25 júl 19, 10:35:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 214 215 [216] 217 218 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ultimate Ninja Storm sorozat (1,2,gen,3, rev, 4) (2 soros szabály!)  (Megtekintve 681679 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
K1CS1K
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3225 Dátum: 14 szep 10, 22:54:55 »

NARUTO rajongók, figyelem!

A Kecskemét Games, valamint a NARUTO Videojáték és Anime-Manga Közösség csapata ezúttal rendkívüli módon, Budapesten tartja a következő NARUTO versenyek napját! A megjelenés után elsőként nálunk mérkőzhettek meg a STORM sorozat legújabb játékában, a Revolution-ben – a sorsolások és a díjak pedig több mint 250.000 Ft értéket képviselnek!

A rendezvény promo videója:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=pFj-q3l5Rl0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=pFj-q3l5Rl0</a>

A további részleteket a facebook eseménynél olvashatjátok:
http://facebook.com/events/304516993061480
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 12, 14:18:51 írta K1CS1K » Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3226 Dátum: 14 szep 12, 09:45:54 »

PC-re csak 16-án jön ki?
Gyanús, hogy csak ez a verzió nincs fent torrenten.
Naplózva

lemlermark
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

mark

« Válasz #3227 Dátum: 14 szep 12, 15:57:37 »

a STEAM digitális változat csak 16.án :S vajon a dvd-s bolti változat már van a boltban vagy az is a steam-el együtt lesz kint?
meg bolondulok hogy már mindenki tolhatja én meg nem Nevet xboxom is hiába van hogy le torrentelném vagy valami mert nincs DL-DVD-ém Nevet
Naplózva
K1CS1K
Újonc
*

« Válasz #3228 Dátum: 14 szep 12, 17:21:10 »

Kihagyhatatlan újdonságokkal bővült a rendezvényünk!

http://facebook.com/NARUTOcommunityHUN/posts/721072757941817
Naplózva
itachi5
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Akatsuki

« Válasz #3229 Dátum: 14 szep 14, 17:08:56 »

Ez nagyon jó játék lett. Elképesztő karakterek, hangulatos zenék. Egy rakat újítás van benne, és egy rakat új karakter. Mondjuk sajnálom, hogy Orochimaru és Deidara nem kapott normális jusukat. A Ninja Tournament nagyon faja, én azt élveztem a legjobban. Karakterek közül Konohamaru kellemes csalódás volt, nagyon hasznos kis karakter lett. Kushina meg egy troll....egy igazi anya és háziasszony xDDD
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3230 Dátum: 14 szep 14, 22:16:50 »

A mecha Naruto sztorit még el se kezdtem de megvan mindenky Ryo-ból. Ma meg pénteken játszottunk haverral egy csomót.

Hát azt kell mondja, hogy csaták terén oda-vissza veri az eddigi részeket. Sokkal kiegyensúlyozottabb és sokkal simábban fut. Van egy rakat új dolog és egy csomó karakter átalakult valamilyen szinten. Pl: Pain a rák idézés helyett végre Banshoun Tenninnel tolja, Hidannak van rendes körrajzolgátás meg minden awakeningben stb.

Abszolút megérte az árát.

A Ninja Escapade mód bár elég rövid kifejezetten tetszett, bár a "the two Uchiha" igazából alig mutatott újat.
A Far reaches of hope csak egy OVA, de annak kiváló.
A ninja world tournament baromi addiktív főleg az a hülye golyós lottó Nevet

Új karakterekről vélemény:

-Mecha Naruto -> brutál (értsd könnyen játszható), és nagyon fun.
-Kushina -> Mókás, bár awakening módban elég rémisztő, ahogy kinéz.
-Edo Minato -> Szuper lett.
-Iruka -> Talán a legkevésbé érdekes az összes új közül, de pl ha nyomtok vele egy ultit a púp, amit az ellen fejére nyom ott marad egy ideig Nevet Kifejezetten jó móka megbúbolni vele ilyen Madarákat, meg Obitókat Nevet
-Kurama Naruto + EMS Sasuke -> hasonlóan erős, jó kezdő szintű karakterek.
-Shisui -> Gyors és jól kiegyensúlyozott. kellemes vele játszani.
-Obito -> Talán a kedvencem az újak közül, kissé trükkös, de marha jó
-Edo Hashirama -> Atombeteg. Nem komolyan.... OP mode activate. persze közel sem verhetetlen, de azért egy Konohamaruval izzasztó ellene menni.
-Resolved Madara -> Kb mint a korábbi Madara csak jobb.
-Konohamaru -> A legpozitívabb csalódás. Mókés, jól használható, vicces és nem is teljesen csak poén karakter. Nagyon jól összerakták.

A három tirán awakeningról pár szót:

-Juubi -> Nem üt olyan nagyot mint a többi, de sokkal gyorsabb. Egyszerre lehet vele nyomni az awakning actiont a X-es ütést és a Négyzetes lövést, ami után mehet a jutu. Kész rémálom kerülgetni.
-Perfect Susano'o -> Lassú, de bikákat üt. Viszonylag nehéz elkerülni, de cserébe nincs nagy movepoolja, összesen 3-4 dolgot tud csinálni.
-1000 kezű faszobor buddha -> A 3 közül a leglassabb, viszont akkorákat üt mint az állat. Egy betalált jutsuja (amit nem olyan nehéz összehozni) 1/4 életet sebez és talán neki van a legtöbb AOE támadása.

Pár szót a counterekről.

1. nerfelve lett a hosszuk.
2. Ha elbénázod szívsz, mint a torkosborz.
3. Ha be is megy, az ulti csak a 60-70%-t sebzi, ha stun alatt lövöd be.
4. Nagyon be kell időzíteni.
5. Az animált videóvégű jutsuk ellen (pl: Chidori) nem hat.
6. A fogások ellen nem hat.
7. Egymás után csak 3-at lehet elnyomni belőle, leszívja a max chakrád és várni kell, amíg felmegy.

Összességében, mint úgy a game nagyrészt, elég balance-os lett és jó kis addíció a harcrendszebre. Online a segítségével szarrá szedem az olyanokat, akik csak agyatlanul rámszaladnak, miközben a Storm 3 ban az olyanok szarrá szedtek kb bárkit, ha nem voltál pro.

Harc típusok

UJ type -> Nincs awakening sem bónusz support help, de cserébe van ultid és a csapat ulti majdnem egy csíkot sebez.
Előny: Nagy sebzés ultival - Hátrány: Nincs más ütőkártyád, supportok kevésbé segítenek.

AW type -> Nincs Ultimate és a supportok is csak alapokat csinálnak, de cserébe ki be kapcsolhatod az instant awakeningedet és használhatsz true awakeninget. Mindkettő sebzésnövekedést ad, a true pedig gyakran olyan átváltozást vagy bónusz képességeket egy időre, vagy akkora sebzésbónuszt, hogy darálsz, mint az atom, amíg le nem jár.
Előny: Awakening képességek, átváltozások, bónusz sebzés - Hátrány: Az AW csökkenti a max chakrát, a supportok nem olyan aktívak

DR type -> Nincs ultimate sem awakening, de van sealing barrier lvl 2 drive gauge-nél és a supportoknak vannak típusai, amik közt bármikor válthatsz.
Előny: A supportok ütnek veled, védnek téged, dobálnak veled, megvédenek ultimatektől AUTO módban, visszarugdosnak. - Hátrány: A supportjaid mivel sokat vannak lent, hamar halnak, ami után jobbára egy ideig védtelen vagy, amíg vissza nem jönnek és rajtuk kívül nincs semmi más, ami segítene neked. Lényegében arra vagy utalva, hogy a csapatoddal együtt lekaratézd az ellent nagy sebzést okozó képességek nélkül.

Mindháromnak megvannak az egyforma előnyei és hátrányai és szerintem egyik sem különösebben erősebb a többinél. Vertem már meg Drivos ellenfelet úgy, hogy alig sérültem (Player játékost) és vesztettem már awakeningben UJ típus ellen, ahogy az AW típussal is nyertem már csak azért meg át tudtam változni. minden attól függ mi áll kézre és hogy tudsz taktikázni. Sokkal elgondolkodtatóbb lett a játék. Már nem tudod azt megtenni, hogy ha nem megy az ultimate jutsu spam, akkor majd awakeniggel levered, vagy hogy ha a supportjaid csődöt modntak, akkor majd ultimattel nyersz. meg kell gondolni mit csinálsz, mert ha csak agyatlanul nyomod mint a hülye megesznek reggelire.
Ez olyasmi, amit mindig hiányoltam és most meg lett oldva.

Mindent összefoglalva, szerintem ez a quinteszeciálisan legjobb Storm eddig, ha magáról a harcokról beszélünk. Ha megtartják ezt a rendszert és bővítik (csapat ultikkal stb) és egy fasza sztorimód mellé berakják a Storm 4-be akkor olyan 4. részt kapunk majd, hogy lef*ssuk a bokánk.

Aki teheti próbálja ki.
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 14, 22:27:19 írta Exkirion » Naplózva

itachi5
Chuunin
*

Akatsuki

« Válasz #3231 Dátum: 14 szep 14, 23:42:47 »

Akkor látom Konohamaru terén nem vagyok egyedül. Tényleg jópofa karakter lett, és az awakeningje is elég hasznos.
Kushina tényleg beteg karakter, anyunak megmutattam, és mondtam neki, hogy itt vagy xDDD
Mondjuk vannak csalódások csapat ultik és karakterek terén. Naruto és Szöcske nem azt kapta meg amit vártam, nem rossz ez se, de a "Shakuton: Kōrin Shippū Shikkoku no Ya Zeroshiki" látványosabb lett volna. Mondjuk az poén, hogy Minatónak rakták be ennek az "átdolgozott" verzióját. 

Már tök régóta várom sotmba, hogy Orochimaruval és Deidarával kezdjenek valamit. Mivel Orochimaru nagyon esetlen karakter a játékban, nem tud semmit csak 1-2 óriáskígyót és kész. Pedig! Ott volna neki a: Sanjuu Ranshoumon, Edo Tensei, Manda. Mandara no Jin(1000 kígyó), vagy a reinkarnálódó genjutsuja.
Deidaránál a c4 és c0-át hiányolom, mert ez a c3 már kicsit unalmas.

Az új karakterekről annyit, hogy nekem is Obito az egyik favoritom. Hashirama és Madara talán a két legbrutálisabb karakter, mind uj-ba, tuj-ba és awakeningbe. A itt legnagyobb pozitívum számomra, a 4 edo kage, örülök, hogy végre játszható karakterek lettek.

A kis filmeket nagyon élveztem jó magam is, mivel az anime elbújhat grafikailag mögötte. Az akatsuki megalapítása nagyon frankó rész, csak rövid sajnos.

Az egész játékba, nekem legjobban a tournament jön be. Jó, hogy többen harcolunk egymás ellen, csak bár ne volna időkorlát...bár annak is meg van maga szerepe. A bajnokságba az a legnagyobb pozitívum, hogy legfőképpen a pályát csinálják nehezebbre. Egy rakat csapda, idézés és pecsét van.

Exkirion: Egyik barátom azt mondta, hogy nem lesz 4, hanem új névvel debütál majd. Ez nem tudom, hogy mennyire igaz, engem speciel nem zavarna, csak legyen legalább ilyen jó, mint a revolution. Meg még az se volna rossz, ha az egész storyt feldolgozná.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3232 Dátum: 14 szep 15, 03:50:06 »

Igen a Sasuke-Naruto csapatu ulti egy kicsit fura ilyen téren az tény és a két karakterrel is többé-kevésbé egyetértek, amit írtál. Mondjuk Orochimaru használja a Rashoumont a sannin csapatultiban és Deidara is nyom egy c0-át sárkány formában (nézd majd meg a robbanást) a sajátjában Sasorival, bár tény, hogy nem önmegsemmisül.

Orochimaru, mondjuk szerintem kifejezetten jó karakter, persze nem a technikáit nézve, mert az semmi extra, hanem csak mint game karakter, Deidarát nem igazán szeretem, de az awakeningjégek paott valami új updatet most.

Ami engem zavar(hat), bár nem tudom benne van-e még mert volt egy Day 1 patch, hogy Danzou egyik awakening actionje viszont instant kill elvileg.

----------

A kövi résszel kapcsolatban.

Terjengett egy ilyen hír, hogy ez az utolsó Storm játék, de elvileg az csak egy félrefordítás volt és nem az utolsó hanem a "legújabb". A Japánban elég hasonló a két szó:

Saigo no -> Utolsó
Saishuu no -> Legújabb

Szóval csak 1 karakterben tér el. Nem Go hanem Shuu. (Ami ott 1 kanji)

Úgyhogy ki tudja. Személy szerint én arra voksolnék, hogy lesz Storm 4 de az már lesz PS4-re meg XBOX one-ra is.
Naplózva

itachi5
Chuunin
*

Akatsuki

« Válasz #3233 Dátum: 14 szep 15, 08:59:09 »

Nem is tudom, a c0-a az egy kék robbanás ráadásul olyan mint egy kaktusz. A C0-át amúgy az Edo Dei-nek lehetett volna berakni, a C4-et meg az akatsuki Dei-nek.

És az igaz, hogy Orocsimarcsinak csapatba ott a Ranshoumon, de csak nem egyéni jutsu. Azzal egyetértek veled, hogy hasznos karakter, de nem látványos és hiányos. Mondjuk ha berakták volna neki a Yamata no Orochit az nagyon odavert volna. Rajta kívül van még pár karakter akin nem ártana módosítani.

Danozut még nem próbáltam ki, elvileg benne is van valami újítás, de ő az egyik olyan karakter aki nem nagyon érdekel.

Akkor nagyon kíváncsi leszek az új részre, remélem lesz ilyen ütős, mint ez. Számomra a legnagyobb pozitívum az lenne, ha a full storyt csinálnák meg.....azért a ninja tournamentet belerakhatják >. <"
Naplózva
lemlermark
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

mark

« Válasz #3234 Dátum: 14 szep 16, 22:38:15 »

én ma nyomtam végig pc-én meg van minden karakter stb, danzo 1hit kill bugot nem csekkoltam még le hogy pc -én javítva e lett, igen orochimaru ha már új ruhát kap kaphatna minimum awakening actionokat vagy egy uj jutsut. Hidan a speed up al meg az uj awakening actionokkal elég op lett szerintem Nevet veszett jó lett az új harcrendsze szerintem, balanszos is lett rendesen meg tudnak izzaztani már olyan karakterek is akiket eddig csukott szemmel levertem.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3235 Dátum: 14 szep 17, 00:18:28 »

Nem tudom, hogy bug-e vagy szándékos és ugyan nincs promptolva de elvileg Orochimaruval ha True awakeningbe lépsz, akkor van 2 vagy 3 ingyen subod, vagyis, ha 0-n áll a substitution bar-od akkor is tudsz vele még 2x 3x substitution-özni és csak utána leszel védtelen.

Még nem próbáltam ki, hogy igaz-e, ha valaki előbb játszik mint én holnap, nyugodtan csekkolja le.
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3236 Dátum: 14 szep 17, 13:37:31 »

Miután a 3as csapatban győzöl a tournamenten, megkapod a free battlet, meg stb. utána újra kell kezdeni a tournamentet? Mert nekem újra kellett, de 3. győzelem után kidobott megint, mintha megkaptam volna a free battle meg stb.
Ennyi lenne a tournament csak? Nevet

Illetve ha  Ninja Escapadeben ultimate jutsuval végzed ki az ellenséget, kapsz valami lotteryt, vagy mit. Az mire jó?
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 17, 14:06:32 írta dehunter » Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3237 Dátum: 14 szep 17, 14:39:31 »

A tournament az úgy van, hogy van 3-4 main harc és utána kidob és unlockolja a jobb rankot. Utána, ha visszalépsz és azt mondod neki, hogy load, akkor visszamész a szigetre, újra választhatsz karaktert és kapsz egy magasabb rangot, megnyílik egy új terület és ott kell akövi rangra regisztrálni.

Emellett van a tournament szigeten egy rahedli mellékküldi (Pl a már megcsinált rag regisztrációja mellett challangek, vagy munkák és friendship eventek, illetve ha fennvagy neten jöhetnek randomra network clone npc-k stb.)

Festival islandon van ilyen boltos, aminek a (piros) standján van egy ilyen teketős ketyere, na az a lottós. Ha annak odaadod a jegyedet, akkor tekerhetsz annyi bogyót, amennyi jegyet adtál neki. Egy nekifutásr max 10-et.
Függően attól, hogy milyen szinű bogyó esik ki kapsz értékes vagy kevésbé értékes nyereményeket.

Sorrend (ha jól emlékszem így fejből)

Arany -> Ezüst -> Bronz -> Zöld -> Kék -> Fehér

Ha van elit jegyed azzal olyat tudsz tekerni, hogy csak zöldig eshet bogyesz.
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3238 Dátum: 14 szep 17, 15:47:17 »

Értem, köszönöm.
Amúgy amikor "megnyersz" egy rangot, végén választhatsz karaktert, segítőket(asszem), vagy ryot. Melyiket éri meg igazán? Én eddig a karaktert választottam, de gondolom azokat amúgy is megkapnám, ha elegendő ryot gyűjtök.
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3239 Dátum: 14 szep 17, 16:12:08 »

Semmiképp ne válasszátok a karaktert ott. A babákat, amiket a 2. opcióban lehet kapni sokkal nehezebb megszerezni később. A karaktereket 2 másik féleképpen is meg lehet kapni később. Még a pénznek is több értelme van, mert Ryogyűjtés után is ad karaktereket és abból még venni is tudsz dolgokat.

Ott a karaktert éri meg választani legkevésbé.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 214 215 [216] 217 218 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins