A 360 tényleg olcsóbb,azonban PS3-on a Heavy Rain az valami olyan élményt nyujt amit semmi mástól nem tapasztalsz meg,egyszerüen az a játék az,ami miatt PS3-at érdemes venni.360-on ott van az Alan Wake,ami hasonló,de szerintem nem olyan átütö az élmény mint a Heavy Rainben.
Szerintem PS3-ra jobb exkluziv cimek vannak(egy picivel csak),de ha nincs elég pénzed rá akkor vegyél 360-at.Azon is van jópár nagyon jó játék.
A heavy rain végigtolható kb 2 nap alatt, akár töbször is, nagyon jó játék csak rövid és nagyon komoly angol kell hozzá (nekem nem gond, de van akinek emiatt nem tetszene).
Most jelent meg a custom fw ps3-ra amivel lehetséges aláíratlan homebrew progikat is futtatni (pontosabban public key vannak aláíratva), így iso managert is, van aki nálam jobban benne van a PS3 hackben az jobban el tudja mondani.
Nem vitatkozni akarok, de az UNS nem egy system seller játék, érdemes megnézni a többit is.
Az, hogy jön az x720 kamu, a 360-nak legalább még két éve van. Szerintem PS4 előbb fog jönni, mivel as sony nagyon mellé lőtt a hardwareval.