25 feb 18, 21:48:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 218 219 [220] 221 222 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ultimate Ninja Storm sorozat (1,2,gen,3, rev, 4) (2 soros szabály!)  (Megtekintve 587991 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
sergei55
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3285 Dátum: 14 dec 21, 19:01:54 »

Őszinte leszek, pont hidegen hagy a PS Vita.

Amúgy se értem mért szeretnek emberek DLC-ket kérni. Rakják bele alapból a játékba. Ha később pl a full bursthoz hasonlóan egy mini kiegészítőt kiadnak DLC-ben vagy opcionális skineket azzal semmi bajom, de ne húzzanak le karakterekkel vagy bármi olyannal,a mitől játéktechnikailag kevesebb lesz a játékom, ha nem veszem meg, úgy hogy az már 1. nap letölthető és valójában ott van a lemezen, a DLC csak unlockolja.

Ezek a Day1 DLC-k a mai játokosvilág rákfenéje. 8-10 éve ez úgy ment, hogy cheat kódot kellett beírnod, vagy valami röhelyesen nehéz módon megszerezned, nem elővenni a buxádat. Nem mondom fejlesztői szempontból jó ötlet volt ez a DLC-zés és jó is lenne, ha mértékkel csinálnák, de mára ritka gusztustalan dologgá fajult.

Pedig jó móka mondjuk a HÉV-en vagy a metrón, esetleg a vonaton előkapni és játszani kézben, főleg ha kb 30-40 perces az utazás! kacsint

DLC-kről már csak annyit, hogy ma már egy darab tárgy vagy kosztüm/ruha is lehet DLC, s csak a legutóbbi ruha DLC-ért a Revolution-ben kb 600-900 forint volt 4-5 ruha.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3286 Dátum: 14 dec 22, 14:50:56 »

Az egy dolog, mert az opcionális. nem kapsz semmi olyan plusszt vele, amitől több lenne a játék, csak máshogy nézel ki.
Én az olyan DLCkről beszélek, amikor plusz core tartalmat lockolnak le, amitől erősebb leszel, vagy olyan karaktareket kapsz, amikkel mások nem játszhatnak, amíg ők is nem pengetik ki az árát. Az unfeair.

3ds-em van amúgy. Pokémonozni szoktam rajta Nevet

Storm 4 HD trailer

A játékmenetről még mindig nem sokat árul él, de az a grafika OMG!

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=tFDbWm76Cpg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=tFDbWm76Cpg</a>
Naplózva

Ice007
Chuunin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3287 Dátum: 14 dec 22, 17:45:02 »

Jobb minőségbe még jobb a grafika, mintha az anime menne! Viszont van valami infó arról hogy csak Hashiramaval lehet itt küzdeni vagy Madarat is lehet választani? Mert még színesebbé tenni játékot hogy választhatsz oldalt, igaz ha vesztes oldalt választjuk akkor mindig vereség lesz, (de Jiraiya halála is hasonlóképpen volt megoldva, hogy küzdhettél de borítékolható a vereség) érdekes lehetne másik szemszögből is megvívni a háborút. + a végső küzdelemben vajon lehet választani Sasuke vagy Naruto között vagy csak Narutoval lehet küzdeni?
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3288 Dátum: 14 dec 22, 17:50:25 »

Értem én, hogy kíváncsiak vagytok, én is az avgyok, de ha jön majd valami komolyabb infó én avgy valamelyik gyorsabb kezű storm fan ki fogja rakni.

Amit jelenleg tudni lehet pluszban az egy interjúból derült ki, amit Matsuyama-san adott, miszerint valami új harcrendszert dobnak össze a 4. részhez, szóval nem biztos, hogy ugyan az a type választgatós dolog lesz, mint a revolution-ben. Ennyi. Japánban még csak most lett bejelentve a játék, szóval közel semmi infót nem adtak még ki pluszba.
Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #3289 Dátum: 15 jan 15, 16:53:23 »

Na, itt egy újabb kép:

Remélem, hogy ezek után bejelentik Toneri-t is mint új játszható karaktert + megkepjuk a The Last-ot legalább, mint egy "Fragment" sztorit, mint anno az Uchiha Fivérek VS Kabuto szálat a Storm 3 (Burst)-nél.
Naplózva
csavajdaszabolcs
Újonc
*

« Válasz #3290 Dátum: 15 jan 25, 11:58:59 »

Lenne egy kérdésem. A Naruto Storm Revolution-ba a sztori módban meg csináltam a D C B rank  mérkőzéseit, most jönne az A de olyan karaktert választottam aminek még csak egy segítője van és így nem engedi hogy elkezdhessem. A kérdés nagyon gagyi hogy kell új karaktert választani? Vagy mit lehet ilyenkor csinálni?
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3291 Dátum: 15 jan 25, 13:48:02 »

Shizunéval beszélj a parton, ahol becsekkoltál és ott választhatsz újat. Viszont, ha újat kért, akkor mindennemű progresszed az adott karakterrel elveszik, szóval csak tényleg akkor érdemes, ha hasonló helyzetbe kerülsz.
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 25, 13:49:11 írta Exkirion » Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #3292 Dátum: 15 jan 28, 18:21:55 »

Pár kép Hashirama vs Madara harcról...na úgy néz ki nem lesz csúnya sem a harc,sem a grafika Nevet

http://www.saiyanisland.com/2015/01/naruto-storm-4-new-screenshots-of-hashirama-vs-madara/
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 28, 18:36:58 írta CapacRaimi » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #3293 Dátum: 15 jan 30, 23:10:03 »

Le a kalappal ezelőtt a harc előtt.Az biztos hogy a grafikára nem lesz panasz. Nyelvesít
Plusz még animeszerűbb lett az ábrázolás,persze messze feljavítva a jelenlegi szinthez képest.
Az biztos hogy a grandiózus ábrázolásra hajtanak.
Harcrendszerre csak annyit tudok mondani hogy egy kicsit változatosabbnak tűnik.
(De ennyiből még korai megítélni,főleg a "tápanyagot" látva)
(Boss harchoz képest viszont nem tűnt annyira nehéznek,kár hogy annyit beledumáltak. Nevet
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=UKoox-F358s" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=UKoox-F358s</a>
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 30, 23:11:27 írta K ichigo » Naplózva

lemlermark
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

mark

« Válasz #3294 Dátum: 15 jan 31, 12:55:21 »

gondolom azért volt könnyű mert ez lesz a prológus harc a játék legelején. Kiváncsi leszek hogy a környezett mennyire lesz majd rombolható, és hogy valyon milyen grandiózus újitásokat kapunk a next-gen hardveres "előnyeiből"
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #3295 Dátum: 15 jan 31, 18:02:02 »

gondolom azért volt könnyű mert ez lesz a prológus harc a játék legelején. Kiváncsi leszek hogy a környezett mennyire lesz majd rombolható, és hogy valyon milyen grandiózus újitásokat kapunk a next-gen hardveres "előnyeiből"
Annyira nem erős a jelenlegi generáció...a környezet nem lesz rombolhatóbb mint az előző részben,vagy mégis azt valami bf4 szintű rombolást kapunk xDD
bár annyira nem izgat a rombolás csak Hinatával csapathassam végig Nevet
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
cimpeti_
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3296 Dátum: 15 feb 01, 22:06:04 »

Hinatával?Nevet az mit tud? pörgeti a kezét és kék gömbb lesz. hurrá.xD Szerintem amúgy ugyanaz a grafika, mint pl a storm 3ban.. nem látok nagy változást:S semmiben. csak hogy új harc.. és az igaz , hogy új harcrendszer lesz? mármint az ütés stb, kombók.. mert nyomkodod a kört, és ha felfele húzod a bal sticket az felfele kombó... katasztrófa. kellene valami komplikáltabb..
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3297 Dátum: 15 feb 01, 23:57:21 »

Hinatával?Nevet az mit tud? pörgeti a kezét és kék gömbb lesz. hurrá.xD Szerintem amúgy ugyanaz a grafika, mint pl a storm 3ban.. nem látok nagy változást:S semmiben. csak hogy új harc.. és az igaz , hogy új harcrendszer lesz? mármint az ütés stb, kombók.. mert nyomkodod a kört, és ha felfele húzod a bal sticket az felfele kombó... katasztrófa. kellene valami komplikáltabb..

Kicsit röhely, hogy x év után még mindig erre panaszkodnak páran. Ha az előző 5-6 játékból nem tűnt volna fel, ebben a játéksorozatban nem az a cél, hogy agyatlanul 40+-os kombókat tanulj és azzal nyerj, ha sikerül végignyomni, hanem, hogy azt betanuld, hogy melyik karakter hogy/milyen gyorsan mozog és melyik karakterrel melyik ellen mit hogy reagálj le.

Semmivel sem rosszabb vagy sekélyebb a harcrendszere attól, hogy nem 8 ütés gomb van, mint bármelyik verekedős játéknak (Sőt, itt nem lehet random gombnyomogatással veterán játékosokat verni kezdőknek), csak más játékstílust kell megtanulni (értsd: nem az agyatlan kombómashelést ala tekken/sol calubur stb) hanem a reakcióidődet és a helyzetfismerésedet kell baromira csiszolni. (Vagy egy jobb játékos úgy megesz reggelire, hogy köpni nyelni nem tudsz)

A harcrendszerhez ne várj radikális változtatásokat amúgy, de én is kiváncsi leszek, hogy mit találnak ki pluszba.

Mellesleg Hinata az egyik legjobb karakter a játékban, ha tudsz vele játszani. Bár a rev-vel nem játszottam annyit, de a 3-ban vele ritkítottam a népet elég szépen neten.

----

Amúgy a grafikával kapcsolatban. Azt inkább még hagyjuk. Majd, ha kijön az első, de inkább a második rendes hd trailer, ami nem a játék alpha körüli verziójából származik, akkor megvitatjuk. Az ilyen korai verziók még se nem úgy működnek (teljesen), se nem úgy néznek ki mint a végleges. (Ez eddig az összes Storm-ra igaz volt). Nem mondom, hogy jobb lesz vagy rosszabb, de ezt még korai kibeszélni. A modelleken sokat javítani amúgy sem kell (Némi élsimítás, árnyékok ide oda, de a cel shade az cel shade), de ha már itt tartunk a bossharc egyes aspektusain látszik hogy jobban fog ez azért kinézni, de legalább is jóval részletesebb lesz. (Por és sérülés effektek stb)
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 02, 07:51:43 írta Exkirion » Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #3298 Dátum: 15 feb 02, 15:40:17 »

Nekem Hinata a kedvencem már az alap Naruto óta...mindegyik játékban amelyikben lehetett,vele mentem...
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 02, 16:31:20 írta CapacRaimi » Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #3299 Dátum: 15 feb 03, 11:27:43 »

Akit érdekel kijött egy ujjongás nélküli tesztverzió is.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ZQsa6CY6Xr0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ZQsa6CY6Xr0</a>

Hinata tényleg jól irányítható karakter,csak ésszel kell használni.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 218 219 [220] 221 222 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins