Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #2235 Dátum: 12 feb 04, 16:16:17 » |
|
Bassz Tooomi te hány mp-enként frissíted a sayanislandot? Már megint megelőztél Amúgy hát igen, a fanok kérték a fanok megkapták, nem? Tobi a múltból játszható karakter, így mostmár senki nem sírhat, hogy "komoly tobival akarok lenni" (nem itt, de külföldi fórumokon olyan sírás megy érte mint állat). Amúgy Storm 3 akkor lesz ha vége lesz a mangának, ezt megmondták már korábban. Amúgy szokás szerint a CC2 nem aprózza el a dolgokat. Ez a rész konkrétan a héten lesz az animében és nem csodálkoznák ha még a Konan vs Tobi is benne lenne a játékban, azzal jól be lehetne fejezni és kb ott lesz az anime amikor kijön a game.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 16:17:54 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2236 Dátum: 12 feb 04, 19:21:53 » |
|
Amúgy a bal alsó sarokban ott van az anime/mangából átvett kis jelenet egész pontosan Madara Uchiha az only one! vs. Hashirama (az első Hokage). Tehát még van esély rá, hogy a későbbiekben egy játszható Madara Uchiha-t is megerősítenek valamilyen formában. Akár egy később kiadott DLC formájában. Mint a nyilvánosságra került karakter választó képernyőből már sokan azt latolgatják, hogy mivel a support karik is ott vannak külön karaktereknek feltüntetve, ezért halovány reménysugárként bíznak abban,hogy DLC formában majd őket is játszható karakterekké lehet varázsolni. Azt meg kell hagyni, hogy csak úgy záporoznak a hírek a játékról és mindig tudnak vmi meglepetést okozni. Amúgy az még egy érdekes dolog, bár lehet csak engem érdekel, de vajon a leleplezett kari választó képernyőn miért nem látni "Nobody"-t(aka Masked Madara-t)??? Vajon azért nem, amiért Madara Uchiha sincs ott??? Szerintem elgondolkodtató!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #2237 Dátum: 12 feb 04, 19:37:22 » |
|
A karekter választó képernyőn, 3 fajta naruto van, az első a rasen shurikenes, kyubii rasenganos naruto, gondolom 4 farkú lesz az awaekingje, 2. nha gondolom ez lesz a sage tarenrasenganos ultimate attack, chakra mód awaekingel, és sage naruto.Sasukéből szintén 3 van, shippu eleji cs2 awaekingel, second costummel, 2. akatsuki sasuke, mangekyou awaekingel, a 3 pedig a mangekyou sasuke , sussanooval. Kérdésem a 2. naruto az milyen lehet? mozgásai stb ?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
pappsebi
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2238 Dátum: 12 feb 04, 19:51:15 » |
|
Hát szerintem, a 2. Naruto az a Kyubi Chakra Mód-os lesz de, hogy alapból movesett-ek azt nem tom vmi olyasmi lehet, hogy amit valamelyik videóban láttam itt a topic-ban, hogy ilyen jó sok Rasengan-al támad az olyan movsett-ek ami ütés meg ezek arról foggggalmam sincs. De biztos valami jó lesz hála annak, hogy CC2 csinálja a játékot. Nem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 21:17:54 írta pappsebi »
|
Naplózva
|
,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
|
|
|
|
pappsebi
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2240 Dátum: 12 feb 04, 21:27:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
|
|
|
samat
Vendég
|
|
« Válasz #2241 Dátum: 12 feb 04, 23:59:12 » |
|
A character selectionnál a közepénél kb hiányzik 2 karakter ebből arra következtetek hogy ilyen unlockolos lesz mint a mortal kombatban az a fehér tag a dlc nek nem örülnék mert akkor inkább rakják bele késsen hónapot de ne huzanak le ezért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
lemlermark
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
mark
|
|
« Válasz #2243 Dátum: 12 feb 05, 14:55:11 » |
|
amugy a gyerek Naruto meg a gyerek sasukébol is 3db lesz mert narutobol van az 1farku kyubis van a pizsamás meg van egy új aminek az ultimate jutsuja az a naruto 2000ütés kombo amit gaara ellen csinált amit az uj trailerben láthatunk az elején sasukébol meg van a cs2 átalakulásos van a fekete chunin ruhás meg van az a kék ruhás aminek van két ilyen csukló védöje. még annak örülnék ha lenne butterfly choji meg shukaku gaara
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tooomi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2244 Dátum: 12 feb 05, 16:32:03 » |
|
Szerintem Pizsamás Naruto nem lesz benne a játékba, és au új Ultimate Jutsus Naruto szerintem nem egy külön Naruto lesz, hanem az új Ultimate Jutsuja.. Ami amúgy egész jónak tűnik. Egy Buterfly Chojit meg egy Shukaku Gaarát énis nagyon szeretnék már. Találtam Youtuben egy Raikage vs. Danzou harcot, elég rövidke, de azért jó. http://www.youtube.com/watch?v=kYjFTUzUZDA ui: Most nézem a videó törölve lett.-.-" Mostmár értem hogy a Jump Festáról miért is nem kaptunk videót.. ui2: Itt van egy Danzou vs. Kakashi harc remélem ezt most nem szedik le.-.-' http://www.youtube.com/watch?v=UNf0AUpaGAY
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 05, 16:59:30 írta tooomi »
|
Naplózva
|
Wááá.. de várom már a naruto shippuuden ultimate ninja storm generationt és a One Piece Kaizoku Mosut:DD
|
|
|
[Hun]ter
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2245 Dátum: 12 feb 05, 17:34:26 » |
|
Én Sasorit hiruko módba hiányolom.De amúgy shukaku gaara szerintem azért nem lesz mert nem mutatott annyit hogy egyáltalán awekingnek el mennyen.De persze javítsatok ki ha tévedek .Choji még lehet hogy lesz de max annyi hogy gyorsabb és erősebb lesz majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #2246 Dátum: 12 feb 05, 17:53:27 » |
|
NEm lesz benne gaara shukkaku módba? LOl ezt a hatalmas ziccert.... Remélem lesz normális naruto vs sasuke(sima naruto vége) rendes boss fight, mert a storm 1 ben az sem volt...Egyébként meg, nem tudom hogy lesz meg oldva a naruto vs kyuuubi harc a chakra módhoz, remélem nem szúrják el h csak egyszer csak unclockolod azt szevasz...
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
tooomi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2247 Dátum: 12 feb 05, 18:10:32 » |
|
Érkezett még több videó!! Danzou vs. Kakashi(már volt de még1szer) Danzou vs. Ay, Hiruzen vs. PTS Neji és Onoki vs. Sage Naruto : http://www.saiyanisland.com/2012/02/naruto-generations-danzo-hiruzen-onoki-gameplay/Kankuro (Sasori) vs. Danzou : http://www.youtube.com/watch?v=rqRKQWsJpm8 Na és egy kis vélemény. Danzou Ultimatejét nagyon eltalálták, tényleg remekül meglett csinálva.Kankuro Ultimateje már kevésbé tetszet, túl egyszerű lett szerintem ebből többet ki lehetet volna hozni. Onoki Ultimatejét meg nem csinálták elég egyszerűre.. Nem értem miért kellet oda az a kő fal meg robanás?! (vagy csak én láttom rosszul? ) Szerintem elég lett volna annyi mint Sage Narutonál, hogy meg csinálja picibe a kockát, az elmegy az ellenfélhez, megnagyobbodik bekebelezi, por és kész. De azért Onoki tetszik eddig legjobban mint karakter. Itt van még 1-szer az a video amit korábban már belinkeltem csak törölték : http://www.youtube.com/watch?v=ncDn9yeXDxETaláltam még egy videot ez egy Obito vs. Zabuza : http://www.youtube.com/watch?v=BtpLTR_9PpI
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 05, 19:08:42 írta tooomi »
|
Naplózva
|
Wááá.. de várom már a naruto shippuuden ultimate ninja storm generationt és a One Piece Kaizoku Mosut:DD
|
|
|
samat
Vendég
|
|
« Válasz #2248 Dátum: 12 feb 05, 23:32:01 » |
|
Amugy mitől új kankuro? Mert az hogy új ultimatje van az nem azt jelenti hogy új mert mindig a régi bábbal megy vagy csak én nem értem rendesen a lényeget Danzou meg elégé fura 1 kézzel de gondolom a 2 kezest az awakeingre kell tartogatni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #2249 Dátum: 12 feb 06, 09:54:49 » |
|
Egy kis érdekesség a legutóbb megjelent Cannel kapcsolatban (tudjátok ez:http://images.saiyanisland.com/data/589/Masked-Madara.jpg). Egyik kedves youtube kommentelővel közösen lefordítottuk egy részét a nagy feliratnak. Az érdekesség az, hogy "Madara" neve egyaltalán nem Madara, legalább is a japánban nem az, majd kiderül, hogy angolosítják. Lényeg ami lényeg a neve ez: "かめんのおとこ" ami romanizálva ez "Kamen no Otoko" angolul "The masked man" vagyis "A maszkos férfi". Kíváncsian várom az angol változatot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|