és ne sírjál már azér mer neked nincs meg, akkor ha ennyi erővel nemlehet ide írni, minek lett megnyitva 15. e elött ez a topic....
A topic akkor lett megnyitva amikor kijött az első két scan és azért, hogy akit érdekel informálódhasson, hogy mi a helyzet a játékkal, azóta lelkiismeretesn frissítgetem és még páran akiket érdekelt a dolog és visszajártak olvasni amit nagyon köszönök, cserébe annyit kértem/kértünk egy páran, hogy 15-éig a warezosok ne spoilerezzék halálra a gamet azoknak akik esetleg legálisan szerzik be ha egymód van rá, megjegyzem ennek eddig szerintem kellőképp eleget tett mindenki aki mégsem bírta aki olyan éles sárgával írt, hogy kipirult az ember szeme, és tényleg csak az tudta elolvasni akit érdekelt és kihúzta szövegkijelöléssel, amiért amúgy szintén köszi, bár én pl Batai15 véleményét elolvastam a játékról, és még pár dolgot. Azt hiszem, hogy nem volt túl nagy kérés, ez a spoileres dolog, szóval ne nyissunk róla vitát ád 1 mert tényleg betartották a fórumozók ád 2 mert szerintem logikus kérés volt.
Csak gondoltam letisztázom ezt, és amúgy jah, valóban már csak a mai nap van ^^, vagyis már csak dúrván 10 óra és péntek
. És ahogy hallom/olvasom úgylátszik mindenkinek tetszik a game szóval ez nekem már csak jó jel lehet, na még ez a mai nap és holnap este 11 felé én is nekiállhatok