batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #1230 Dátum: 10 okt 05, 15:56:04 » |
|
Szerintem is karakterenként érti a dolgot. Hát nem tudom hogy vagytok fele , de nem akarnak telni a napok 15.-ig :S Addig elleszek a castlevaniával :DElég ütőss lett, igaz blackfire?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1231 Dátum: 10 okt 05, 17:40:18 » |
|
Jaja, jó játék nekem is tetszik nagyon. Viszont a Narutot nem pótolhatja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Black Dragon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1232 Dátum: 10 okt 05, 17:44:18 » |
|
Azt a játékot én is ismerem.Olyasmi mint a darksiders+god of war 3.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 05, 17:45:26 írta Black Dragon »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #1233 Dátum: 10 okt 05, 17:47:47 » |
|
Műfaját tekintve hack&slash és kb enyi a hasonlóság
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1234 Dátum: 10 okt 05, 18:31:44 » |
|
Azt a játékot én is ismerem.Olyasmi mint a darksiders+god of war 3.
Semmi köze hozzájuk.. Teljesen más felépítésű a játék, max a vs mód harc része lehet hack&slash, de tényleg ezen kívűl semmiben sem hasonlít ezekhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Black Dragon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1235 Dátum: 10 okt 05, 18:47:28 » |
|
Nekem ugyan az jut róla eszembe , de térjünk vissza a témához mert ránk szólnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1236 Dátum: 10 okt 05, 18:48:07 » |
|
hogy visszakanyarodjunk :PP találtam egy új screen-es vidit lehet volt már de én nem látttam ha mégis lenne akkor bocsi ) http://www.youtube.com/watch?v=beVinKREnB4egy kis Sasuke vs Itachi képek illetve találtam benne Naruto rasenshurikent is ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1237 Dátum: 10 okt 05, 20:08:04 » |
|
1-2őt láttunk, de amúgy jók, tényleg! Kíváncsi vagyok, hogy warezben mikor jön ki a játék...Lehet, hogy előbb, de az is lehet, hogy később. Sőt, az is lehet, hogy holnap. Tiszta jó ez a kiszámíthatatlanság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #1238 Dátum: 10 okt 05, 20:19:06 » |
|
HÁt még nem jött ki warezba xD NAgyon várom , már minden bajom van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Awokado
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1239 Dátum: 10 okt 05, 20:29:29 » |
|
Lehet hülye kérdés... de mi az a warez?
|
|
|
Naplózva
|
Awokado, pomidory i Hrabia Pumpernikiel ;-)
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #1241 Dátum: 10 okt 05, 22:07:58 » |
|
Abban új, hogy nincs alatta a japán beszéd, és a harcok közben hallod a hangokat-kommenteket pl: Killer Bee, de szerintem ezt már kiraktam 1x, de mindegy is jó lesz emlékeztetőnek, ksözi. @Ricsy23Ez szerintem talán egy régebbi hír, de köszi a postot, biztos van aki még nem látta és szeretné. IT has been decided Nos kijött a 3. behind the game videó, és mondjuk úgy elég sok mindent mutat be, van benne cutscene(Madara okítja Peint) gameplay(Sage Naruto vs Konan-elég hosszú), ja és a teljes character select screen minden karakterrel. Szóval aki eddig tippelgetett, hogy vajon ki hol lehet(mint én), az most úgyis megszívja mert az elrendezés, nos.... "it's a mess". Ja és Akatsuki Sasuke meg Sage Naruto külön karakterek (-.- csodás) de mindegyiknek több rucija van (valószínűleg ezért külön karakterek). Ezenkívül mondja az egyik faszi(itt is), hogy 44 karakter van a játékban de a karakter képernyőn még mindig csak 42 látható :3, szóval lehet tippelni kik azok és hol lesznek eldugva Jó nézelődést
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 06, 14:51:32 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #1242 Dátum: 10 okt 06, 14:43:03 » |
|
ÁÁÁÁÁÁÁ meg előztél :S Nha mind1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #1243 Dátum: 10 okt 06, 14:53:23 » |
|
És mit szólsz? én perspektíve mérges vagyok, hogy elba****k két karakter slotot Narutora és Sasukére, értem én, hogy van benne ráció meg minden de ez így hülyén néz ki, ők nem két külön személy, remélem nem megyünk át idővel Raging Blastbe, hogy lesz 6 külön Naruto meg Sasuke
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #1244 Dátum: 10 okt 06, 15:01:18 » |
|
Hát még ez bele fér, gondolkodtam is hogy csak akatsukis köpenyes saske lesz, az uj ruhályában pedig nem . Lehetséges csak igy tudták meg oldani, de nem 100% Ellenben én azt mondom hogy számszerint a44 karakter jó, de a kariválasztó képernyőn kevésnek tűnik .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|