24 nov 17, 22:27:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ultimate Ninja Storm sorozat (1,2,gen,3, rev, 4) (2 soros szabály!)  (Megtekintve 564936 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
dosreis
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #1800 Dátum: 10 nov 04, 17:27:20 »

Jah azok téll jók 1 kivétellel mindegyikel egyet értek. Ez az egy a Sasuke Vs Naruto.Elismerem nembaj ha kibővítik a harcokat, de kérem Naruto leveri Sasukét? Hisz hozzá sem tudott akkor még érni, na ettől kivoltam.
Naplózva
Ixion
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!

« Válasz #1801 Dátum: 10 nov 04, 18:00:10 »

amúgy igen, én is ezen bosszankodtam és ugyan ezt mondtam mint te dosreis!  szánalmasnak tartom  smirksweat
még régebben valaki mondta h Itachi vs. Sasuke harc sem volt valami joo, hát én ezzel nem értek egyet mert szerintem nagyon is király volt  Nevet sőt az összes... Nyelvesít

nekem nem vol problémám a nyomogatós dolgokkal... ebben mindig is joo voltam  Kúl
elsőre megcsináltam minden ilyen harcot max-ra "csillagra" Pojén

Az lenne a kérdésem h mikor story módban vagyok megnyomom a Start gombot ott kiválasztom a: Ninja Info Cards menüt és ott 2 dolog lesz: 1. amit alapból kidob a kártyákat és lehet választani mit mutasson oldalt képként.... 2. R1 megnyomásával lehet választani a kép alá rendelt h is mondjam: "írást".....
a lényeg h ez mire jo?? Gondolkozik
Meg a kártyám most úgy néz ki h: kép tetején az van ráírva h Beginner, alatta 1 kép, az alatt 1 írás (képet és írást mint mondtam kilehet választani) és az alatt meg olyan h BP  és az nekem 0-n van... meg mellette 1 jel h EU....
remélem érthető volt csak kíváncsi lennék ez mire joo meg h mit lehet és h változtatni rajta stb.  Pirul
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 07, 16:21:05 írta Ixion » Naplózva

Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy.
Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra.
A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény.
Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #1802 Dátum: 10 nov 10, 00:12:16 »

A ninja info kártyádnak a netes menüben/harcokban van csak szerepe, ez lesz a te profilod online. a BP az a Battle pont amit aszerint nyersz illetve vesztesz, hogy mennyit nyertél/vesztettél online. Az EU stb azt jelöli milyen régióban vagy EU-Európa US-amerika JP-japán (de ilyennel még nem találkoztam), a Beginner pedig a rangod, ebből Hero a legjobb de ahoz nagyon elvetemültnek kell lenni.
Ezenkívül felkerül rá a 3 legtöbbet játszott karaktered is, így aki megnézi tudja kik a kedvenceid plusz a win/loss arányod is, hogy lássák mit tudsz(vagy mennyire vagy büdös p*raszt aki a játékélmény helyett csak a win-ekre megy, megjegyzem ebből több van mint a normálisakból), plusz rákerül hányszor húztad ki a netkábelt mérgedben ^^(disconnection frequency) de ez idővel 0zódik. Emellet másokét elmentheted neten így mindig meglesz ha ki akarnád hívni.
Naplózva

Hunter0154
Gennin
*

« Válasz #1803 Dátum: 10 nov 10, 19:36:12 »

Én is leirom a véleményem a játékról(kicsit késön),jó játék lett,de valahogy nem volt meg az az érzésem mint a storm 1-nél amikor azt mondtam hogy erre akár kétszerannyit is fizettem volna.
A Storm 1-el hasonlitom össze a játékot,és leszegezem már itt az elején,hogy nem aszerint,hogy technikailag melyik a
jobb,hanem hogy melyik tett nagyobb benyomást rám mikor játszottam vele.
Szempontok:
  -legfontosabb:a játék nevetséges nehézségi szintje.Egyedül az MS Sasuke vs Killer Bee harc nem ment elsöre S-rankra.
   Baromi könnyü a játék,jót tett volna neki,ha lehetne nehézségi szintet választani
  -nagyon huzza az IDÖT.A 15 óra játékidöböl rengeteg azzal megy el hogy rohangálsz,aztán beszélgetnek 2 percig,és ez kezdödik elölröl.
  -bossfightok
         Sokkal jobb lett volna,ha azt a bizonyos életet,ami ahhoz kell hogy elinduljon az interaktiv event,jóval nehezebb
         lett volna leverni a bossról.Kb 10 mp-ig ütöd,és kész.
         Jiraiya vs Pain,Naruto vs Pain,és a Gaara vs Deidara harcok a legjobbak szerintem,különösen a Jiraiya vs Pain.
          Remekül oldották meg ezt,föleg Jiraiya halálát,a játék legjobb része mikor Jiraiya még halála elött belenyom
          egy Chou Oodama Rasengant az Animal Path-ba.
         Abban a tekintetben is gyorsak a bossok,hogy pl Sakurával adsz Sasorinak egypár pofont,ö már rögtön az iron
         sandet hozza elö,azután meg az igazi formáját,ami nem tart 2 percnél többe se,hogy leverd.Ez alatt azt értem,
         hogy az interaktiv eventek is tarthattak volna tovább,mert igy ez bennem olyan érzést keltett,mintha sürgetne
         a játék hogy fejezzem már be a harcot.
         A Secret factor viszont nagyon eltalált ujitás,ez kifogástalan.
         Nekem a Storm 1-beli bossfightok jobban tetszettek mint a 2-beliek,hiába alapulnak egy sémán a régi harcok,
         azokban volt valami ami miatt mindig rámentem arra a küldire ami a harcot inditotta el.Itt viszont alig játszottam  
          ujra a bossfightokat.
  -átvezetök
        A Storm 1-ben olyan átvezetök voltak(Naruto vs Gaara bossfight,Naruto vs Sasuke harc elötti átvezetö),hogy
        ujra meg ujra megnéztem,annyira megvan ezekben a hangulat,hogy teljesen ugy érezted,mintha te lennél ott.
        Ezzel szemben a Storm 2-ben egyedül a Jiraiya vs Pein harc végének az átvezetöjénél éreztem ugyanezt(fent
        leirtam,Jiraiya utolsó rasenganja).
  -harcrendszer
        Ez szerintem feljödött bizonyos dolgokban,de ugyanakkor romlott is.
        Jó dolog a team gauge rendszer,sokkal jobb mint a storm gauge,ezzel kapcsolatban megjegyzem,hogy a team
        ultimate jutsutól többet vártam.1.support felüti a levegöbe,2.support leüti,aztán jön az ougi.Ha nem csupán ezen
        a sémán alapulna,akkor lettem volna vele maradéktalanul elégedett,kiváltképp zavar az,hogy a 2.supportnál
        szinte mindegy kit választasz,itt taijutsut fognak alkalmazni(vannak kivételek,pl Gaara).
        Rövidebb ougiknál most nem kapunk vizuálorgiát,de ezeket nem unalom nézni egy idö után,szóval ez is egy
        pozitivum.
        Viszont sajnos itt is el kell mondanom,hogy a Storm 1-el fél évig eljátszottam,de ezt 2 hét alatt teljesen meg
        lehet unni,ennek az okai:
                                            -iszonyatosan könnyü,még super hard-on is max handicappel,emiatt egy harc a gép ellen
                                             kb 25 mp-ig tart
                                            -substitution jutsunak a használata sokkal de sokkal könnyebb mint a Storm 1-ben
                                            -ami nagyon hiányzik:AWEKENING-ben való kezdés.Nem lehetett volna megcsinálni,hogy
                                             csak free battle-ban lehet kezdeni,online-ban nem(ha már egyszer benne van a játékban)
                                            -kevesebb élet.A két csikrol elöször én is azt hittem,hogy ugyanannyi mint a 3,de a 3 csik
                                             lényegesen több volt mint a mostani 2
        Persze mindettöl el lehet tekinteni ha haverral játszol,2P-ben élvezetesebb a harc mint Storm 1-ben.
 -Konoha
      Bár nem lehet ugrálni,Konohának ez a megvalositása nekem jobban bejött,mint az elödjéé.Itt legalább van valami
      dolgod,nem csak tekercseket szedsz össze és lösz le a shurikennel.
 -RPG-mód
      Nagyon pozitivan álltam ehhez a dologhoz,de ezt a módot állando rohangálás és a folytonos duma teszi ki.
      Nem tudom melyik a jobb,az 1 vagy a 2,mert az 1-ben pont a beszélgetést hiányoltam,de nem ennyit mint ami a
      2-ben van.
 -barát-rendszer
      Ez nekem tetszett,remek ujitás.Pont.
 -minjáték
      Na ez hiányzott.Sok volt az erdöbeli ugrálás és a fáramászás az 1-ben,de egy kis minijáték elfért volna a Storm
      2-ben is.
      Nem tudok véleményt mondani,mert nem tudok netet kötni a ps3-hoz.
      Az alapján amit olvastam,az emberek 90%-a a gyözelemre megy,nem a fun-ra,és ez elég rossz.

Jobb mint a Storm 1,de nem olyan hangulatos szerintem,és ez csak pár apró dolgon mulott.

Szerintem 8.5/10

Amiért igy irtam,azért bocsánatot kérek,soha nem irtam még ilyet,és nem tudom hogy kell szerkeszteni egy ilyen fajta szöveget.
Továbbá ez csak az én véleményem,szóval én nem mondom,hogy másnak ne jöhetne be minden,ugyhogy ezért ne kössetek belém hogy nincs igazam,stb.Én csak leirtam hogy én mit gondolok,és jó játéknak tartom az UNS 2-t.

« Utoljára szerkesztve: 10 nov 10, 19:36:56 írta Hunter0154 » Naplózva
Ixion
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1804 Dátum: 10 nov 10, 21:02:46 »

A ninja info kártyádnak a netes menüben/harcokban van csak szerepe, ez lesz a te profilod online. a BP az a Battle pont amit aszerint nyersz illetve vesztesz, hogy mennyit nyertél/vesztettél online. Az EU stb azt jelöli milyen régióban vagy EU-Európa US-amerika JP-japán (de ilyennel még nem találkoztam), a Beginner pedig a rangod, ebből Hero a legjobb de ahoz nagyon elvetemültnek kell lenni.
Ezenkívül felkerül rá a 3 legtöbbet játszott karaktered is, így aki megnézi tudja kik a kedvenceid plusz a win/loss arányod is, hogy lássák mit tudsz(vagy mennyire vagy büdös p*raszt aki a játékélmény helyett csak a win-ekre megy, megjegyzem ebből több van mint a normálisakból), plusz rákerül hányszor húztad ki a netkábelt mérgedben ^^(disconnection frequency) de ez idővel 0zódik. Emellet másokét elmentheted neten így mindig meglesz ha ki akarnád hívni.

jaaah értem... még nem próbáltam az onlne harcokat  ha valaki leírná nekem mit h kell csinálni megköszönném  kacsint
úgy értem pl.: idegenek ellen tok-e menni vagy haver ellen és azt h meg minden lényges infót  Pirul
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 10, 21:03:29 írta Ixion » Naplózva

TheMonstrum
Chuunin
*

« Válasz #1805 Dátum: 10 nov 10, 22:37:43 »

Idegenek és haverok ellen egyaránt játszhatsz, kétféle harc típus van Team: ahogy a nevében is van csapat harc, ebben választhatsz magadnak support karaktereket. és van a Single: itt nincsenek supportok, ez az úgy mond 1vs1.  Ezen kívül megválaszthatod azt hogy milyen rendszerben harcolj van a Players(vagy valami hasonló): ahol meghívhatod barátaidat a szerveredre és harcolhatsz ellenük is ( ez a private slot) vagy csak idegenek ellen mész, ebben a módban nincs semmi pontozás+itt választhatsz hogy single vagy team harcok legyenek. Ezen kívül még van a Ranked: ez abban különbözik hogy nem hívhatsz barátot külön és csak team battle van+itt már van egy pontrendszer ami alapján kapod a rangokat, ha nyersz kapsz 40pontot, ha vesztesz akkor vesztesz 20pontot(nem tom a pontos értéket), de ha nálad nagyobb rangúakkal harcolsz akkor ha levered őket több pontot kaphatsz és ha vesztesz ellenük nem von le pontot neked. + lehet még állítani profil kártyádon(ezeket a városban veheted meg) és title-t is állíthatsz(ezeket bizonyos pontok után kapod általában). Nah hát körülbelül ennyi lenne röviden, ha PS3on játszol akkor felvehetsz friend listába és elmondhatom ott is (főleg ha van mikrofonod hozzá Nevet) ID:TheMonstrumHUN
Naplózva
Dragon
Gennin
*

« Válasz #1806 Dátum: 10 nov 11, 13:12:00 »

nah mivel kijött a hack ahhoz hogy 3.41 el is lehessen psn re menni. gyorsan kipróbáltam online módot.

összességében:

Egy életre elment a kedvem a játéktól, Tsuchikage szintü ellenfelek jöttek sorba, és mindegyik gusztustalan háromszög kör háromszög kör, assist assist, assist, ulti. módon játszott. élvezzétek a játékotokat.

bár nemtom hogy ebben a fajta játékban mi az élvezet...
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1807 Dátum: 10 nov 11, 14:54:21 »

online ha mész olyat tolj, hogy azonos rangúak ellen menj, de én mondtam h sok a "rendes" ember aki csak a win re megy és nem a fun ra nem?
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 11, 14:55:28 írta Exkirion » Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #1808 Dátum: 10 nov 11, 17:47:20 »

Én szívesen kiállok bárki ellen Playstation Networkon csak küldjön PÜ-t hogy mikor Nevet .
Amugy jaja olyan sztüt kel keresni amilyen te vagy bár nekem csak a Deidarásokkal meg az ilyen dobálosakkal vagyok idegileg a  padlón .
Naplózva
Ixion
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1809 Dátum: 10 nov 11, 20:17:54 »

nagyon köszi a választ  kacsint
jah én sem bírom őket dosreis smirksweat
pl.: deidara, shino és tenten....
ezekben azt bírom h közel megyek hozzájuk és elmenekülnek és utána folytatják a dobálgatást  smirksweat
mondjuk nem minta esélyt adnék elmenekülésre  >.<#

am jöttök a bajnokságra?? Nyelvesít
Naplózva

TheMonstrum
Chuunin
*

« Válasz #1810 Dátum: 10 nov 11, 20:28:08 »

Bajnokság ?  Nevet de ugye  spammerek nélkül ? Nevet benne vagyok Nevet
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1811 Dátum: 10 nov 11, 21:05:53 »

ezekben azt bírom h közel megyek hozzájuk és elmenekülnek és utána folytatják a dobálgatást  smirksweat

Azokat pont, hogy nem sorolnám a fentebb említetek közé ugyan is azokkal a karakterekkel úgy kell játszani, csak akkor nem birom őket ha úgy mennek, hogy beválasztanak két védős supportot és végig csak a négyzetet spammelik, de aki pl úgy játszik vele, hogy nyomja a tilt es kombót is vagy lerak pókokat vagy kígyókat meg csinál jutsut fogást stb azzal semmi gond.
Naplózva

kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1812 Dátum: 10 nov 12, 07:16:30 »

Bajnokság ?  Nevet de ugye  spammerek nélkül ? Nevet benne vagyok Nevet
Ha egy verekedős játékban bajonokságot akarsz nyerni spammernek kell lenned, gusztustalan módon játszani, juggle kombókat csinálni, máshogy nem megy.
Minenki utálni fog, de nyersz.
Nézd meg a DOA vagy Tekken világbajnokságról készült videókat, nem jó játéosok nyernek, akik minden kombót tudnak, hanem férgek akik egy egyszerű, de nehezen védhető jugglet gyakoroltak be és folyamatosan azt nyomják.
Naplózva
Ixion
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1813 Dátum: 10 nov 12, 15:29:19 »

Azokat pont, hogy nem sorolnám a fentebb említetek közé ugyan is azokkal a karakterekkel úgy kell játszani, csak akkor nem birom őket ha úgy mennek, hogy beválasztanak két védős supportot és végig csak a négyzetet spammelik, de aki pl úgy játszik vele, hogy nyomja a tilt es kombót is vagy lerak pókokat vagy kígyókat meg csinál jutsut fogást stb azzal semmi gond.

hát persze ez egyértelmű h velük így kell játszani, csak az a gond h mikor gyakorlok a gép ellen nem nyomsemmi olyan combot aminek értelme lenne.... végig ugyan azt... smirksweat
persze egészen más hogyha pl haverod ellen mennél aki tud ütésformákat összehozni  kacsint
Naplózva

vennyamita
Újonc
*

« Válasz #1814 Dátum: 10 nov 13, 14:43:15 »

én leginkább online játszok és nekem nagyon bejön ha bár tényleg sok gyökér van de mindenkit lelehet nyomni a megfelelő karival (pl.: deidara távolról dobál akkor berakod sasuke kirines formáját és amikor elkezd dobálni lecsapod a kirinel). Amúgy meg sokan panaszkodnak a nehézségi szintre ami szerintem is gáz de az online cserébe olyan nehéz és (szerintem ezáltal élvezetes) tud lenni hogy mindenért kárpótol.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins