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 máj 21, 12:11:32 » |
|
LOL...
Kezdjük a Kekkei Genkainál. Ultramorbid,csontnövesztős. Namármost,a csontjai erősebbek mint az acél. Mi olyan nagyszám?
Talán csak az,hogyha nemlenne a betegsége,Gaara és Lee már nemlenne az élők között... sőt,talán Naruto se (teszem fel utánaered)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|