batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #1275 Dátum: 10 okt 07, 19:15:35 » |
|
Nha szóval, gondolkodtam(tehát vagyok) hogy mi lehet sage naruto, és akatköpenyes sasuke 2. ruhája, sasunak, sztem a szürke póló v nem tom mi, narutonak meg lehet sima ruhálya(fekete, naracs) v remélem valami egyedi! Nem tudom hogy minden karakternek lesz 2 második ruhálya, mert pls rock leenek nem tudnék mit kitalálni. Meg amugy láttam képeket sasuke akatsukis ruhában pózol, és a használható itemek közt van 1 akatsuki ruha is, az mien item ?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1276 Dátum: 10 okt 07, 19:15:46 » |
|
Én úgy tudtam, hogy PS3-on eleve fel kell telepíteni a játékokat, hogy tudjuk futtatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1277 Dátum: 10 okt 07, 19:26:23 » |
|
hát vmit az elején tölt de az csak arra kell h tudj menteni meg ilyenek én olyat eddig nem találtam a ps3-on hogy onnan abból el is tudjam indítani lemez nélkül a játékot ^^" (ha máshogy lenne szóljatok rám )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1278 Dátum: 10 okt 07, 19:37:02 » |
|
GONDOLKODJ LEGYÉL SZÍVES, mielőtt ilyen marhaságot kérdeznél!
Ha lemez nélkül indíthatnád a játékot, akkor az miért lenne jó a kiadónak? Te megveszed, 1x felmásolod, odaadod 50 haverodnak, akiknél körbemegy, ők is felrakják... Így pl csak a te esetben több embertől/bevételtől lenne megfosztva a kiadó.
Xboxból van olyan, hogy ne kelljen berakni lemezt, de azt nem támogatja semmi legális dolog.
Játékokat azért csinálnak, hogy pénzt keressenek vele. Amíg ember lesz a Földön addig a pénz lesz a legnagyobb hatalom, nem pedig a közember kis naív gondjai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1279 Dátum: 10 okt 07, 19:58:36 » |
|
ez most nekem szól? mert én írtam h nem lehetséges ahogy te is írtad mivel az illegális már...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1280 Dátum: 10 okt 07, 19:59:28 » |
|
Ps3 telepít bizonyos játékokat, bizonyosakat meg nem. Ez automata dolog...de mindíg csak egy részét a játéknak, pl a mgs4 minden fejezetet telepít, a heavenly sword meg az egész játékot. Természetesen a lemezre mindíg szükség van. Egyébként ne gondoljátok, hogy a ps gémek valami hejde nagyok, általában kissebbek mint az xbox változat, vagy ugyan akkorák (persze van kivétel) 40 giga a csúcs ez a FF13 és a GOW 3, a legtöbb simán elférne dvd dl lemezen is. A blu ray mókás dolog, és jó hogy nem kell cserélgetni a lemezt játék közben. Egyébként van rá mód, hogy telepítsd a játkot ps winyójára és lemez nélkül játsz...Jailbreak persze az ingyen játékkal sokat vesztesz (online játék és psn) nem kockázatos mint a live, egyszerűen nem tudsz többet fellépni psnre jailbreakelt konzollal (a hack csak 3.01, 3.15 és 3.41 fw-el megy).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 07, 20:01:04 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1281 Dátum: 10 okt 07, 20:08:06 » |
|
aha jól mondod de szerintem nem éri meg Jailbraket rátenni a ps-edre eredetiben megveszed és készminden jó ^^ meg én leglább megveszem ps3-ra ha egyszer már pc-re folyamatosan csak letöltöm ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #1282 Dátum: 10 okt 07, 20:29:23 » |
|
Nha szóval, gondolkodtam(tehát vagyok) hogy mi lehet sage naruto, és akatköpenyes sasuke 2. ruhája, sasunak, sztem a szürke póló v nem tom mi, narutonak meg lehet sima ruhálya(fekete, naracs) v remélem valami egyedi! Nem tudom hogy minden karakternek lesz 2 második ruhálya, mert pls rock leenek nem tudnék mit kitalálni. Meg amugy láttam képeket sasuke akatsukis ruhában pózol, és a használható itemek közt van 1 akatsuki ruha is, az mien item ?
--Akatsuki Sasukénak nincs 2. ruhája(Fehér-Szürke-Akatsuki), Sage Narutonak vagy a simának, valamelyiknek állítólag Hokage ruha lesz 2. Viszont a 4. Naruto ruha elöttem is relytély(Sima-Sage-Hokage-???). Arra a ruha itemre én is kiváncsi vagyok, lehet leveszi vele az Aka rucit és abba szürkébe lesz , csak vicc
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 07, 20:30:29 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1283 Dátum: 10 okt 07, 20:43:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1284 Dátum: 10 okt 07, 21:18:35 » |
|
A sztori mód openingje amúgy, köszi a postot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1285 Dátum: 10 okt 07, 21:19:41 » |
|
Hát én hanyagolni fogom egyértelműen az angol szinkront
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1286 Dátum: 10 okt 07, 21:28:34 » |
|
Ez nem is kérdés! Almájti púss! EDIT:Sasuke vs Itachi!!!!!! SASUNOO GAMEPLAY!!!! SPOILER
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 07, 22:16:08 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1287 Dátum: 10 okt 07, 22:27:57 » |
|
7 30 percen belül ennyi nap lesz hátra a játék megjelenéséig, de én most megyek aludni, szóval most rakom ki ez a kis idő már mindegy. Várjátok ti is a játékot Fü-vel és a 7 farkú szarvasbogárral. Eljött az idő! hogy mégtöbb videót nézzetek A szalagcím ellenére nem a játék megjelenése (ahogy az alcímből kiderül ) de ez is elég király ne aggódjatok ^^ --Először is: Megjelent két új reklám ÉS a 6 perces(és 18 mp-es) launch trailer a hivatalos oldalon!Erre tessék: http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/naruto_storm2/movie/index.html--------- --EDIT: meg tudtam nézni a 6 perces trailert igaz csak hang nélkül és én Karakterek trailernek fogom hívni, ugyanis gyakorlatilag a karaktereket mutatja be, de pl kiderül, hogy oro fogja tudni haszunálni a valódi formáját stb, érdemes megnézni bár picit spoileres, ja és MINATO ÁLLATI DURVA! --a reklámok terén, hát semmi extra... --------- --Másodszor:Frissült a hivatalos karakterlista és a Boss fight szekció: http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/naruto_storm2/character/index.htmlhttp://www.bandaigames.channel.or.jp/list/naruto_storm2/game/game_story02_battle05.html#box_change2--Harmadszor:Kijött egy halom videó mindenféle Pain gameplay-el és Konannal stb a játék végéről: http://www.saiyanisland.com/2010/10/pain-vs-sage-naruto-tobi-in-ultimate-ninja-storm-2/#more-764Utóbbit tényleg csak az nézze meg aki nem bír magával, én jelenleg suliban vagyok szal ha akarnám se tudnám megnézni mert itt nincs fönt flash player ^^, de nem is akarom. Kivéve a trailert...De majd este. --Negyedszer:A játékban 4 Kage lesz ebből 3 Hokage és 1 Kazekage Aki ebből nem találta ki az nézze meg ezt a videót. Wáá alig várom, hogy hazaérjek. Büdös ELTEn nincs flash player és nem tok youtube-ot nézni :'(
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 08, 10:29:04 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető