Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3255 Dátum: 14 okt 27, 02:06:05 » |
|
Ennél Narutohűbb harcrendszert nem fogsz találni szerintem.
Amúgy PS4-re elvileg már készülget valami a CC2-től, de nem tudni, hogy hogy álnak vele, lehet még csak tervezik.
Az üres helyekről nemt udni.
Valószínűleg lesz még 1 storm játék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K1CS1K
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3256 Dátum: 14 okt 27, 18:07:15 » |
|
Ezúton is köszönjük Nektek, a Revolution Launch Party résztvevőinek a versenyzést! Várunk Titeket jövőre is! A versenyek döntői: ITTÍme egy összefoglaló a napról: ITTFényképek az eseményről – CuCu Photograpy: ÉS ITT
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3257 Dátum: 14 nov 21, 16:08:14 » |
|
Sziasztok! Elore elnezest kerek, az ekezet hiany miatt. A megerteseteket koszonom. A kovetkezo problemaval kuzdom a Ninja Storm Full Burst III.-nal: http://i1301.photobucket.com/albums/ag118/SzBarna/Untitled_zps06188c3f.jpgTudja valaki, hogy miert nem latja a luncher a kart? (VX-1 gioteck kart PS3 es PC kompatibilis)
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3258 Dátum: 14 nov 21, 16:31:10 » |
|
Én sajnos ebben nem tudok segíteni, mert nekem rendes ps3 kontrollerem van és ds3 tool-al csak feldugom a gépre és megy, de szerintem akad majd itt olyan, aki többer ért hozzá. Bocsesz. Csak gondoltam írok, hogy lásd nem vagy ignorálva. Ha van USB bemeneted a kontrollerhez (vagy eleve azzal van), akkor esetleg próbáld meg azt a progit, amit mondtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3259 Dátum: 14 nov 22, 19:30:14 » |
|
Meg tudtam oldani 1 joy to key nevu programmal. Bele telt 1 kis keresgelesbe de fo, hogy megy.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3261 Dátum: 14 dec 11, 14:43:23 » |
|
OMG! Asszem ideje lesz beruháznom egy PS4-re jövőre Viszont úgy néz ki PS4 exkluzív lesz? Az kemény! Mondjuk voltak hírek, hogy a sony tárgyalt a CC2-vel annó exkluzivításról, amikor bejelentették a PS4-et (Ha emlékeztek kint volt a logójuk, azok közt, akik támogatják őket), de nem gondoltam, hogy ez exkluzív lesz. WoW! Rine Sasuke meg 6PSM Naruto nagyon komolyan néznek, a két screenshoot alapján pedig valami kibebaszott szép grafikája lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lemlermark
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
mark
|
|
« Válasz #3262 Dátum: 14 dec 11, 14:46:45 » |
|
Az exclusivitása nincs konfirmálva még a játéknak, szóval szerintem marad a multi platform. Revolutionnál meg a storm 3nál is a PC verzió bejelentése pár hónappal a megjelenés előtt volt csak szóval még bármi lehet. jah és ha megnézed a játék logóját az a jelenet van ott amikor naruto és sasuke elkezdi a harcot a végzet völgyében szóval jó eséllyel végig megy a sztory. viszont az új naruto mozifilmből nem tudom miért van ott egy képkocka alúl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3263 Dátum: 14 dec 11, 14:58:02 » |
|
Gondolom mert az is benne lesz. Ja oké a PC az egy dolog, de ezek szerint az XBox tulajoknak szopacs lesz.
A Sony most nagyon bekeményített. Az új Street fighter se jön BoxOne-ra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3264 Dátum: 14 dec 11, 16:58:47 » |
|
Nahát, ez most meglepett. Only ps4. Nagyon sajnálom, hogy akkor semmi másra nem jön ki, csak arra a konzolra. Mint PC használót engem megvettek, amikor a full brustot kiadták "egyszerű" gépekre is. Az a játék a legjobb naruto játék amivel valaha játszottam (mugenek után mondjuk nem volt nehéz ezt megugrani, de akkor is iszonyatosan pöpec játék). Azután volt a revolution ami csalódás volt számomra. Nem tudom megmagyarázni, de az egész olyan gyerekes lett hirtelen. Mechanaruto, meg néhány grafikai megoldás, meg az amit annyi pénzért kaptam. Mert igen, ugyan annyiba került mint a társa az f.b. és fele negyed annyit sem hozott. Kimondom, azt inkább letöltöttem volna. De akkor is, vártam a befejezését a játéknak pc-re is, elvégre így érzem helyesnek. De ki tudja még mit hoz a jövő Másrészről a sony-nak meg ezért respect! Nagyon jó húzás volt ez marketing szempontjából. Nekem ne mondja meg senki, hogy nem létezik olyan gyerek, aki nagyon szeretne játszani egy játékkal és nem fog kisírni az xboxone-ja mellé egy ps4-et. Ez igen is nagyon bölcs volt, mondhatjuk kamatozik a pénzük De ezzel most csatára hívták az ellent. Kíváncsi vagyok mi fog belőle kisülni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3265 Dátum: 14 dec 11, 19:42:41 » |
|
Ha ezzel nem is annyira, de a Steet fighter 5 PS4 exkluzivításával tuti. Amúgy az XboxOne-al az a baj, hogy inkább multimédia gép, mint játékkonzol, és ez sok helyen meglátszik az eladásain is. Japánban például alig fogyott belőle valamennyi. Ezek után nem csodálkozom, ha arra nem lesz kidobva az új Storm, hisz ez egy japán játék. PC-re lehet kidobják később, mint a 3-at. EDIT: Első scan angolul: http://www.shonengamez.com/wp-content/uploads/2014/12/o0GpfKW.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3266 Dátum: 14 dec 11, 20:06:50 » |
|
Huhú, máris új Storm játék! egy év sem telt el, de mindegy, mert ha minimum olyan jól lesznek a boss harcok, mint az előző számozott részekben + a sztori mód is olyan lesz, mint a harmadik részben, akkor jöhet!
Csak annyit kérek, hogy: 1.Kapjon a többi karakter is új jutsu-kat (háromszög + kör). 2.Ha már Naruto "The Last" verziója benne lesz, legyen benne valamennyi karakteré is! 3.Ne változtassanak az eredeti sztorin!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cimpeti_
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3267 Dátum: 14 dec 12, 00:45:53 » |
|
Azta ez nagyon meglepett. Szóval egy egészen új harcrendszert dolgoznak ki? Mármint a kameraállás, grafika, képességek stb. Ha igen, akkor minden karaktert újra kidolgoznak? Mert ha igen akkor szerintem ilyen 40-50 karakter körül lesz mint mikor a storm 2-őt kiadták:D de nem bánom.. csak jók legyenek. Nagyon szépnek néz ki ha az a 2 kép gameplay kép . Én is örülnék ha egy karakter több jutsut használhatna illetve interaktívabb lenne még az eddigi storm játékoknál is a harc pl jutsuk, kombók, értitek mint egy igazi naruto fight. Story a juubitos fight-nál fog jezdődni egészen a végéig? Nagyon király lesz az biztos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3268 Dátum: 14 dec 12, 00:52:52 » |
|
Azta ez nagyon meglepett. Szóval egy egészen új harcrendszert dolgoznak ki? Mármint a kameraállás, grafika, képességek stb. Nem. Az jó eséllyel marad, legfeljebb kisebb változtatásokat ezközölnek. Azért Storm 4 és nem valami totál más title 1. része. A grafika nyilván javul majd. Nagyon szépnek néz ki ha az a 2 kép gameplay kép . Én is örülnék ha egy karakter több jutsut használhatna illetve interaktívabb lenne még az eddigi storm játékoknál is a harc pl jutsuk, kombók, értitek mint egy igazi naruto fight. Ennél Narutosabb már nehezen lesz a játék, de belerakhatnak ezt-azt. és igen, azok gameplay képek jó eséllyel. Story a juubitos fight-nál fog jezdődni egészen a végéig? Nagyon király lesz az biztos Annyit tudni amennyi ebből a scanből kiderül. Akárhogy is a Madara vs kage fightig szerintem illene visszamenniük, mert azon már babráltak a 3-ban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 12, 00:54:41 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ice007
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3269 Dátum: 14 dec 12, 15:51:13 » |
|
Hm, érdekes ez a ps4 exkluzivitás, egyrészt jó mert jobban összpontosítanak a ps4-re, viszont sajnálom hogy ennyire elrontotta a Microsoft az Xone-al (multimédia gépé tette), xbox360 tulajként valószínű ps4-et fogok venni és jó esetben a nuns 4-et is rá, de ez csak jövőre lesz. Remélem végre elfejtik az egy karakterből "8"-at berakok és így kijön a 150+ karakterszám, viszont remélem berakják Kakashi kutyáit jászható karakternek, mert úgy csaholnék egyet .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|