24 nov 17, 09:41:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 160 161 [162] 163 164 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ultimate Ninja Storm sorozat (1,2,gen,3, rev, 4) (2 soros szabály!)  (Megtekintve 564688 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
[Hun]ter
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2415 Dátum: 12 júl 03, 15:49:30 »

Remélem jó lesz nektek holnap is ugyan ebben az időpontban Nevet.Jól játszotok de azért egy kivsit spammol-tok is smirksweat!És kéne javítanotok a titling használatán mert mecss közbe mintha nem is lenne!Gyakrabban kéne használnotok úgyhogy arra gondoltam hogy gyakorolhatnánk!Ja amúgy meglepett az hogy ilyen kicsi a rangotok is!
Naplózva
naruto-chan
Chuunin
*

Főcickány :D

« Válasz #2416 Dátum: 12 júl 03, 17:42:53 »

Kb 2 hónapja van meg a ps-em + a storm 2  az online battle -mód-al meg nem sokat folgalkoztam mostanáig Nevet
Am köszi elég pró' vagy Nevet kicsit meg is ijedtem amikor megláttam a rangodat mert ranked battle-ban elég sokszor aláznak a magas rangú player-ek xd de az azoktól ellesett harcmodort használom meg persze sajátos taktikák felállítását Nevet Amúgy 1-ik harcnál beálítottál 2 naruto-t supportnak ha jól emlékszek  1-ik Hokage costume  a másik  meg az alap naruto.
Azt hogy csináltad? :O  nekem nem engedi ezt megcsinálni. Sőtt még haveromnak se pedig ő ki platinázta már a játékot.
Naplózva

geryke5
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2417 Dátum: 12 júl 03, 18:59:23 »

Felkerült az első trailer: http://www.youtube.com/watch?v=yvdF56q7IKI&feature=g-all-u Minato Vs. tobi valamint a a harmadik hokage és a kyuubi harcát mutatja be. A bossharc a trailer alapján jó lett, az életerő csík megváltozott (remélem nem végleges). Am nekem is nagyábol 2-3 hónapja van meg, ugyanúgy mint neked. Csak én minden nap onlineozok. Én DanteHunQ rangjától nem ijedtem meg, volt hogy Hero rangú játékos kikapott ellenem, de volt amikor kezdő vert le (rang nélkül is működnek a gombok). Az meg már más kérdés hogy a harcok végkimenetele milyen lett. Mind kettőtökkel jó volt játszani, és amikor fenn vagyok nyugodtan hívjatok. Valamint akinek megvan a storm2 PS3-on vegyen fel és játszunk (PSN nevem az aláírásomban).
Naplózva

PSN név: gerykelf
cimpeti_
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2418 Dátum: 12 júl 03, 20:33:11 »

Igen király Mosolyog elkezték a STROM 3. RÉSZÉT! Érkezett egy scan is: http://www.youtube.com/watch?v=KN_gCv_x934&feature=player_embedded az előző videó után nem mutat sok mindent, de szerintem az már fix hogy háborús rész lesz benne:), mert ottvan egy kis rész ahol állnak a háborús ruhába alul a felirat felett. Elvégre is úgy lett ígérve hogy a naruto manga végéig fog menni.

Reménykedések: Bennelesznek mint játszható karakter: Kabuto(Snake)- Edo tensei-es zombik irányítási valami módón + awakening SageMode, Pain- szakadt ruha, amikor csinál Chibaku tensei, banshou tennin stb, Madara(az eredeti) , Tobi- sharingan-rinengan, Zetsu valami módón, a kimaradt hang4-es(ugye azt állítota a cc2 hogy azért nem tették be őket mert nem mutattak eleget a képességükből. Na de a strom2-be pl. Karin-t beletették, aki semmit nem csinált azon kívül hogy megharapta az emberek kezét.), kb ennyi meg még nemtudom kit hagytam ki.
Plusz remélem megoldják hogy több jutsut lehessen használni 1 characternek.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 04, 07:18:16 írta cimpeti » Naplózva
[Hun]ter
Gennin
*

« Válasz #2419 Dátum: 12 júl 04, 08:43:47 »

Trailer-ben már azt hittem hogy megint egy új Sasuke-val fejezik be xdd!És köszönöm a dicséreteket azóta gyakoroltam picit Nevet!Főleg hogy nekem már 1 éves asszem a ps3-am mellesleg hokage lettem ^^!!!És a 2 naruto-rol annyit hogy cheat-ek xdd!!!Amúgy nem mert csak annyit kell csinálni hogy kiválasztasz egy olyan embert akinek alap naruto a support
PL:4 hokage és kiválasztod a sage naruto-t és megvárod hogy letelik az idő!!!
Naplózva
cimpeti_
Chuunin
*

« Válasz #2420 Dátum: 12 júl 04, 15:56:31 »

Megérkezett a Naruto Ultimate Ninja Storm 3 első trailere HD-minőségben, és felirattal: http://www.youtube.com/watch?v=zLSPGps55dQ Érdekes hogy 16 évre emelték a korhatárt....: Az előző rész 12 volt abban sem volt semmi, dehogy miért emelték fel 16-ra azt nemtudom.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 04, 16:05:42 írta cimpeti » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #2421 Dátum: 12 júl 04, 17:06:07 »

Gondolom ez kicsit komolyabb témájú, és így több vért stb is tehetnek bele, ami ugye nem árt senkinek. Ezenkívül ha benne lesz rendesena  háború, ott ugye emberek halnak meg, nem is beszélve egy halom feltámadó hulláról ami a cenzúrásoknak és az okosoknak lehet kicsit sokvolt egyszerre. Mindenesetre én örülök, mert 16 karikásan azért szabadabban vérezhetnek a karakterek stb, és nem kell annyira lebutítani sema  dolgokat, hanem vesztíhetnek el kezeket stb.
Naplózva

[Hun]ter
Gennin
*

« Válasz #2422 Dátum: 12 júl 04, 17:40:14 »

Remélem lesz benne vér ^^!Egy kicsit hosszú lesz ez a játék nem mire kijön!Főleg az elvárások nem tudom de sokan hiányolták a szabad kóborlás módot,a boss harcokat,a qte-et! szóval lehet hogy kicsit sokára fog kijönni és jó hosszú lesz a játék bár nem mintha nem lenne baj lenne Nevet!
Naplózva
naruto-chan
Chuunin
*

« Válasz #2423 Dátum: 12 júl 04, 17:45:18 »

Ha az összes boss harc hasonló lessz a kyuubi elleni boss harc-hoz  akkor nagyon fain lessz Nevet
Úgyértem hogy pl ha a háború külömböző csatái is boss harcként bent lesznek akkor az a szabadon futkozás mászkálás 1 nagyobb területen érdekessen mutatna Nevet Meg remélem 1 normális madara vs hasirama harcot is láthatunk Nevet
Naplózva

pappsebi
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2424 Dátum: 12 júl 04, 20:25:36 »

Szerintem, az UNS3 az mint mondták elviekben a végéig lesz, de azok lennének a jók ha Pl.: nem lesz megint az hogy 25 percen át kell menni egyik külditől másikig, ez idétlenség. Másrészt reményeim szerint benne lesz a Hang 5-ös mert azok nagyon hiányoznak. Remélem mint már írták, hogy rombolható lesz a pálya és a harc nem az lesz, hogy igaziból K.O.-ra ütőd a karaktert hanem ha mást nem legalább kék-zöld lesz az arca Ördögi foltos a ruhája és miután egy Masked Men-es Kyuubi Bijuu bombát küldünk rá nem fog csak úgy felállni és tovább szaladgálni számomra z egy nagy pozitívum lenne. Meg ha a pályát lehetne rombolni mondjuk egy Kirin után lenne egy "pici" gödör.
Nem tudom ki mit gindol de szerintem ez jó lenne Nevet
Naplózva

,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi
,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2425 Dátum: 12 júl 04, 21:38:01 »

Húú Ultimate Ninja Storm 3 Nevet zsiir,szerintem jó lessz,nekem tetszett az első trailer is Nevet pappsebi nekem tetszenek az ötleteid,én is valami hasonlóra gondoltam Nevet bár arra senki sem gondolt,hogy ha ezt a gamet elkezdték fejleszteni,akkor hamarosan vége lessz a mangának??Hiszen azt mondták,hogy ha majd vége lessz a mangának,majd akkor...és lehet hogy jövő ilyenkorra már vége lessz... Szomorú((((
Naplózva

cimpeti_
Chuunin
*

« Válasz #2426 Dátum: 12 júl 04, 21:42:09 »

A pályás ötlettel teljesen egyetértek sőt ha a karaktereknek menne le az életük ők is látszatra gyengülnének pl véreslesz,szakad a ruha +egyre gyengébbek,lassabbak,kissebbet ugranak stb..
A strom2 storymode-jával semmi bajom nemvolt csak az hogy  túl rossz volt a kidolgozás (ezt nem a grafikára értem,hanem kevés volt a színvonal, a kidolgozás pl volt hogy csak 2d-sen rohangálhatsz meg egyet ugrasz és kész annyit tud a karakter)
A storm 1-ben meg az volt a baj hogy küldetésről küldetése ide oda rohangálsz egy unalmas faluba.
De itt a színvonal sokkal jobb volt lehetett mindent naruto-val.
Egy olyan story kéne hogy egy nagyon kidolgozott mint a storm1-ben a faluban, csak nem egy faluban kéne hanem az egész naruto-s mapon úgy kilenne dolgozva. Ez gondolom nagyn sok idő+hely(lemezhely GB vagy nemtudom hogy mondjam) úgyhogy erről lemondhatok.

bár arra senki sem gondolt,hogy ha ezt a gamet elkezdték fejleszteni,akkor hamarosan vége lessz a mangának??Hiszen azt mondták,hogy ha majd vége lessz a mangának,majd akkor...és lehet hogy jövő ilyenkorra már vége lessz... Szomorú((((

Igen lehetséges hogy vége lesz a mangának addigra míg elkészül a játék hisz matsuyama és a naruto írója(elfelejtettem a nevét sry) nagyon jóba vannak így nem mondanám kizártnak.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 04, 21:46:18 írta cimpeti » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #2427 Dátum: 12 júl 05, 01:53:35 »

Már írtam másik topicba is, de leírom ide is:

Egy mangának mindig megvan a maga "szaga", ha friss akkor a friss karakterek és az élmény, hogy mi fog még történni velük, egy a sztorija közepén futónak az az érzés, hogy szurkolsz a hősöknek és elkezdesz gondolkodni rajta, hogy miként is fog ez végetérni, és egy olyan, a végéhez közeledő mangának, mint a Naruto pedig olyan a "szaga" mint most.... nos a Narutonak, vagy annó az utólsó csata előtt a FMA-nek. Mivel nyáron jelentették be a Storm 3 at, ahogy a Storm 2-t is, így valószínűleg 2013 őszére, nyarára várható, az kb 52, hét minusz az ünnepnapok, az kb 40-50 fejezet + amit elkalkulálok hetek a játék megjelenéséig (max pár hónap). Mindent összevetve, legjobb esetben is 60-70 fejezet. Annyi pedig akárhogy is nézem, nincs már hátra a Narutoból, ebben szinte biztos vagyok.

És most akkor a véleményem az eddig elhangzottakról:
A pályapusztítás reális kérés, és ha azt vesszük, hogy a Kyuubi ellen látott bossharc az imént nem egyenes terepen történt, akár azt is mondhatnám, hogy nyugodtan bízhattok a dologban. A játék 16 karikás lett, szóval mehet bele a vér és a sérülések, szerintem benne lesz, a háborúhoz kell is.
Ami pedig a hosszát illeti. Nos szerintem az egész Shippuden, és a sima Naruto nagyvonalakban, mindenesetre a CC2 nél azt mondták a hang négyesre, hogy egy késöbbi játékra tartogatják őket, azaz jóeséllyel erre.

Ha a CC2 nél nagyon nagyot akarnak lőni, akkor azt mondanám, hogy full komplett Naruto from ep. 1 egészen a végéig.

A mászkálós móddal kapcsolatban pedig, háááááát erről megvánáma  hivatalos híreket, de szerintem inkább Storm 2 féle lesz, talán kis Storm 1 es innovációkkal. De még azt is el tom képzelni, hogy abszolút nem lesz mászkálás, hanem az egész le lesz animálva 3d-ben, ahogy a videóban is láthattátok.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 05, 01:54:15 írta Exkirion » Naplózva

naruto-chan
Chuunin
*

« Válasz #2428 Dátum: 12 júl 05, 06:49:44 »

Na valami hasonlóra számíttok én is vagyis nem is lenne olyan rossz he megcsinálnák az egész világot 1 -az 1-be  (Példa: Ac:brotherhood)  1 komplett teljes világot kapnánk semmi áttöltő kép és full szabad kóborlás a map területein belül.
Pl bemegyünk valameik erdőbe és ott találunk kisseb nagyobb harcokat  a story küldetések és egyébb kis küldetések mellet Nevet + Nem lenne rossz az sem hogy ha több irányítható karakterrel lehetne mászkálni ne csak naruto-val meg sasuke-val. Úgy mint a Narutimate accel 2 -ben.
Naplózva

pappsebi
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2429 Dátum: 12 júl 05, 09:57:38 »

naruto-chan, nem is rossz ötlet de amúgy szerintem a CC2-ők felemelik 16-ra a korhatárt akkor tuti lesz benne vér csúnya fejek stb... De amilyen játékokat csináltak eddig a CC2-ős srácok amilyen volt majd' 1-1,5 éve a UNS2 az akkori játékokhoz képest ez most olyan lesz mint Pl.: Diablo II-Diablo III szóval sokkal jobb lhet, hogy nem annyi idő alatt de sokkal jobb lesz. Most jutott eszembe, naruto-chan ötletéről, hogy a háborús harcokhoz nem  az kéne hogy egy X méretű terület hanem majd az egész csatatér szóval kezded a harcot a sivatagban de ha nem olyan nagy szabású harc akkor folytathatod egy erdőben ha akarod és így tovább. Meg mondjuk az is jó lennne hogy amikor Madara ellen küzdünk a Kage-kkal akkor akkor amiután az a  QTE meg volt hogy a meteor becsapódik utána a hely le legyen amortizálva de nagyon

EDIT: Aki tud angolul annak ez elmondja hogy milyen újítások várhatók meg ilyenek (Tudom hogy UNS2-es képek vannak de ez nem lényeg )  http://www.youtube.com/watch?v=CKwE56fvZ1w
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 05, 10:14:06 írta pappsebi » Naplózva

,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi
,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
Oldalak: 1 ... 160 161 [162] 163 164 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins