24 nov 16, 07:35:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 132 133 [134] 135 136 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ultimate Ninja Storm sorozat (1,2,gen,3, rev, 4) (2 soros szabály!)  (Megtekintve 561321 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
ChroN
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #1995 Dátum: 11 szep 24, 10:05:35 »

Mért csesznek ki velem? xD
PS2 a kedvenc konzolom, azom van és nem hoznak ki rá egy stormot se. MIÉÉRT? Nevet
Mekkora lenne kihoznák rá ezt, én olyan boldog lennék.. Nevet

PS2re csak az oldalnézetes naruto gémeket adták ki, kipróbálnék egy ilyet is. Mosolyog
Jónak néz ki.
Naplózva

cimpeti_
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1996 Dátum: 11 szep 24, 11:28:59 »

pappsebi
Már kiderült hogy mi az a harmadik csík, lapozz visszafele ott megtalálod, minek feltenni ugyanazt a kérdést?
Ammúgy arról mondjatok le, hogy ps2-re kifog jönni, azt a grafikát megse tudja közelíteni ami az xbox360, és a ps3-nak van.
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1997 Dátum: 11 szep 24, 12:30:03 »

OFF
Nem értem miért vagdalózik mindenki a grafikával... Nézd meg a Dragon Ball BT2-őt, "meg se tudja közelíteni az Xbox360 és a PS3 grafikáját" (csak, hogy a te szavaiddal éljek cimpeti) és mégis jobb, mint bármelyik eddig megjelent next-gen DB...
Vagy vegyük a Super Mario-t példának, a régi sárgakazis Nintendo-n. A mai napig nem csináltak olyan játékot ami annyira lekötne, mint a Mario... Vagy a Contra akármelyik része... És nem a grafika végett játszik vele az ember...
A PS2 a mai napig az egyik legjobb konzol (a Nintendo után Nevet), a mostani konzolok mennek 5-6 órát egyhuzamban és már dobhatod is ki... A PS2 a nap 24 órájából megy 26-ot és semmi baja.
OFF END
Naplózva

cimpeti_
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1998 Dátum: 11 szep 24, 13:10:30 »

Nem kifejezetten a grafika (bár az is), hanem a játéknak a mérete. Itt célzok pl: a ps2-őn lévő narutók 2d-sek és a helyszínek a storymode-ban is sokkal kissebbek. Tehát nincs meg a ps2 képessége a játék elindításához, de ha lenne is, sokkal rosszabb minőségű, és fele annyi karaktert bírna el.
Amúgy meg nemjobb a ps2, a ps3 és xbox360-nál, csak mert neked az van..-.- Amúgy a ps3 elindítja a ps2-ős játékokat is. Nyelvesít
Jah és pls kíméld az embereket ettől a sutyerák szövegtől hogy "OFF, OFF END" mert azthiszik hogy mien menő, közbe meg szánalmas.
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 24, 13:19:04 írta cimpeti » Naplózva
Blur
Újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1999 Dátum: 11 szep 24, 13:37:45 »

Akinek bármi kívánsága van a Generations-al kapcsolatban, és ezt meg is szeretné meg osztani a CC2-vel most megteheti ezen a linken:

http://www.cc2.co.jp/mailform/?page_id=127

A fölső rublika a név a nagy üres helyre pedig írhatjátok mit szeretnétek szívesen, hogy beletegyék a játékba. Természetesen angol tudás szükséges, ugyanis az oldal japán (meg ugye a fejlesztők is) és a tolmácsok csak az angolhoz értenek (gondolom).
Szóval lehet írogatni, és ha minden igaz, ezeket egyenként át fogják nézni. Ha nagyon sokan kérik hogy pl: több választható ruha legyen karakterenként akkor megoldják.
Itt a vissza nem térő alkalom hogy beleszóljatok! Nevet
Naplózva

Tyrion: -What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2000 Dátum: 11 szep 24, 13:55:09 »

Amúgy meg nemjobb a ps2, a ps3 és xbox360-nál, csak mert neked az van..-.- Amúgy a ps3 elindítja a ps2-ős játékokat is. Nyelvesít
Jah és pls kíméld az embereket ettől a sutyerák szövegtől hogy "OFF, OFF END" mert azthiszik hogy mien menő, közbe meg szánalmas.

Neked nem tudom mi bajod van... Ha megjött a havi akkor ne rajtam vezesd le...
1. Egy szóval se mondtam, hogy nincs next-gen konzolom -.-. De ha érdekel megsúgom, hogy van Xbox360-om és még így is azt mondom, hogy a PS2 a jobb (ez már a 3. box-om...).
2. Az hogy téged nem érdekel, hogy össze meg vissza OFF-olod a témát az a te bajod. De had döntsem már el én, hogy mikor jelentem be az OFF-olásom (és a befejezését...).

Nem kifejezetten a grafika (bár az is), hanem a játéknak a mérete. Itt célzok pl: a ps2-őn lévő narutók 2d-sek és a helyszínek a storymode-ban is sokkal kissebbek. Tehát nincs meg a ps2 képessége a játék elindításához, de ha lenne is, sokkal rosszabb minőségű, és fele annyi karaktert bírna el.

Nézd meg a DB:BT3-mat mennyi karakter van benne és mekkorák a map-ok. Majd a DB:RB-t, hogy mennyi karakter van benne és mekkorák a map-ok... Hát igen a BT3-ban kicsit több minden van és PS2 játék...
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #2001 Dátum: 11 szep 24, 21:27:24 »

Húú már alig várom ezt a játékot. ezek a fejlesztők midnig muatatnak valami újat Nevet A link amit irtál Blur , abba lehet majd irok , egyébként mit lehetne elképzelni amine k esélye is van hogy megvalósítják a ruhákon kívül mer ak mindi rihatnánk oda tösbször is Nyelvesít
Naplózva
pappsebi
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2002 Dátum: 11 szep 25, 09:28:20 »

Háát szerintem mondjuk amit elisfogadnának "tanácsnak" az az hogy lehessen ultimate jutsut is választani és ninjutsut is de milyen nyelven írjuk meg?Japán fordító Angol?De én benne lennék ha kitalálnánk valamit és azt beírná mindenki az naon nagy poén lenne  Nevet Nevet
Naplózva

,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi
,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2003 Dátum: 11 szep 25, 09:39:55 »

Én már írtam nekik,hogy legyen benne charter creatin,legyen benne egy olyan sztori amelyiken Naruto nem olyan kis nyomi,hanem csak Kushina hal meg a Róka támadásakor,és Minato életbenmarad,kiképezi Narutot fullpowerre,Itachi nem kellene mészároljon,akkor ha Minato életben lenne,és minden klassz lenne a többit meg rájuk bíznám....

Nem dupla!
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 14, 19:22:57 írta Hiei D. Legend » Naplózva

naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2004 Dátum: 11 szep 25, 10:09:54 »

Júúúújjjj....vajon belefogják rakni a free roam(szabad kószálás) módot???Ésha igen akkor ugye nem olyan szar lessz,mint a Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 2-be??Olyan kéne legyen,mint a NUNS1-be,csak most sokkal jobb,meg minden,hogy lehessenharc nélkül is technikákat csinálni,mittomén mész a városba oxt csinálsz egy rasengant Nevet
Naplózva

pappsebi
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2005 Dátum: 11 szep 25, 10:50:23 »

Én írtam oda hogy rakhatnának bele több ruhát és jutsut és hogy lehessen válszasztani a jutsuk között.Szószerint ezt írtam: Hi! Very good games, you make my favorite game of the second Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm I think this game could do more clothes and jutsu.
Naplózva

,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi
,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #2006 Dátum: 11 szep 25, 11:41:43 »

Szerintem elegendő lenne a választható ruhák jutsuk , nomeg a karakteralkotás.
I want character creation, select of costumes , and jutsus. Szerintem nem kel nagy angol tudás ha tolmáccsal csinálák a lényeget kituggyák szűrni belőle nem ?
Naplózva
-Kai-
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2007 Dátum: 11 szep 25, 12:58:00 »

Az én egetrengetően-űbernagy angol tudásommal ennyit írtam : Character Creation xD Azért remélem beteszik Nevet Amúgy szerintem nem lesz aweking elleni jutsu . A 2. trailer-ben csak össze volt vágva 1 frs és 1 shusanoo átfalakulás :/
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #2008 Dátum: 11 szep 25, 16:46:27 »

Én is írtam nekik, mégpdig azt, hogy ha lehet ne rakjanak ki minden rohadt Sasukét meg Narutot külön a karakter képernyőre mert nem akarok 5 Sasukén meg 6 Naruton átbukdácsolni mire eljutok a karakterhez akit akarok, hanem rakják be őket szépen egy helyre és dobjanak rá egy gombot ahol ki lehet választani melyiket akarom közülük mint amikor a Tenkaichiben rányomsz h oké Goku és kijön h melyik átváltozását szeretnéd, valami ilyen módon.
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 25, 16:47:00 írta Exkirion » Naplózva

Blur
Újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #2009 Dátum: 11 szep 25, 21:08:40 »

Ezt nem értem Exkirion, mert a storm 2-ben is egymásra voltak téve, ráadásul nem is volt 5-6 hanem max 2. bár most biztos több lesz

Én a ruhákat (costumes) és a választható jutsukat írtam nekik. Azért kíváncsi leszek, hogy ha a beérkezett ötletekből bármit is felhasználnak akkor azt kiírják-e úgy hogy pl fanok javasolták vagy bármi, mert jó lenne tudni mit kértek a legtöbben Nevet

Közbe eszembe jutott, hogy láttam sokan stage-eket (küzdőtér) kérnek. pl Sasuke vs Killer B a storm 2ben nem a valódi helyen történt hanem azon az erdős rétes akármin. Na például ezt is kérhetitek, de a lényeg, hogy írjatok nekik minél többen! Nevet
Naplózva

Tyrion: -What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Oldalak: 1 ... 132 133 [134] 135 136 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins