ady11
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2955 Dátum: 13 okt 31, 18:38:06 » |
|
végig toltam ez a fantasztikus gamet csak az a baj h kimart a kabuto vs itachi sage modos kabutot megse kabtam de bent van a több ruha meg minden aki tudja a választ az irhatna köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nemesis
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2956 Dátum: 13 okt 31, 19:52:02 » |
|
Sziasztok, segítség kellene nekem.
Elsőnek, letöltöttem a játékot majd meg crackeltem. Fut rendesen, minden ez eddig oké, de ugye nincs még a Billentyűzet beállítva. Nos, megnyitom a konfigurációt. Rendben, bejön az ablak kitöltöm normálisan, majd rálépek, hogy ok. oké... elindítom a játékot és újra alap beállításon van. Majd, próbálkoztam a másik beállításal vagyis, a képernyő beállításával, de ugyan úgy nem menti el. Kérlek, szépen segítsetek minél előbb mert nagyon ki szeretném már próbálni a játékot! Nagyon, szépen köszönöm aki hajlandó segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ervin198
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2957 Dátum: 13 okt 31, 20:30:18 » |
|
Sziasztok 1 kérdésem lenne amúgy köszi az onlineos infot :!!!! narutoval kurama modba hogy kell átváltozni megvan a karakter de nemtudom hogy kell átváltozni vagy pl narutoval kyuubi modba váltani help pls
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2958 Dátum: 13 okt 31, 23:27:28 » |
|
Nemesis nyisd meg az option1-et rendszergazdaként (jobb klikk és indítás rendszergazdaként) és úgy állítsd be. Elvileg úgy menni fog. Ervin a kurama módhoz talán a jobb kart kell feltolni, ha jól emlékszem. Egész jó játék, bár néhány helyen lerendezték sima vs meccsel az egészet, pl. a Danzou vs Sasuke harcot kiegészíthették volna néhány qiuck time eventtel (fura ez az első eset, hogy keveslem egy játékban ). Viszont a hangulata nagyon jó. Egyetlen bajom vele, hogy néha eléggé robot mozgása van az emberkéknek és lassabb a kép, mint a hang az átvezetőknél. Lehet, hogy a gépem korával és tudásával van gondja. Bár fura, hogy a crisis 2, Far cry 3, Tomb raider simán megy rajta, ez meg akadozik (igaz nem eredeti). Szerintem ha lesz rá pénzem beszerzem PS3-ra. Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy van e olyan része a sorozatnak, amiben a teljes előzményt végig lehet játszani?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Nemesis
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2959 Dátum: 13 nov 01, 14:37:14 » |
|
Halli, köszi a segítséget. Még valami megtudnátok mondani, hogy Multiplayert hogyan szerezem be hozzá, tört verzióra? Reload-os a verzió. Ez, nekem nem működött. Viszont, már nagyon ki vagyok éhezve a multira.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 01, 14:44:34 írta Nemesis »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ervin198
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2960 Dátum: 13 nov 01, 14:45:06 » |
|
Shiranai azthiszem félre értettél mindnekinek van egy képessége ami erősebbé teszi pl naruto kyuubivá változik kakashi sharingant aktivál , madara susanoot hív ezeket hogyan kell aktiválni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dano913
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Én a bosszúálló vagyok!!!
|
|
« Válasz #2961 Dátum: 13 nov 01, 18:42:16 » |
|
De jó nektek Ti már végig viszitek az egész játékot én meg még csak nem is játszhatok Istenke se akarja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2962 Dátum: 13 nov 01, 18:52:48 » |
|
Aki multizik ,annak nem tudom máshogy mondani..feljön az a "hiba" ,hogy "Transmission error"? Ha igen ez pontosan mitől lehet és erre van valamilyen megoldás is már? Mert elég idegesítő,hogy bent vagy egy nyolc fős tornán és a döntőben ez fogad és lópikulát se kapsz. Válaszokat előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2963 Dátum: 13 nov 01, 21:58:31 » |
|
Nincs rá megoldás, nem lehet normálisan multizni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
endeneu82
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2964 Dátum: 13 nov 01, 22:20:08 » |
|
Nem tudom, nekem normálisan működik a multi. Már több meccset is lejátszottam. Csak kár, hogy kevesen vannak akik multizni akarnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sulooman
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2965 Dátum: 13 nov 02, 00:15:16 » |
|
Azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy a supportot hogy lehet a legegyszerűbben kinyiffantani? Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VIPERA
Gennin
Nem elérhető
You challenge me mortal?
|
|
« Válasz #2966 Dátum: 13 nov 02, 13:41:39 » |
|
Csáó.
Afelől érdeklődnék, hogy mégis, hogy a retekbe lehet nyelvet választani/változtatni a játékban?? :'D... Nem a szinkronra gondolok, hanem magára a játékban alkalmazott szövegekre. Nehéz ez az Orosz vagy Ukrán vagy az Isten tudja milyen nyelv és nem is olyan élvezhető, mint pl. egy Angol, amit legalább értek is : D. Someone pls help me!!
|
|
|
Naplózva
|
"Brothers everywhere raise your hands into the air. We're warriors... warriors of the world! Our destiny to die in war"
|
|
|
naruto-chan
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Főcickány :D
|
|
« Válasz #2967 Dátum: 13 nov 02, 14:50:15 » |
|
Én arra az 1 dologra lennék kíváncsi hogy Pc-n optimalizálva lett e az a "hiba" ami ps3-on és xbox-on is bökte sokaknak a csőrét amikor harc közben beszaggat kicsit a játék "sok support és jutsu egyszerre jelen a harctéren" Én is észrevettem ps3-on és néha elég idegesítő volt főleg online kíváncsi lennék pc-sek tapasztalták e ezt a jelenséget vagy oda már javították ezt ? Ja és még annyi ps3-asok jöhetnétek páran 1 tournament-re mert már unom a sok külföldi majommal a ranked meccseket meg a player meccseket 1 kicsit jó lenne magyarokkal is egymásnak esni :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mause55
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2968 Dátum: 13 nov 02, 19:17:34 » |
|
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy amiket be állitok billeket azokat nem menti el... akár el inditoma játékot akár nem...és nem tudom mit tegyek... valaki tipp?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sulooman
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2969 Dátum: 13 nov 02, 21:38:24 » |
|
Csáó.
Afelől érdeklődnék, hogy mégis, hogy a retekbe lehet nyelvet választani/változtatni a játékban?? :'D... Nem a szinkronra gondolok, hanem magára a játékban alkalmazott szövegekre. Nehéz ez az Orosz vagy Ukrán vagy az Isten tudja milyen nyelv és nem is olyan élvezhető, mint pl. egy Angol, amit legalább értek is : D. Someone pls help me!!
Nekem van egy SKIDROW.ini fájl a főkönyvtárban. Megnyitod és átírod a "Russian" t Englishre. Kb ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|