Hunter0154
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1803 Dátum: 10 nov 10, 19:36:12 » |
|
Én is leirom a véleményem a játékról(kicsit késön),jó játék lett,de valahogy nem volt meg az az érzésem mint a storm 1-nél amikor azt mondtam hogy erre akár kétszerannyit is fizettem volna. A Storm 1-el hasonlitom össze a játékot,és leszegezem már itt az elején,hogy nem aszerint,hogy technikailag melyik a jobb,hanem hogy melyik tett nagyobb benyomást rám mikor játszottam vele. Szempontok: -legfontosabb:a játék nevetséges nehézségi szintje.Egyedül az MS Sasuke vs Killer Bee harc nem ment elsöre S-rankra. Baromi könnyü a játék,jót tett volna neki,ha lehetne nehézségi szintet választani -nagyon huzza az IDÖT.A 15 óra játékidöböl rengeteg azzal megy el hogy rohangálsz,aztán beszélgetnek 2 percig,és ez kezdödik elölröl. -bossfightok Sokkal jobb lett volna,ha azt a bizonyos életet,ami ahhoz kell hogy elinduljon az interaktiv event,jóval nehezebb lett volna leverni a bossról.Kb 10 mp-ig ütöd,és kész. Jiraiya vs Pain,Naruto vs Pain,és a Gaara vs Deidara harcok a legjobbak szerintem,különösen a Jiraiya vs Pain. Remekül oldották meg ezt,föleg Jiraiya halálát,a játék legjobb része mikor Jiraiya még halála elött belenyom egy Chou Oodama Rasengant az Animal Path-ba. Abban a tekintetben is gyorsak a bossok,hogy pl Sakurával adsz Sasorinak egypár pofont,ö már rögtön az iron sandet hozza elö,azután meg az igazi formáját,ami nem tart 2 percnél többe se,hogy leverd.Ez alatt azt értem, hogy az interaktiv eventek is tarthattak volna tovább,mert igy ez bennem olyan érzést keltett,mintha sürgetne a játék hogy fejezzem már be a harcot. A Secret factor viszont nagyon eltalált ujitás,ez kifogástalan. Nekem a Storm 1-beli bossfightok jobban tetszettek mint a 2-beliek,hiába alapulnak egy sémán a régi harcok, azokban volt valami ami miatt mindig rámentem arra a küldire ami a harcot inditotta el.Itt viszont alig játszottam ujra a bossfightokat. -átvezetök A Storm 1-ben olyan átvezetök voltak(Naruto vs Gaara bossfight,Naruto vs Sasuke harc elötti átvezetö),hogy ujra meg ujra megnéztem,annyira megvan ezekben a hangulat,hogy teljesen ugy érezted,mintha te lennél ott. Ezzel szemben a Storm 2-ben egyedül a Jiraiya vs Pein harc végének az átvezetöjénél éreztem ugyanezt(fent leirtam,Jiraiya utolsó rasenganja). -harcrendszer Ez szerintem feljödött bizonyos dolgokban,de ugyanakkor romlott is. Jó dolog a team gauge rendszer,sokkal jobb mint a storm gauge,ezzel kapcsolatban megjegyzem,hogy a team ultimate jutsutól többet vártam.1.support felüti a levegöbe,2.support leüti,aztán jön az ougi.Ha nem csupán ezen a sémán alapulna,akkor lettem volna vele maradéktalanul elégedett,kiváltképp zavar az,hogy a 2.supportnál szinte mindegy kit választasz,itt taijutsut fognak alkalmazni(vannak kivételek,pl Gaara). Rövidebb ougiknál most nem kapunk vizuálorgiát,de ezeket nem unalom nézni egy idö után,szóval ez is egy pozitivum. Viszont sajnos itt is el kell mondanom,hogy a Storm 1-el fél évig eljátszottam,de ezt 2 hét alatt teljesen meg lehet unni,ennek az okai: -iszonyatosan könnyü,még super hard-on is max handicappel,emiatt egy harc a gép ellen kb 25 mp-ig tart -substitution jutsunak a használata sokkal de sokkal könnyebb mint a Storm 1-ben -ami nagyon hiányzik:AWEKENING-ben való kezdés.Nem lehetett volna megcsinálni,hogy csak free battle-ban lehet kezdeni,online-ban nem(ha már egyszer benne van a játékban) -kevesebb élet.A két csikrol elöször én is azt hittem,hogy ugyanannyi mint a 3,de a 3 csik lényegesen több volt mint a mostani 2 Persze mindettöl el lehet tekinteni ha haverral játszol,2P-ben élvezetesebb a harc mint Storm 1-ben. -Konoha Bár nem lehet ugrálni,Konohának ez a megvalositása nekem jobban bejött,mint az elödjéé.Itt legalább van valami dolgod,nem csak tekercseket szedsz össze és lösz le a shurikennel. -RPG-mód Nagyon pozitivan álltam ehhez a dologhoz,de ezt a módot állando rohangálás és a folytonos duma teszi ki. Nem tudom melyik a jobb,az 1 vagy a 2,mert az 1-ben pont a beszélgetést hiányoltam,de nem ennyit mint ami a 2-ben van. -barát-rendszer Ez nekem tetszett,remek ujitás.Pont. -minjáték Na ez hiányzott.Sok volt az erdöbeli ugrálás és a fáramászás az 1-ben,de egy kis minijáték elfért volna a Storm 2-ben is. -online Nem tudok véleményt mondani,mert nem tudok netet kötni a ps3-hoz. Az alapján amit olvastam,az emberek 90%-a a gyözelemre megy,nem a fun-ra,és ez elég rossz.
Jobb mint a Storm 1,de nem olyan hangulatos szerintem,és ez csak pár apró dolgon mulott.
Szerintem 8.5/10
Amiért igy irtam,azért bocsánatot kérek,soha nem irtam még ilyet,és nem tudom hogy kell szerkeszteni egy ilyen fajta szöveget. Továbbá ez csak az én véleményem,szóval én nem mondom,hogy másnak ne jöhetne be minden,ugyhogy ezért ne kössetek belém hogy nincs igazam,stb.Én csak leirtam hogy én mit gondolok,és jó játéknak tartom az UNS 2-t.
|