Igen exkiron, főleg ha a sz**qr 576 teszteli! Nem tudom felfogni de 9.5 pontos fable2 őt , 3 revievjében lehuzzák h egy kalap sz**r volt ...Ppff
DE durva am a vidi, de!
Nekem csak ugy tünik 1 átdolgozott sage naruto modell, de ettől fügetlenül ultra király!!
Szóval valószínüsítem hogy az a sage naruto 2. ruhája, mivel az animációk eddig nem változtak a ruhánként azonos karakternél.
Ennek fügvényében meg próbálok 1 karakter listát ösze dobni, hogy egyes karaktereknek milyen alternatív ruhái lehetnek.Nem vagyok biztos benne hogy minden karakternek lesz másoldlagos ruhálya, javítsatok ki ha tévedek.
Szóval kezdem.
-Naruto/hát én 1 funny ruhára tippelek, mint a unsc1 ben volt, vagy pedig amiben harcolt kakuzu ellen/sérült ruha
-Sakura/nos mikor az utcai ruhájában volt, konoha ostromakor
-Sai/anbu
-Sage naruto/hokage naruto
-Karin/akatsuki robe
-Suigetsu/akatsuki robe
-Sasuke/ trikó
-Neji/hát arrra tippelek vagy sérült ruha, vagy más színű, de hátán táskával mikor harcolt a saját képmása ellen a shipu elején
-Rock Lee/fejpántal a buksin, hátizsákkal/itt is mikor harcolt a saját képmása elllen
-Tenten/hát Alternítv szín kombínáció
-Chouji/sérült ruhában, ill alternatív szinek
-Akatsuki sasuke/csak arra tudok gondolni hogy pólóban van
Yuugo/akatsuki robe
-Kabuto/kabuchimaru, esetleg köpenyben
-orochimaru/akatsuki robe/esetleg ninja war suit
-shikamaru/ sérült, esetleg chunin mellény nélkül
-Inno/alternatív szinek"utcai ruha mint sakura esetében"
Temari/hát jó kérdés, semmi nem jut eszembe
-kankuro/nincs a fején az idétlen sapka, és nincs a hátánra csatolva a bábja
-Gaara/mikor nem ninja ruhában van, miután feltámadt
-Chio/ötletem nincs
-Sasori/hiruko/sérült ruha
-Deidra/aka köpeny nélkül
-Shino/Pass
-Kutyás gyerek/pass
-Hinata/sérült ruha, esetleg valami más
-Kakashi/anbu/ esetleg mikor kakuzu ellen harcolt és nincs rajta se fejvédő, se jounin mellény
-Yamato/anbu
-Maito Gai/ugyan az mint lee esetében
-Tobi/köpeny nálkül, sállal a nyakában
-kakuzu/köpeny nélkül
-Hidan/sérült ruha
-Asuma/jó kérdés, nem tudok semmi mást
-Jiraiya/hát ha durva akarok lenni, akkor félkarral, zilált hajjal, de erre nem látok sok esélyt, mivel eddig az animációk ruhánként nem változtak, esetleg mikor tanította a nagatoékat/ninja war suit, vagy fialabb énjé(jiraiya gaiden)
-Stunade/ninja war suit, vagy csak felsővel kabát nélkül
-Killer bee/passolom
-Konan/sérült ruha
-Kisame/szintén sérült ruha
-Itachi/v anbu v pedig köpeny nélkül sérülten
-Yondaime hokage/Jounin ruha, kage köpeny nélkül
-Pein/szakadt köpeny
-Lars/nem tudom, és nem is érdekel
Kiváncsian várom mit gondoltok.
Jah igen.: behind vidi nem sokat mutat, de azt megjegyezném hogya csóka állandóan bólogat, mintha betanult szöveget mondana a csapattársa, és helyesel folyamatosan, kicsit irritál, de nem bánom.