balazs9966
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1950 Dátum: 11 júl 08, 13:13:23 » |
|
Jah akk oks  az téll király lenne ha kisame&samehada mode benne lenne mi??? Nincs kizárva ahogy mondtad. Meg azt sajnáltam a strom 2 be hogy itachi nem használt tsukuyomi-t ahejett a védekezés+ütés azaz amikor eldobja az ellenfelet lehetett volna ink tsukuyomi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 08, 13:15:36 írta balazs9966 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
 |
« Válasz #1951 Dátum: 11 júl 08, 13:54:48 » |
|
Új hírekre várva Kicsit böngészgettem a külföldi fórumokat, mert az utóbbi pár napban elég nagy pangás volt hírek terén, és azt találtam, hogy a következő nagy esemény ahol idézem: "várható pár nagyobb bejelentés" a játékkal kapcsolatban az a július 22. én megrendezésre kerülő Comic con. Addig feltehetőleg nem lesz új infó talán 1 scan, de nem ígérném meg. EDIT:Majdnem elfelejtettem, hogy egy szemernyit pontosodott a megjelenési dátum 2012 elejéről 2012 tavaszára. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 08, 13:57:03 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1952 Dátum: 11 júl 08, 21:38:11 » |
|
Hát én a storm 2-t elsöre 3 nap,2-ra 1 nap,3-ra fél nap alatt vittem végig,úgy hogy mindent megcsinátam,a párbeszédeket is elolvastam,a mellékvidiket is megnéztem.De úgy,hogy reggel 7 kor elkezdtem,ebédszünet,majd 4-5 között fejeztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1953 Dátum: 11 júl 09, 13:25:03 » |
|
Újabb interview Hiroshi Matsuyama volt olyan kedves és adott egy interview-t a capitalNaruto-nak ami sajnos teljesen francia amiből most találtam egy angol változatot, bár a kedves emberek a sayanislandnél voltak olyan jó fejek és átírták a lényegibb részeket angolra, szóval úgy gondoltam, hogy én magyarul fogom nektek összefoglalni a dolgot. Szóval: -- A CC2 nél úgy találták, hogy a Storm2 online módja nem volt épp kiegyensúlyozott és nagyon sokan választották Sage Narutót és Minato-t (igen kb mindenki), valamint Deidarát és Peint (na igen...). Ezért a Generationsre igyekeznek összedobni egy olyan online módot ahol mindenkinek van mindenki ellen esélye, vagyis pl a Kis Naruto is egyenlő esélyekkel indúl egy Shippudenes karakter ellen. -- Zabuzán és Hakun kívül más karakterek is helyet kapnak a játékban a Part1 ből akik nem voltak benne a Storm 1 ben. (Szerintem ez azt jelenti, hogy a Storm 1 es Support only karakterek mst teljesértékűvé válnak, lást: SakonUkon, Tayuya, Jirobu, Kidomaru, Kurenai, Anko, 1 és 2. Hokage) -- Ezenkívül Matsuyama-san azt is találta mondani, hogy olyan Shippudenes karakterek akik nem voltak benne a Storm 2 ben, tehát még Kage summit elötti karakterekről van szó, szintén helyet kapnak a játékban mint új akrakterek (vagyis akik szurkoltak, hogy legyen: Hiruko, Konohamaru, Zetsu, Utakata, Obito, Kis Kakashi, Nagato vagy Hanzou azok is reménykedhetnek) Itt a videó is, ha valaki tud franciául annak szivesen várom a közreműködését Egyébként annyiból is érdekes a videó, hogy a tv-n látható a játék lehetséges Start menüje, ami Konoha egy madártávlati látképe. Szerintem nagyn szép Még elméletileg van egy rendes írott változat valahol, de azt nem tom, hogy hol.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 12, 12:58:04 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1954 Dátum: 11 júl 12, 06:38:15 » |
|
Nemtom ki hogy van vele de nekem nem megy........ A szabályok betartása se megy. Legközelebb 2 soros szabályt betartani.
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 12, 07:35:28 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1955 Dátum: 11 júl 15, 10:02:20 » |
|
Breaking News:Augusztusban érkezik a demo!!! Természtesen először Japán részére a későbbiekben,de még valószínű,hogy szintúgy augusztusban Észak-Amerika és Euróba is megkapja a demót!  A demó nem máshogy fog kinézni,mint a Jap Expo-n bemutatott demó,azaz Sasuke,Raikage,sima Naruto illetve Shippuden Naruto lesz majd választható karakter,tehát most a Storm 2 demójával ellentétben szabad harcot kapunk majd és nem boss battle-t. Az első kiadásnál a box tulajok megint bajban lesznek,mert régiózárral rendelkezik majd a japán demó,a ps tulajdonoknak nem kell emiatt aggódniuk,nekik elegendő lesz egy Japanese PlayStation Network account. (Még jó,h pont most váltok box-ról-ps-re  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
 |
« Válasz #1956 Dátum: 11 júl 15, 14:04:25 » |
|
Ha az lesz a Demo az nagyon király lesz. Személy szerint már nagyon ki akarom próbálni az új Sasukét meg a Raikaget. A játék is tök jó lesz mert rengeteg újdonság lesz benne visszamenőleg mint Haku és Zabuza. Nagyon érdekel , hogy oldják meg majd a Deidara Sennin Naruto előnyöket a harcokban. Egyébként ha ezt el is rontanák az előző 2-höz képest az sem lenne nagy baj , mert ha majd lesz 3 akkor az tuti majd a tökéletes game lesz minden szempontból  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1957 Dátum: 11 júl 17, 11:18:29 » |
|
Föld és Víz Ez a neve az új scannek ami nemrég kijött a Storm Generations-höz, íme: http://images.saiyanisland.com/data/589/Naruto-Shippuden-Ultimate-Ninja-Storm-Generations-Kage.jpgEzzel igazolást nyert, hogy játszhatunk majd minden Kagéval a játékban, hiszen a Raikage már demózva is volt Danzou pedig biztos karakter hiszen Sasuke ellene használja a demóban is látható Szusszanó-t, a a kazekage meg ugye Gaara aki nyílván nem marad ki. Ezenfelül a Scan bemutatja még Chojuro-t, Ao-t illetve Akatsuchi-t és Kurotsuchi-t mint support karaktert, azt nem tudni, hogy ők játszhatóak lesznek-e. Plusz a híresztelés miszerint lesz demó, nem nem nyert igazolást az e heti shounen jump-ban, ahogy az be volt harangozva, szóval egyenlőre ne számítsatok demóra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 17, 11:20:51 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1958 Dátum: 11 júl 21, 18:54:31 » |
|
Hét db Character Art:Az első nem más, mint Cee:http://images.saiyanisland.com/data/589/C.jpgA második, Darui:http://images.saiyanisland.com/data/589/Darui.jpgA harmadik, Raikage:http://images.saiyanisland.com/data/589/Raikage.jpgA negyedik, nagy/kicsi Naruto:http://images.saiyanisland.com/data/589/Naruto_Young_and_Old.jpgAz ötödik, Sasuke(Shippuden):http://images.saiyanisland.com/data/589/Sasuke6.jpgA hatodik, Haku:http://images.saiyanisland.com/data/589/Haku1.jpgA hetedik, Zabuza:http://images.saiyanisland.com/data/589/Zabuza2.jpgŐk nagy valószínűséggel játszható karakterek,a többségről már ez tudható illetve sejthető volt,de C&Darui esetében ez nem volt olyan egyértelmű,így már talán reménykedhetünk benne  Shippuden Sasuke mellé kicsi Sasuke elfért volna még,ahogy nagy Naruto mellett a kicsi vagy lehet lesz a későbbiekben egy kicsi és még kisebb Sasuke character art  Remélem ez a hozzászólásom nem tűnik el rejtélyes módon,mint a másik,amelyikben egy Scan-t küldtem be,de végülis mind1...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1959 Dátum: 11 júl 21, 21:31:02 » |
|
Zabuza vs Naruto és egyéb hírek A hétvégén megrendezett comic con-on, sejthető volt, hogy lesz némi infó a generations-ről nos igen volt is, amiket össze is foglalnék. -Először is Matsuyama ezt találta mondani: "A generationben jelen lesz az összes karakter mint játszható karakter akit megismerhetünk az anime folyamán". Ezt nyílván nem úgy kell érteni mint pár agyilag buggyant egyes fórumokon, hogy az evezős ember aki elvitte Narutoékat meg Tazunát a Zabuza saga közepén a szigetekre, hogy még ő is, hanem nyílván ez azt jelenti, hogy akiket eddig hiányoltunk például: Haku, Zabuza, Sound4, Zetsu, Obito stb -A másik fontos dolog, hogy elvileg a Namco Bandai európai oldalán talál majd mindenki friss híreket a játékról aki keres -A harmadik dolog egy Gameplay, amit zárt falak közt mutattak be, vagyis már mindenki tud róla  ami egy Zabuza vs Kis Naruto mégpedig egy új pályán ami nem más mint a Nagy naruto híd, íme Még azt érdemes megemlíteni, hogy szó volt róla, hogy a jelenlegi build még nem a végleges verzió, szóval a bemutatott gameplayekben a karakterek mozgásai/képességei még valószínűleg változni fognak. Kakashi Gaiden Azt csiripelik a madarak, hogy a kövi Storm Generations scan a Kakashi gaiden szereplőit fogja bemutatni ala Kis Kakashi Obito és Minato. Nézzetek vissza időnként hátha lesz hír. Megerősítve!Megjött a scan, mind kis Kakashi mind Obito mind pedig Minato játszható karakter lesz a Storm genetarions-ben. Ezt bizonyítja, hogy az egyik képen Obito tölt chakrát és Kakashi bevédi, a másikon pedig Kakashi szalad chidorival, Obito pedig tűzlabdát lő, illetve minden képen Minato az ellenfél. Íme a scan: http://images.saiyanisland.com/data/589/Naruto-Shippuden-Ultimate-Ninja-Storm-Generations-Obito.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 30, 17:29:10 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Doujin
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1960 Dátum: 11 aug 18, 11:29:45 » |
|
Hello szeretnék kérdezni valamit még pedig, hogy a magyar Naruto UNS 2 játékosoknak a ps3 profiljaik valahol fel vannak írva mert már unom a spanyol és francia kölyköket és inkább játszanék magyarokkal ezért ha van ilyen hely lécci írjátok már ide vagy ha nincs akkor a magyar játékosok írják már ide ps3 profiljaikat én kezdem: anthony390886
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 18, 17:49:35 írta Balegh »
|
Naplózva
|
|
|
|
cimpeti_
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1961 Dátum: 11 aug 20, 19:34:41 » |
|
Naruto Ultimate Ninja Strom Generations LEHETSÉGES karakterek (bocsi hogy nem abc-sorrend :S)
Matsuyama ezt találta mondani: "A generationben jelen lesz az összes karakter mint játszható karakter akit megismerhetünk az anime folyamán"
Személy szerint gondolom, ilyesmire gondolt Matsuyama
1. Asuma /Chakra pengék/ 2. Chio /10 fehér bábbal (alapból 2 vel)/ 3. Deidara /c2 es sárkány vagy c4-es óriás forma/ 4. Gaara (kicsiben is) 5. Hidan /Lord Jashin festéssel/ 6. Itachi /Susanoo/ 7. Jiraya /Remete mód/ 8. Juugo (átokpecsét alak) 9. Kakashi / Mangekyou/ kicsiben is!!/(anbu mód/ 10. Kakuzu (Szivek kint) 11. Karin 12. Kiba (kicsiben is) 14. Naruto /(kicsiben is)1 farok/4 farok/6 farok/remete forma/ 15. Orochimaru /fehér kígyó alak/ 16. Pein /szakadt ruha(több erőt használ pl chibaku tensei)(több test is lehet) 17. Sai 18. Sakura (kicsiben is) 19. Sasori /ruha nélkül /(Hiruko) 20. Sasuke /susanoo/ (kicsiben is, sharingan)/ 21. Shikamaru (kicsiben is) 22. Suigetsu /nagy kar) 23. Tsunade 24. Yamato (Tenzo) 25. Minato Namikaze 26. Konan (angyal mód) 27. Choji /cho baika no jutsu/ (kicsiben is) 28. Tenten (kicsiben is) 29. Neji /byakugan/(kicsiben is) 30. Lee /kapuk/ (kicsiben is) 31. Ino (kicsiben is) 32. Gai (kapuk) 33. Kisame /samehada-val összeolvadva/ 34. Killer Bee/(Hachibi mód,de lehet hogy 6 farok/ 35. Hinata /byakugan/ (kicsiben is) 36. Shino (kicsiben is) 37. Temari (kicsiben is) 38. Kankuro /minden bábbal/ (kicsiben is) 39. Kabuto /Kabuchimaru/ kék csakra mancs/ 40. Danzou /kézről fásli lent (izanagi)/vagy 1st hokage dns/ 50. Raikage /áram a testeben/ 51. Zetsu /fekete és fehér kettévállás/ 52. Zabuza /arcról kendő lent/ 53. Haku /tükrös jutsu (kekkei genkai)/ 54. Tsuchikage /repülés/ 55. Mizukage 56. Tobi /Madara/ (de lehet, hogy alapból is Madara már) 57. Obito /sharingan/ 58. Rin (talán) 59. Kimimaro /2. szintű átokpecsét/ 60. Ukon&Sakon /2. szintű átokpecsét/ 61. Tayuya /2. szintű átokpecsét/ 62. Jirobo /2. szintű átokpecsét/ 63. Kidomaru /2. szintű átokpecsét/ 64. Konohamaru (rasengan!) 65. Hashirama Senju (1. Hokage) 66. Tobirama Senju (2. hokage) 67. Sarutobi Hiruzen (3. Hokage) 68. Chojuro /kardról fásli lent/ (lehet csak support) 69. Ao /Byakugan/ (lehet csak support) 70. Kurotsuchi (lehet csak support) 71. Akatsuchi (lehet csak support) 72. Darui (lehet csak support) 73. C (lehet csak support)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 27, 08:56:32 írta cimpeti »
|
Naplózva
|
|
|
|
Blur
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #1962 Dátum: 11 aug 27, 23:25:02 » |
|
Hát én úgy vagyok vele hogy csak a UNS 2-vel játszottam mivel xboxom van, az UNS 1-gyel még soha. Viszont a látott videók meg leírások alapján nekem az UNS 1 sokkal jobban tetszik, legalább is ami a harcmenetet illeti. Gondolok itt a ultimate jutsunál megjelenő gombokra vagy amikor két jutsu ütközik, illetve amikor "awakeningelsz", néhány karakternél megváltozik az ultimate jutsu (bocsi a szakkifejezéseket nem ismerem:D) Ja és persze ezek a jutsuk szerintem sokkal látványosabbak mint a UNS 2-ben, ahol mindössze jól időzítve kell elsütni a jutsut, majd kapunk egy, szerintem a legtöbb karakternél, silány animációt és ennyi (arról nem is beszélve hogy az Awakening sok karakternél csak egy kék /chakra/ áramlás a karakter körül). Kár hogy az UNS 1 féle harc móddal nem játszhattam, pedig biztos megérné. Ha ebben az új Generations részben egy az egyben visszahoznák az első rész sémáját, szerintem azzal sok olyan Xbox tulajdonosnak örömet szereznének, akik nem játszhattak a -véleményem szerint- jobb UNS 1 játékkal. Ha ezt egy az egyben nem is teszik meg, remélem azért valamit változtatnak a harcmeneten, hogy izgalmasabb legyen, szóval ha megtudtok valamit arról hogy terveznek-e ilyet, szóljatok  Amit a karakterlistáról hallottam/olvastam azzal elégedett vagyok, hiszen így, az előbb említett ok miatt, sok karakter válik számomra (és az Xboxosok számára) elérhetővé, amikkel még nem játszhattunk. Bár a harcmenet engem jobban izgat, mert kinek kellenek új karakterek ha azok is hamar unalmassá válnak a leegyszerűsítés miatt.
|
|
|
Naplózva
|
Tyrion: -What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1963 Dátum: 11 aug 28, 00:10:56 » |
|
Blur
Igen a videók alapján jobbnak néz ki biztosan az első rész, de nekem megvan és hidd el nem az. Van kb 8 pálya és 20 karakter amikből 6-7 tök béna 3-4 legyőzhetetlen 1-2 normális a többi pedig használhatatlan. A Jutsu clash nem rossz, de ha nem direkt akarod behozni akkor kb soha nem sikerül, a falon futás egy hülyeség mert az első esésnél lejössz, a kamera túl közel van a karakterekhez, egyszóval a harcrendszer reljesen kiegyensúlyozatlan a sztori mód egyesek által annyira dicsért ugrálós része pedig kb 20 perc után monoton és unalmas. Ami jobb az csak a választható Jutsuk és a gyengébb awakeningek amiknek van saját ultimate-je. Maguk az ultimate-ek persze tök jól néznek ki videón, de a gombnyomkodás fölösleges (úgy is az nyer aki elöbb reagál aki persze minden esetben majdnem a támadó) és ha játszol 10-15 menetet egy haverral a 7. körül már baromira nem érdekes végignézni egy félperces animációt minden alkalommal, ráadásul az Ultimatek baromira nem történet autentikusak és iszonyú eltúzottak.
Mindent öszevetve ha az awakeningek olyanok lennének a Generations-ben mint az 1 ben és lehetne a Jutsuk közt válogatni, de minden más maradna a Storm 2-es mederben akkor egy nagyon klassz Generations-t kapnánk, de olyan lenne mint az első rész, háááát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 28, 00:12:34 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Blur
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #1964 Dátum: 11 aug 28, 01:21:04 » |
|
Hát ezt így elolvasva tényleg nem tűnik olyan jónak mint amit videókon látni. Igazából sok dolgot említettél amire nem gondoltam, vagy eddig nem is tudtam hogy van és tényleg rossznak hangzik (pl falon futás, ilyet nem láttam videókon, gondolom azért mert ők se szeretik:D) Viszont én elsősorban a jutsu clash-re és az awakeningekre gondoltam, mert az kicsit fura hogy két jutsu csak úgy semlegesíti egymást, az awakeningekkel meg az a baj, hogy ha egy naruto átalakul akkor annyit kell tennie hogy elfut, amit mellesleg rohadt gyorsan tud, és rád lő kétszer azzal az akármivel. Míg más karakternek marad az "erősítő" awakening, amivel szinte ugyanolyan könnyű meghalni mint nélküle. Ezen kívül szerintem az awakeninges ultimate jutsu is jó ötlet, ha csinálnak hozzá egy nem túl hosszú, de látványos animációt. (Azt viszont nem értem hogy a három életcsík helyett mért lett csak kettő.) Összegzésül, ha megtartják az alapot a második részből, a jó ötleteket kiszedik az elsőből, valamicskét javítanak rajta, akkor az eddigi legjobb narutos játékot kapnánk kézbe. (Viszont kíváncsi vagyok, hogy akkor mit tartogatnak a harmadik részre.  ) Persze ne essék félreértés nagyon bejön az UNS 2, sokat is játszok vele, és a Generationst is várom, és az is biztos, hogy a panaszkodásom ellenére, még ha semmit se újítanak rajta, akkor is tetszeni fog 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 28, 01:25:44 írta Blur »
|
Naplózva
|
Tyrion: -What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
|
|
|
|