@Ixion--Minek van benne 1 olyan karakter aki nincs benne?Ez lesz kb a 6. postom, hogy ezt elmondom, de mindegy, Kishimoto aki a Narutot rajzolja, ő dizájnolta ennek a csókának a ruciját a Tekken6 ban és mivel a 2 gamenek ugyan az a kiadója ezért elkérték a faszit abból a játékból. A sztori módban nem lesz benne, de lehet vele ökörködni.
--ah a másik h ez az össz vissz karakter vagy vannak akk titkosítottak is?
meg h csak CE-nél tom aktíválnipár karit?ÖSSZ VISSZ???? Ne hülyíts már, ez kb az összes karakter aki csinál is valamit a Shippuden alatt, Kurenai lof***t se csinál nem tudom minek akarják annyian a játkba. Egyébkét 44 karakter van ebből a karakter képernyőn 42 látszik szal van 2 titkos valahol.
--meg h csak CE-nél tom aktíválnipár karit?
vagy mindenki benne lesz a normálisban?Vol olyan hír, hogy lehet, hogy Minato mégis csak CE exkluzív lesz, de ez nincs megerősítve csak valaki rémhíreket terjesztett. Elvileg mindenki benne lesz minden verzióban a CE hez járó kód csak unlockolja Minatot.
A fickó vagy tolvaj vagy rohadt nagy mázlista
Nos van youtube on egy figura akinek már megvan a játék EREDETIBEN, állítólag vagy lopta egy bemutatóról vagy egy adminisztrációs hiba miatt megkapta korábban. Én másra tippelnék szerintem egy tester-t láthatunk aki valamilyen magazinnak vagy hasonló teszteli a játékot és szereti sziven szúrni a várakozókat
. Mindenesetre arra jó a dolog, hogy bepillantást nyerjünk a kész termékbe.
Jó "szórakozást" a videóhoz.