Hiroshi Matsuyama mondja 44
Megjelent egy interjú Hiroshi Matsuyamával (akit én csak "japán csávó" névvel szoktam illetni, aki amúgy a Storm 2 projectvezetője(ki tudta?),
igyekszem lefordítani nektek, amint megvan beírom ide.-Meg is van, nem mindenhol szó szerinti fordítás, mert pár dolog hülyén jött ki, de minden pontosan ezt jeleni amit leírtam.
Pulpofrito: Hány karakter lesz a játékban?
Hiroshi M: Az elérhető karakterek teljes száma 44, és ennyit elégnek is találunk a játékba, és a kérdésre, lesz-e meglepetés karakter a játékban, a válasz igen, de nem mondom meg ki/k/ (meglepi).
-Megj: Sem a kérdés sem a válasz nem pontosítja, hogy hány ilyen karakterről van szó, lehet 1 de akár 2 is, a lényeg, hogy nem fogunk minden karakterről scan-t kapni.PF: Gondolkodtok-e lehetséges új karakterek bevonásán vagy jutsukén esetleg DLC formályában?
HM: Ahogy már mondtam, ennyi karaktert elégnek találunk a játékba, és egyenlőre nincs tervbe véve újabbak bevonása mint DLC.
PF: Az első játékban voltak karakter intrók. Viszont a második játék demóiban (Gameplayek-szerk) nem láttunk ilyeneket, ez azt jelentené, hogy nem is lesznek?
HM: Nem, szó sincs róla, a csaták elötti intrók ugyanúgy jelen lesznek a Storm 2 ben is.
PF: Milyért lettek az intrók (szerintem elírás az ougikról lehet szó-szerk) rövidebbek ebben a játékban?
HM: Azért rövidítettük meg őket, hogy még folytonosabbá tehessük az Online harcokat, jobb játélményt biztosítva ezzel.
PF: Ha már a jutsukról beszélünk, lesz-e lehetőségünk custumeizálni a karakterünk külömböző ninjutsukkal, tárgyakkal és Ultimatekkel?
HM: Abszolút. A sztori mód végigjátszása közben lehet majd megszerezni ezeket és utána választható lesz, hogy mit szeretnél a karaktereden látni. A tárgyak is változtathatóak lesznek harc
közben. Az online mód pedig arra van, hogy ezt kiélvezze a játékos.
PF: Az első játék csak PS3 ra volt elérhető. Lesz bármi külömbség ez miatt az Xbox360 as verzióban?
HM: Nem, mindkét verzió egyforma lesz ilye értelemben, igazságtalannak tűnt, hogy mint multiplatform játék bármelyik verzió profitáljon valamilyen kontenttel ami nem érhető el a másiknak. (ergó nem lesz exclusive tartalom egyikben sem)