Na végre megvettem a ps3-at és hozzá az ultimate ninja storm2-t, eddig a chapter 7-nél tartok, nagyon jó játék, csak 3 hibája van:
- Túl könnyű!! Normal-ban kezdtem, de nagyon könnyű így is, a Kakuzu bossfight megizzasztott, de minden más eddig elsőre ment.
- Amit mások is mondanak: túl sok duma kevés bunyó. Nem annyira zavaró, de egy kicsit odafigyelhettek volna rá. Például az első találkozásnál Karin és Suigetsu simán összeverekedhettek volna valami, vagy találkozhatott volna Naruto és Sasuke az Itachi boss fight előtt egy rövid bunyóra, mint az animében.
- Önhiba, de a boss harcok nagy részét (nem bírtam kivárni míg megveszem mert vagy másfél éve várok rá) megnéztem youtube-on, szóval mire kezembe került a játék a kombók és a quick time eventek nagy részét fejből tudtam.
Ezeken kívül negatívumot nem tudok mondani (talán annyit hogy olyan jó hogy nem lehet letenni). Pozitívumot annál inkább:
- Gyönyörű grafika lélegzetelállító qte-ek.
- Változatos bossharcok.
- Változatos karakterek.
- Jó multiplayer játék.
Egyszerüen elképesztő, a Sasuke VS. Itachi fight bár nem volt nehéz, elképesztően ki volt dolgozva, a Jiraya vs. Pein-ről nem is beszélve. Egyszerűen nagyon jó. Nem csodálom hogy több mint 8 milliót eladtak belőle.
Szerk: Az elején féltem hogy nem lesz meg a két sor ^^".
Szerk: A sasuke vs killer bee chapter mikor kell jönnie? Csak mert már a final chapter-nél (Naruto vs. Pein) tartok és még híre se volt. Az valami bónusz? Vagy csak nekem nem írták rá?
Légyszives írjátok meg!