Óóóóóó srácok, nagyon köszi a linket , CE már elő is van rendelve ^^ Mióta megtudtam, hogy lesz, azóta szerettem volna a gyüjtőit : ) És egyébként én úgy tudtam hogy jóval drágább lesz mint a sima, ehelyett csak potom 2000 ft-al. Hát az semmi pénz sztem a plusz dolgokért.
Off: Mivel most veszek ps3-at a Naruto mellé (igen, igen a naruto miatt döntöttem el h veszek egy ps3-at

...... jólvanna fan vagyok xD Amúgy is terveztem egy ideje már, de ez megadta a lökést

) ezért még kellenek játékok, és nemrég olvastam hogy a Dragon Ball Raging Blastból is lesz CE, remélem azt is árulni fogják

Amúgy én érdekes 'narutofan' példány vagyok, nem olvasom a mangát, mert az animét jobban szeretem mindenből, ezért vessetek meg, hogy a sztorit csak addig tudom ahol az anim jár, és légyszí ne spoilerezzétek le a manga eseményeit ^^"
On: A versenyről annyit, hogy megrendezzük ez végleges, az ajándékok azok olyasmik (vagy ezek mindegyike, még nem tudjuk tutira)mint pl; ps3 move, ps3 játékok, ps3 kontroller . Viszont sajna akadályokba ütköztünk, ezért nem mostanában lesz, de így legalább mindenki tud gyakorolni, és remek meccseket játszhatunk majd le.Viszont egyet megígérhetek, oltári nagyszabású verseny lesz, jó hangulat, egyéb programok is várnak mindenkit, meg rengeteg naruto-s dolog

A verseny helyszíne Kecskemét lesz, de ha a részletek fixálva lesznek akkor majd ebbe a fórumba, vagy esetleg más témábavágó topicba, le fogok írni mindent. Ha elég jól sikerülne a reklámozás, és t iis szólnátok azoknak akiket érinthet a dolog, akkor az ideji Tekken6 versenyből kiindulva 40,50 fős versenyre számítunk. Szóval hajrá terjesszétek mindenkinek a verseny hírét ^^