Rits
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
 |
« Válasz #1875 Dátum: 10 dec 26, 02:31:15 » |
|
Treyman: hát azért szerintem a naruto narutimate accel 2 jó lett rá, én például nagyon sokat játszottam vele régen. De az ultimate ninja 3 is nagy kedvencem, szóval szerintem vannak rá jó játékok, de mondjuk nem hasonlítható össze a storm sorozattal. Suigetsu: azt hittem csak én tudok róla On: Multiban most nagyon megy  Sasuke Taka val vagyok, és a support karakterek pedig Killer Bee és Sage Naruto
|
|
|
Naplózva
|
I'm the Crazy RAINBOW Star!
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1876 Dátum: 10 dec 26, 08:22:22 » |
|
 akk sose lesz meg... na mind1  akk majd letöltöm a DBZ sagast, meg a tenkaicsit 
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni? 
|
|
|
Narutooo
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1877 Dátum: 10 dec 29, 13:30:27 » |
|
hol is a szöveg ahol el lehet kezdeni? én Narutot es sakura sasuke kakshit választanám:D
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Hunter0154
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1878 Dátum: 10 dec 29, 13:58:28 » |
|
Rits,te hogy állitottad át a nehézségi fokozatot?Mert én is végigvinném újra a sztori módot,super hardon,de nem tudom hogy kell átállitani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
 |
« Válasz #1879 Dátum: 11 jan 01, 01:33:49 » |
|
A nehézségi szintnek elvileg nincs köze a sztori módhoz. Az egyre nehezebb minél tovább tartasz, az elején a legkönnyebb Pein ellen a végén a legnehezebb.
Javítsatok ki ha tévedek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #1880 Dátum: 11 jan 01, 10:48:07 » |
|
Hát elvileg, gyakorlatban azt veszem észre hogy ahogy játszol kb olyan nehéz. Pein ellen viszonylag keveset szenvedtem, de kakuzu ellen meg.... Igaz ott elsőre majdnem elvertem, és utána máshogy támadott mint előtte.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Hunter0154
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1881 Dátum: 11 jan 01, 11:51:06 » |
|
Köszi,csak én meg reméltem hogy át lehet állitani és kezdtem egy újat,de kiderült hogy nem,és felülirta az egész sztorimat,pedig minden S volt még a Sasuke vs Killer Bee is  De kiviszem ujra akkor igy is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #1882 Dátum: 11 jan 02, 05:19:14 » |
|
Tényleg amugy senki nem hiányolja sage naruto-tól az oodama rasengant? mikor a 2 idézett állatka hasába kapja meg, lehett volna mint a sima narutonál a rasengan,és a nagyobb oodama rasengan is.hosszabban nyomva. 
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Rits
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
 |
« Válasz #1883 Dátum: 11 jan 02, 08:30:52 » |
|
és aztán méghosszabban nyomva már rasenrengan, vhogy így gondolod nem? Hát ez így jó ötletnek tűnik ,de mondjuk engem nem zavar, és csak most vettem észre, hogy mondod. Viszont ezt multiban nem hiányolnám, mert ott pont ez a lényege, hogy épphogy lenyomom és akkor kap egy rasenrengant.  Amúgy megtaláltam az én szeretett Storm 2 ost-omat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #1884 Dátum: 11 jan 02, 09:17:44 » |
|
Neem  félre érted, sage narutonak már van rasenrengan, csak odama-t kaphatottt volna. NEm tudom hogy igy e, de vs és online harcban kb a karakterek azonosan erősek nem? vagyis sztem sage naruto ugyan anyit sebez mint sage naruto (meg is fogom nézni) Nha mind1 nem bonyolítom aki érti érti aki nem az meg igy járt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rits
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
 |
« Válasz #1885 Dátum: 11 jan 02, 09:33:08 » |
|
Amúgy mégis van Odama Rasenganja  Ha megnyomod a védekezést és a támadást Ps3-on: R1 + kör akkor ugye ugrik az egyik klón, és utána már csak ilyen "demós" támadással belenyomja a földön az ellenfélbe, ezt pont az elöbb fedeztem fel. Valaki megmondaná, hogy kell akatsuki sasukevel azt csinálni amikor a Chidorit kilövi? Hunter0154: options, és akk ottkel hogy legyen. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 02, 09:36:23 írta Rits »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hunter0154
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1886 Dátum: 11 jan 02, 11:12:04 » |
|
Az a VS mód nehézségét állitja be(bár szerintem a COM még ugy is nevetségesen gyenge  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rits
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
 |
« Válasz #1887 Dátum: 11 jan 02, 11:32:05 » |
|
kk nemtom story-t hol lehet mert én más nehézségi állítást nem találtam a játékban xd, amúgy télleg az, én azért szoktam multizni.  De ott meg én vagyok sokszor nevetségesen gyenge, egy sasorival úgy elvert a gyerek hogy épphogy megsebeztem egyszer a chidorival... ezek sztem éjjel nappal játszanak rajta 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #1888 Dátum: 11 jan 03, 21:56:34 » |
|
Fogod szépen a kis perselyed, ügyesen fel töröd vigyázva h kezed ne vágja. Veszel 1 xbox 360-at vagy ps3-at, jah és hozzá való naruto ultimate ninja storm 2 játékot. Enjoy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
 |
« Válasz #1889 Dátum: 11 jan 04, 02:00:46 » |
|
Valaki megmondaná, hogy kell akatsuki sasukevel azt csinálni amikor a Chidorit kilövi? Hunter0154: options, és akk ottkel hogy legyen.  Chidori senko? Izé magyarul... ha a chidori kardra gondolsz akkor úgy kell, hogy felpöccinted az irány gombot az ellen felé és egy fél pillanat múlva rányomsz a támadásra(igényel némi ráérzést és gyakorlást). Ilyen módszerrel dobál pl: Naruto klónokat vagy a sage/hokage hívja a békákat, Pein rákot idéz Takasuke meg csinálja amit kérdeztél (sima sasuke chidori nagashi-t tol)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|