24 nov 27, 22:37:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 149 150 [151] 152 153 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ultimate Ninja Storm sorozat (1,2,gen,3, rev, 4) (2 soros szabály!)  (Megtekintve 567706 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
blackfire
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2250 Dátum: 12 feb 06, 23:06:19 »

Engem nem érdekel a neve mondjuk:D. A végén még "nobody" lesz. xD Nem játszottam a demóval, de a videók alapján ez a játék sokkal-sokkal durvább harcrendszert használ,mint az előző. Valahogy olyan, mint ha gyorsabban történne több dolog, és izgalmasabbak a harcok. Bár igaz, nézni unom már.Nevet
XBOX360 demó gondolom akkor már nem lesz. :/
Olvastam, hogy 75 játszható karaktert ígérnek, de még csak 70 van,elvileg 5 még hiányzik. O.o
Azt az egyet nem értem, h miért adják ki Japánban, meg Amerikában előbb, amikor ugyan arról a játékról van szó. :S
Ja és persze ne felejtse el senki, hogy ahogy én néztem a sztori módról eddig SEMMIT nem kaptunk. Ott el lehetne pedig hasalni nagyon könnyen, hogy mi hogyan bejárható, milyen lehetőségeid vannak... stb
Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #2251 Dátum: 12 feb 07, 00:15:24 »

A sztori mód a következőképpen fog kinézni:
Átvezető videó -> harc -> Átvezető videó -> harc -> Repeat
Szóval sok mindent nem lehet róla mutogatni. Viszont ezúttal nem csak Naruto hanem egy rakat másik karakter szemszögéből is, eddig ezekről tudunk: Minato, Kakashi, Itachi, Naruto, Killer Bee, Sasuke

EDIT: http://www.saiyanisland.com/2012/02/65-screenshots-to-tell-the-tale-of-jiraiya-naruto-sasuke-bee-gaara/

Tessék ittvannak az átvezető videókból képek, minusz Bee akihez csak ilyen hülye vacak.

A harc igencsak más mint a 2 ben, igaz alapjaiban ugyan az de annyira át van dolgozva a rendszer, hogy az nagyon nagyon érződjön. Pl: A kawarimi után messzebbre kerülsz, a védelmet könnyebb áttörni és a chakrafutás is sebzi, kawarimizni NAGYON könnyű cserébe limitált, az ütések kevesebbet sebeznek, az awakeningek JÓVAL gyengébbek stb.
Szóval mostmár nem lehet majd azt csinálni, hogy szaladsz el és dobálsz, azért sem mert a 2 dobás közti időintervallum is megnőtt, ahogy pl a csapat ultimate elsütése és a támadás megindulása közti idő is, mellesleg a 3 tag lassabban is szalad. Ebben a részben jobban megéri majd közelharcot vívni és jobban oda kell majd figyelni a kawarimira is.

Nehéz így leírni, de tényleg nagyon frissnek hat és gyorsabbnak is ahogy leírtad. Ja és amúgy 71 karaktert ismerünk, a múltbéli Tobi a 71.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 00:19:46 írta Exkirion » Naplózva

tooomi
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2252 Dátum: 12 feb 07, 17:01:02 »

Én már csak 1 dolgot nem értek. Ha a játék az Anime alapján fut, akkor régi Tobi állarca miért sárga, és nem fehér?xD

Nameg, jött néhány screenshots (szám szerint 45) : http://www.saiyanisland.com/2012/02/45-screenshots-of-naruto-generations-greatness/ Nincs benne semmi extra.

A 9 perces Trail HD-ben : http://www.saiyanisland.com/2012/02/naruto-generations-9-minute-trailer-in-hd/

Itt van a karakterekről is valami : http://www.saiyanisland.com/2012/02/not-all-characters-revealed-in-naruto-generations/  Ez nagyából annyi hogy : Ez még nem a teljes karakterek listálya. Még változhat! Hogy idézem : "Nem derült ki még minden karakter." Vannak tipelések, pl: Yugito,Utakata,Kabutomaru,Kushina,Zetsu. Itachi kap még1 változatot.
Naplózva

Wááá.. de várom már a naruto shippuuden ultimate ninja storm generationt és a One Piece Kaizoku Mosut:DD
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2253 Dátum: 12 feb 07, 17:26:08 »

Ezt most nem értem, megnéztem a múltheti részt és abban is sárga Tobi maszkja, csak épp olyan irányból éri a fény, hogy világabb színűnek hat, ezért nem értem, hogy mi ez, hogy fehérnek kell lenni a 16 évvel ezelötti Tobi maszkjának, amikor ugyanúgy sárga. Ha emlékeztek Itachi sztorijában is ugyan ez a maszk volt rajta és ott is narancssárga volt.

Majd az új maszkja amit a háború alatt visel, az elvileg fehér, vagy legalább lila.
Naplózva

tooomi
Gennin
*

« Válasz #2254 Dátum: 12 feb 07, 17:44:59 »

Lehet hogy narancssárga, de nekem nagyon fehérnek tűnik.. Na de mind1. Mosolyog

Van még 3 video.
Naruto vs. Oonoki,Naruto vs. Konan,Sage Naruto vs. Kimimaro,Sage Naruto vs. PTS Kakashi : http://www.saiyanisland.com/2012/02/naruto-takes-on-onoki-konan-kimimaro-in-naruto-generations/

Naplózva

Wááá.. de várom már a naruto shippuuden ultimate ninja storm generationt és a One Piece Kaizoku Mosut:DD
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2255 Dátum: 12 feb 08, 15:41:35 »

Egy kis érdekesség. Egy újabban készített Inteviw szerint amit Matsuyama Hiroshi adott (igen végre megtanúltama  nevét Nevet), az univerzum kedvenc Naruto játéka (érsd: Generations), a Sima Naruto legelejétől fog menni, egészen a márciusban megjelenő részekig. VAGYIS! Olyan dolgok is bennelesznek, amik még nem voltak az ANimében.

Ezek közül amik edig biztosak:

-Naruto születésnapjának története
-Kisame vs Gai (Kisame új Ultimateje és Gai új ultimate-je elég jó bizonyíték)

Személyes tippem:

-Konan Vs Tobi

-Személy szerint szerintem az 516. manga fejzettel lesz vége aminek "Gaara beszéde" a címe

Egyébként ittvan a teljes lista a generations pályáiról:
http://www.saiyanisland.com/2012/02/38-stages-confirmed-so-far-in-naruto-generations/
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 15:44:57 írta Exkirion » Naplózva

blackfire
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2256 Dátum: 12 feb 08, 16:44:55 »

Nem hiszem, hogy a sztori mód idáig elmenne. A játék már most febr 23-án megjelenik japánban, addig 2-3 rész lesz. Szóval tutira spoiler lenne nekik. Furcsa lenne nekem, ha ezt meglépnék. Max arra gondoltam csak, hogy szimplán beleraknak 1,2 jutsut,esetleg az a megoldás, ami a Storm 2-ben (Akatsuki Sasuke vs. Killer Bee) volt.
Viszont kétségtelen, hogy az lenne a legjobb lezárás, amit említettél.
Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
samat
Vendég
« Válasz #2257 Dátum: 12 feb 08, 18:47:12 »

Lehet hogy lesz dupla rész is én is hamar emésztem a jó gameket de itt mondjuk ha nincs mászkálós rész akkor igazán rövid lesz mert a vándorlás adott egy kis időt de szerintem a madara konan harcig biztos eljutnak mert akkor nem lenne igazán előrébb mint a 2 és olyan lenne mint a sima ultimate  Neeem ahol a seminként adtak ki egy részt
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2258 Dátum: 12 feb 08, 18:55:21 »

Hát...ha most Februárban jelenik meg,akkor az 508.ik mangáig megy el,mert a sájinsájzzlenden azt irta http://www.saiyanisland.com/2012/01/naruto-shippuden-february-2012-schedule/ itt (lejjebb menve),hogy addig megy el...amúgy még mindig nincs semmi infó vagy videó az exploring vagy  free roam módról?
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #2259 Dátum: 12 feb 08, 19:54:18 »

A játék hivatalosan március 30. ra van kiírva...Szomorú pedig most februárra emlékeztem..Szomorú nha mind1...
Közbe matsuyamával készült egy interjú , nagy vonalakban:

-a megjelenés március 30 európában
-Valamikor európában is meg fog jelenni a demo, ebben a hónapban
-Játék módok, story, vs , túlélés, és online lesz
-online csapat, solo, figyeló mód, és egyedi lesz(egyediben az itemeket lehet válogatni)
-Néhány karakternek lesz több jutsuja, de a legtöbbnek nem.(
-A gyengébb karaktereknek erősebb lesz az awaekingje, hogy kompenzálják az erősebbeket.
-a hang négyese a jövőbeni játékban benne lesz.
-van még néhány nem közzé tett karakter is(remélem lesz edo madara)
-jah és játék, a márciusig leadott animéig fog tartani.

LE lepleződött az ösze pálya is, számerint, 38!
http://www.saiyanisland.com/2012/02/38-stages-confirmed-so-far-in-naruto-generations/
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2260 Dátum: 12 feb 08, 20:09:13 »

Pár dolgot korrigálnék az elöbb elhangzottak közül.

1. A játék nem a márciusig leadott animéig fog tartani, hanem az is benne lesz ami még márciusban bennelesz az animében.
-The game’s story mode will cover the beginning of the Naruto anime to what will be revealed in the Shippuden anime in March.-
-A játék sztori módja a Naruto anime kezdetétől fog futni egészen addig ami a Márciusi animében lesz majd bemutatva-

2. LE lepleződött az ösze pálya is, számerint, 38!
-Ez nem az összes pálya, illetve lehet, hogy az összes de még nem biztos, tekintve, hogy a kép abból a demóból van ami még nem tartalmazza az összes karaktert sem, logikus tipp, hogy még 2 pálya felfedésre vár, hogy teljes legyek a képernyő.

3. amúgy még mindig nincs semmi infó vagy videó az exploring vagy  free roam módról?
-De van, az, hogy olyan nem lesz! A sztori mód átvezető videókat fog használni ezúttal amiket az animét is rajzoló stúdió csinál. Futkározós rész nem lesz.

Kommentjeim:

Egy nagyobb Naruto fan beül komolyabban, és max 3 nap alatt végigtolja a játékot

-Az teljesen jó, a 2 se volt hosszabb, tekintve a mai játékok 8 órás játékidejét, bőven jó.

Ha nincs mászkálós rész akkor igazán rövid lesz mert a vándorlás adott egy kis időt

-Igaz, de ne felejtsd el, hogy ezúttal rohangálás helyett anime videókat fogsz nézni, több órányit összesítve és a játék több mint dupla olyan hosszú lesz mint az előző, tekintve, hogy a sima Naruto legelejétől kezdve kell végigharcolni magad, valószínűleg a Konan vs Tobi összecsapásig ami RENGETEG harc. Nem lesz ez rövid ne aggódj.
Naplózva

batai15
*

Zero Division

« Válasz #2261 Dátum: 12 feb 08, 20:17:58 »

Jó, jót akarok mondani, csak néha roszul, de köszi a kijavítást exkirion.EGyébként Személy szerint, egyáltalán nem bánom nincs free roam mód, csak idegelt aza gagyi mászkálás.A dragon ball budokai tenkaichiben sem volt, mégis mindenki meg volt nélküle.EZ nem fairy tail meg ván písz hogy körbe utazzák a világot xD
Sokkal jobb hogy jó harcok legyenek, jó sok. nha meg remélem lesznek benne boss foghtok is, mind az első, mind a 2. részből, legalább az öszes legyen benne, nha és újjak.Ami az jelenti hogy egy naruto vs kyuubi jöhetne, egy új naruto vs sasuke, sasuke vs danzout,  várok.A storm1 en nem jáccottam, de tudtommal nem volt értelmes naruto vs sasuke boss fight, csak sannin, és shukaku fight meg gamabunta, nha ezek mellé jöhetne egy orochimrau vs sandaime, és egy rock lee&gaara kimimaro is.
Naplózva

"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2262 Dátum: 12 feb 09, 14:35:41 »

A maszkos vs 4. Hokage Namikaze Minato

CC2 nél megint elfelejtettek beveni egy bogyót de ezesetben jó irányban sültek el a dolgok, nem úgy mint a számolós marhaságnál. Egy kis TV reklám jött, de szerintem simán toppolja az eddigi összes trailert amit kiadtak a játékhoz. Úgy bizony, az eheti részekhez kapcsolódó trailer jött, amiben bemutatásra kerül a maszkos férmi Ultimateje is.... És mit ne mondjak, beteg....

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=WT4ljmnsjTI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=WT4ljmnsjTI</a>
Naplózva

batai15
*

Zero Division

« Válasz #2263 Dátum: 12 feb 09, 14:39:45 »

Felteszem sokadszorra a kérdést, lesz boss fight (qte-vel) a storm generationban? NEm tudom, nem kaptam választ, és infót sem rólla, nem ejtettek infó morzsát sem, legalábbis én enm tudok róla.De az anime jelenetek miatt, rosz érzésem van hogy ezek nem lesznek, mivel pl van olyan anime bevágás, hogy sasuke és naruto ösze csap a rasengannal és chidorival.
Naplózva

Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
lemlermark
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

mark

« Válasz #2264 Dátum: 12 feb 09, 15:35:03 »

az új videóhoz annyi hogy 00:10 madara awakening 00:13 madara ultimate jutsu :p az awakening az nagyon teccik Nevet bár már tobi awakeningje is teccet 2 harc van amit 100% hogy amint meg lessz az összes karakter akkor kipróbálom 1 itachi susanoo vs sasuke susanoo Nevet naruto KCM módban vs madara
Naplózva
Oldalak: 1 ... 149 150 [151] 152 153 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins