Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1260 Dátum: 10 okt 06, 19:48:53 » |
|
díjazom az ötletet ^^ vagy jobb ötleletem van kérjük meg h szerváljon nekünk is párat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #1261 Dátum: 10 okt 06, 19:58:29 » |
|
9 Ez alatt nem az amúgy fantasztikus animációs filmet értem és nem is csak jókedvemből írogatok ki számokat 9 az a szám amennyi nap van még a játék megjelenéséig, lehet visszaszámolni -de már csak a vicc kedvéért is: Ha már megvan mutatok is belőle valamit. Kedvenc májerük úgy tűnik nem fukarkodik, és ha már megvan neki akkor meg is osztja velünk milyen is a játék. Én meg tévedtem a fickó elöbb kapta meg a cuccot egy adminisztrációs hiba miatt (bár felénk is több ilyen adminisztrációs hiba lenne). Ha valakit minden videója érdekel subscribeoljon és kapja majd őket dögivel. Akit érdekel jó szórakozást hozzá, én nem nézem meg, majd 9 nap múlva megtudom Íme
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 06, 20:30:47 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #1262 Dátum: 10 okt 06, 20:54:15 » |
|
ÁÁ exkirion tuti bele lesel 1-2be, olyan nincs , ne tagadd xD
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1263 Dátum: 10 okt 06, 20:56:19 » |
|
Bele szoktam tekerni, ebbe is beletekertem és kb ennyit láttam:
Sai beszél orochimaruékkal, menü, itt néztem egy kicsit amig el nem jut a karakter képenyőig utána Kakashi vs Sasuke pár pillanatig.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 06, 20:59:51 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #1264 Dátum: 10 okt 06, 20:59:50 » |
|
Ott a pont ! xD Mondtam én, te sem bírod ki egy kis adag nélkül .... Hehe
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1265 Dátum: 10 okt 06, 21:03:28 » |
|
Azokat a részeket nem nézem amik Spoileresek, pl a boss fightokba bele se szoktam tekerni, vagy olyasmibe amiben Pein van . Ez alól az egyetlen kivétel a Jiraya vs Pein amibe ugyanígy beletekertem, hogy lecsekkoljak valamit és végülis tényleg 3 Pein ellen kell harcolni vele ^^ Ettől függetlenül már rég nem nézek meg Spoileres cuccot teljesen, csak pillanatképeket látok belőle, onnan ahova belekattintottam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 07, 00:13:14 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ice007
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1266 Dátum: 10 okt 07, 09:49:09 » |
|
Nem lehetséges hogy a maradék 2 karakter narutonak az átalakult kyuubi változatai?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 07, 11:48:52 írta Ice007 »
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1267 Dátum: 10 okt 07, 11:34:52 » |
|
2 új scan + a mázlista gyerek (lucky bastard-ahogy más fórumokon mondják) új videója: http://images.saiyanisland.com/showphoto.php?photo=7115http://images.saiyanisland.com/showphoto.php?photo=7116Ebből a végén van egy free battle, azt érdemes megnézni. A TÖBBIT CSAK AZ NÉZZE MEG, AKI VÁLLALJA, HOGY SPOILER (NARUTO VS SASUKE)!________________________________ Folytatom a visszaszámlálást! Már csak 8, azaz... ...nap van hátra! (Ha így számoljuk, bárcsak már a Shukaku-nál tartanánk...)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 07, 11:47:17 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1268 Dátum: 10 okt 07, 13:09:55 » |
|
Ichibi Nibi Sanbi Tobi Sasuke Kakuzu Egy Sasuke vs Tobi és egy Tobi vs Kakuzu gameplayt mutatnék, a felét megnéztem semmi spoiler, max Tobi mozgásai amin én perspektíve besírtam Imádni fogom a fickót Spoilereső A sztori mód egy része a Naruto vs Sasuke fight körül, tövábbra sem vagyok hajlandó megnézni az ilyeneket, szal nem tudom pontosan mi van benne, a sayjanisland-es leírás szerint világtérkép(nyílván csak annyi amennyi már elérhető-gondolom), meg Sasuke vs Naruto Gameplayeső Hosszú, és sok van nem rakosgatom ki egyesével. Erre tessék http://www.saiyanisland.com/2010/10/new-naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-2-videos-2/------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ OFF: Remélem ti is vártátok már az új Naruto Openinget, ha igen akkor ne számítsatok semmire, egy ro**dt nagy pofára esés az egész, kb semmi nem történik benne hiába jó a szám. Az ending viszont príma
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 07, 16:56:01 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Black Dragon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1269 Dátum: 10 okt 07, 17:10:13 » |
|
Ez nem 100%-ig ide tartozik de szerintetek xboxra kell majd telepíteni a játékot? Onnan gondolom hogy a nagyobb játékokat telepíteni kell de ebben a témában nem vagyok ott úgyhogy légyszi segítsetek mert amikor x360 slim-et veszek elvileg 4 gigásat akkor nem akarom hogy ne menjen a boxon a játék ezért nemtom hogy mi lesz mert van az a pendriveos megoldás de abban nemtom mennyi igazság van köszi a segítséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1270 Dátum: 10 okt 07, 17:20:39 » |
|
Egy olyan játékot sem ismerek,amit kizárólag úgy lehet futtatni,h először telepíteni kellene boxra. Akármilyen nagy terjedelmű játékról van is szó kivétel nélkül futnak dvd-ről. Esetleg,ha tényleg olyan baromi nagy terjedelmű,akkor szokott boxnál előfordulni,h 2dvd-n adják ki a játékot(ps3nál ez nem gond a blueray miatt),mint pl: Mass Effect 2 avagy a nem olyan régen debütált Castelvania,de ők sem igénylik feltétlenül a telepítést. A telepítés sokkal inkább kényelmi szempont,h ne kelljen állandóan cserélgetni a lemezeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1271 Dátum: 10 okt 07, 17:31:38 » |
|
Feltelepíteni azért jó, hogy az olvasó ne pörögjön, ne kopjon el az olvasófejed + gyorsabban betöltsön a játék. Ajánlott felmásolni a játékokat... Én sem tudok olyan játékról, ami CSAK úgy működik, hogy fel legyen másolva a cucc. Viszont pl a Forza3-ban volt olyan, hogy az első DVD-t (ha normális mennyiségű pályát,autót akarsz) ajánlott volt felmásolni a HDD-re, és a 2-essel játszani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #1272 Dátum: 10 okt 07, 18:10:50 » |
|
PS3 szerintetek felmásoljam majd a játékot? És ha igen azt , hogy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Black Dragon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1273 Dátum: 10 okt 07, 18:21:05 » |
|
Köszi akkor maradok a 4 gigásnál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1274 Dátum: 10 okt 07, 18:42:37 » |
|
PS3 szerintetek felmásoljam majd a játékot? És ha igen azt , hogy?
szerintem feleslegs felmásolni ps3-ra mert úgyse lehet amennyire én tudom a blu-rayes játékokat nem lehet felmásolni gépre ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|