24 nov 27, 18:45:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 197 198 [199] 200 201 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ultimate Ninja Storm sorozat (1,2,gen,3, rev, 4) (2 soros szabály!)  (Megtekintve 567602 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
-Dante-
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2970 Dátum: 13 nov 02, 22:16:32 »

endeneu: megyek én, csak előbb kiszázalom a gamet, közeleg ez az idő  Pontosan
Naplózva

ziziproof
Újonc
*

« Válasz #2971 Dátum: 13 nov 03, 10:41:19 »

Hali! hogyan lehet a kabutos fight-ot megcsinálni? ems sasuke is megvan de nemtudom hogyan tovább...
Naplózva
Nemesis
Újonc
*

« Válasz #2972 Dátum: 13 nov 03, 10:49:26 »

Sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy amiket be állitok billeket azokat nem menti el... akár el inditoma játékot akár nem...és nem tudom mit tegyek... valaki tipp?

Helló. Nekem, is volt ilyen problémám. Nyisd meg az option1-et és a option2-t rendszergazda ként. Nekem, működött. Mosolyog
Naplózva
tyber22
Chuunin
*

« Válasz #2973 Dátum: 13 nov 03, 10:53:47 »

Azt tudja valaki hogy lehet a Myouboku hegyre elmenni ? És egyáltalán itt  meg lehet szerezni a Naruto hokage köpenyes kosztümjét ? vagy ez csak az xboxos verzióban van_?
Naplózva
ziziproof
Újonc
*

« Válasz #2974 Dátum: 13 nov 03, 10:58:41 »

nem létezik hogy nem adja be kabutot... valaki plz segitseeen már minden megvan (ems)
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #2975 Dátum: 13 nov 03, 11:03:53 »

nekem egyből beadta a Tobi harc után, lehet, hogy feltétele az S rangú teljesítése hogy bejöjjön...
endeneu: mosmtár mindent megcsináltam 100%-ra, tolhatunk mosmtár bármikor egy multit Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 03, 13:06:32 írta -Dante- » Naplózva

ziziproof
Újonc
*

« Válasz #2976 Dátum: 13 nov 03, 13:45:49 »

és ha már eltünt a fekete kő akkor hogy lehet ujbol csinalni?
Naplózva
cimpeti_
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2977 Dátum: 13 nov 03, 14:10:34 »

Hali úgy kell hogy megcsináltam az fms- sasukét akkor menj a menübe (sotry mode ahol lehet menni jobbra balra ) és menj 1 et jobbra azok a boss-fighot és menj az uchiha brothersesre és ottlesz Mosolyog és csak akkor vágj bele ha jó az idegzeted Mosolyog mert én szét k**va nyáztam minden kb 30 adszorra sikerült Mosolyog) szóval sok sikert
Naplózva
pappsebi
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2978 Dátum: 13 nov 03, 18:22:36 »

olyat szeretnék kérni Tőletek, hogy van-e valaki aki feltud tölteni egy kész játék mentést, mert végigvittem csak új gépem lett és kellene minden hozzá :s és állati sok idő volt véig vinni a játékot. ebben tudnátok segíteni nekem? ha esetleg igen nagyon köszönöm!:))
Naplózva

,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi
,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
ziziproof
Újonc
*

« Válasz #2979 Dátum: 13 nov 03, 19:24:41 »

ez a kabuto... mekkora kcsög:D nem bírok vele.van
 valami tipp hogy hogyan végezzek vele?előre is kösz
Naplózva
naruto-chan
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Főcickány :D

« Válasz #2980 Dátum: 13 nov 03, 21:20:36 »

Nyomass be magadnak 1 Thunder Launch-ot és a ninja tool palettád pakold tele élet és chakra visszaálító item-ekkel úgy talán van valami esélyed de ki lehet ismerni hamar mi után mi következik és hogy hogyan védekezz ellene párszor meghaltam mire rájöttem a trükkjére ez a kabuto rohadt sunyi alak az már hétszentség Nevet
Naplózva

krisz2006
Újonc
*

« Válasz #2981 Dátum: 13 nov 04, 12:16:28 »

Sziasztok! lenne egy olyan problémám, hogy már a játék 3/4-ét kivittem és elveszett a mentés (ne kérdezzétek hogyan xd) valaki nem tudna küldeni egy 100%-os mentést pls? Nevet
Naplózva
Nightmare001
Újonc
*

« Válasz #2982 Dátum: 13 nov 04, 12:55:09 »

Hát a Kabutos Küldetésben teljesen eggyet értek:) story mode ba belépsz most mondjuk legyen enter ott van ninja war timeline... belemész és a legvégén van a sztori mód sage kabuto vs itachi,EMS Sasuke! Sasukeval egyszerü leverni de vmiért itachival győzködni kell!:( sajnos énis elég sokszor kiakadtam rajta de mikor feladtam és azt mondtam elég kikapcsolom a játékot akkor sikerült levernem!:D:D:DD
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2983 Dátum: 13 nov 04, 16:23:24 »

Na végigvittem a kabutos kieget is. Kicsit meglepődtem, hogy ilyen könnyű volt. Bár azt a "maradjon 60% életed" bónuszt, még én is sokaltam, azért az nem lenne vmi túl könnyű. Kb 5. próbálkozásra sikerült az egész.
Mondjuk a végén eléggé megijesztett a játék, amikor visszatöltődött kabutónak  3 csík. De hál' isten, csak trollkodtak a készítők Nevet

Szerintem még meg fogom csinálni a miniküldetéseket is, ha unatkozni fogok.
Egyébként maga a játék tetszett, remélem a következő rész is kijön PC-re. Mondjuk a mesterséges intelligenciát csinálhatnák szerintem picit jobbra. Mert az azért egy kicsit túlzás, hogy kb. full élettel simán túlélem a super hard fokozatot Versus módban :/ A story módban is csak a madara, meg a kabutó bossbattle volt 1 picit nehéz, de csak mert az ilyen csatáknál elképesztő sok életük van az ellenfeleknek.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
dano913
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Én a bosszúálló vagyok!!!

« Válasz #2984 Dátum: 13 nov 04, 17:45:00 »

Éééés végre nekem is meg a game Nevet Megyek is kockulni Nyelvesít
Naplózva
Oldalak: 1 ... 197 198 [199] 200 201 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins