Soreszko10
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2573 Dátum: 13 jan 29, 15:55:37 » |
|
Á, Storm játékok... rövid véleményem mindegyikről.
Storm 1
Pro: - Hosszú - Jók a mellékküldetések/minijátékok (fára mászós verseny, fákon ugráló verseny, hide and seek, gyűrűkön átjutás stb...) - Szép grafika - Szépen megalkotott Open World - Shukaku és Manda Boss fight - Lehetett cserélni a jutsukat Con: - Nem volt jól kihasználva az Open World s béna volt a kamera - Nem volt benne Haku, Zabuza, Dosu, Kin, Zaku, Mizuki, Hayate és Baki. - Anko, Shizune, Kurenai és Asuma csak Support only-k voltak, de hogy miért, amikor több technikájuk volt mint pl Sakura-nak... - Kevés Boss fight - Kb volt 3-4 átvezető film, s a történet 3/4-ét szövegben mondták el.
Szóval olyan 7/10.
Storm 2
Pro: - Még hosszabb. - Harc rendszer csiszolása. - Még több Boss Fight. - Rendesen kidolgozott sztori mód. - Jobban megalkotott "open world"-os játékmenet. - Kellően nehéz. - Rengeteg titok (jelenetek a Boss Fight-oknál, firend event-ek, madár vadászat, cursed doll vadászat, reguest-ek, challenge-k stb...). Con: - Hiányoltam 1-2 minijátékot az első részből (pl fára mászós), szerintem bele lehetett volna még rakni.
Kb 8-9/10. Amúgy tudtátok...
1.Ha az Itachi Boss fight-ban Sasuke-val akkor dobtok "chakra shuriken" kombót, mint Itachi, akkor egy QTE jelenetben lejátszhatod a shuriken párbajt, s ezt többször is megcsinálhatod? 2.Amikor az Itachi Boss fight után Itachi közelít Sasuke felé a Susanoo-val, akkor ha nem hátrálsz, hanem a támadó gombbal egy ideig támadod a Susanoo-t, újabb titkos jelenetet kapsz? Valamint ezután lesz egy eldobható tárgyad, ami egy újabb titkos jelenettel ajándékozz meg? 3.Amikor a Pain Boss fight-ban a Kyuubi Naruto-ra összegyúrt kő "lasztit" dob feléd s nem menekülsz előle, akkor egy újabb QTE jelenettel visszadobhatod rá?
Storm Generations
Avagy a játék, mely olyan rossz lett, hogy még a fejlesztők is letagadták, hogy tényleg erre pazaroltak 1,5-2 évet - "jaj, mi csak úgy készítettük ezt a Storm 3 mellett, csak nem hitték hogy erre pazaroltunk ennyi időt"...
Pro - .... gyakorlatilag semmi, max a Substitue Jutsu Bar, de az olyan bénán működött, hogy kínszenvedés volt. Con - Egy kb 2 órás, "sztori módnak" nevezett "csak csata aztán diavetítés alámondott szöveg" mód, melyben nem elég, hogy kihagytak pár igen fontos harcot, de volt, hogy 2-szer ugyanazt kellett játszanunk csak a másik oldalról (Zabuza & Haku), olyan csatákat is beleraktak, amik soha nem is történtek meg és az animből összevágva próbálták hülyíteni a népet (lásd Minato sztori módja a Harmadik ellen... Part 1 anime képkockák + Shippuuden Kakashi Gaiden képkockák). - Monoton, csak bunyó, semmi más, nincsenek challengek vagy hasonló (survival mód nem számít challenge-nek sehol). - Support karakter olyanokból, akiknek több technikájuk volt mint pl Karin-nak vagy Sakura-nak (lásd Darui, Shizune stb...). - Nem voltak Boss Fight-ok. - Nem voltak titkok. - Gyenge és elfuserált online. - Ugyanazok a karakterek 3-szor is benne voltak külön karakterenként (pl Naruto 5-ször, Sakura 2-szer, Sasuke szintúgy 5-ször stb...)
S mindezt úgy akarták eladni, hogy "anime jelenetek az Pierrot által", hova ne "sz"-jak, kb minden 5-ik játékban egy-egy anime stúdió készít átvezetőket, s ott nem csak ritkán.
Szóval 3-4/10, azt is csak azért, mert legalább az audi-vizuális szintet hozták.
Storm 3
Eddig csak jókat láttam/hallottam róla, végre visszatérnek a Storm1/Storm2 szintjéhez, újra Boss Fight-ok, lényegesebb csiszolások a harcrendszerben, kaland mód stb... Egyedül csak ez a "ring out" nem jött be eddig, de majd elválik.
Mindenesetre előfizettem egy Will Of Fire Edition-re, mert ez legalább nem annyira "búzás", mint a másik (sztriptízelő Sasuke figura + egy poszter a Naruto 3 legjobban eltrollkodott emós szereplőjével... kösz nem).
Nem szeretem a DLC-ket, jobb lett volna eme "ruhákat" titkos nyereményenként belerakni (pl vidd végig hard-on, teljesítsd eme challenge-ket, vidd végig így-úgy a sztori módot stb...), de ezek a ruhák... Az egy dolog, hogy mindenhol más lesz, de miért pont ezek? Az egyedüliek, amik tetszenek, az a Naruto Samurai és Road To Ninja ruhát. De pl Bikini meg ANBU? Mi a francnak? Lehetett volna jobb ruhákat belerakni! Pl Naruto Konoha Gakuen, további Road To Ninja ruhák, ruhák Movie-kból vagy poénos ruhák, pl Shino Kullancs/Pók jelmezben!
|