Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #1035 Dátum: 10 szep 18, 15:31:03 » |
|
Agent jool emlékszel..... egyértelműen berakták úgy h mutatja a sharingant.... mivel mielőtt elindul Pein Narutoért Konohába bejelenti nekik az egészet : én vagyok Uchiha Madara + bevillan a sharinganja is  akkor csak lesz olyan jutsuja vagy valami amitől 1 kicsit komolyabbnak látszik 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
 |
« Válasz #1036 Dátum: 10 szep 18, 15:41:32 » |
|
Narutoéknak nem mondta ,hogy ő Madara csak mutatta a Sharingant nekik. Így azonban biztos lesz valami csúcs trükkje 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1037 Dátum: 10 szep 18, 16:12:21 » |
|
Narutoéknak nem mondta ,hogy ő Madara csak mutatta a Sharingant nekik. Így azonban biztos lesz valami csúcs trükkje  jah bocsi nem úgy értettem  szóval: mutatták a játékban neki a sharingant..... és még joo h mutatják neki, mivel a mangában mielőtt Naruoért indulna Pein mondja Madara Peinnek h: én vagyok Uchiha Madara + bevillan a sharingan.... (és ez a story közben történik) így értette  és igen, remélem lesz valami trükkje.... nagyon nem szeretném h az egész karakter ilyen komolytalan lenne 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 18, 16:14:51 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1038 Dátum: 10 szep 18, 17:55:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1039 Dátum: 10 szep 18, 18:25:19 » |
|
Suigetsu én legalábbis nem láttam ezt a videot deh nekem az összes közül ez tetszett a legjobban, nagyon köszi  a nagyja szereplőket láttuk is, nagyon tetszik  Sasuke + amateratsu  SHARINGAN  Naruto Sennin mód  és végén Sasuke vs. Naruto kis vidi, nagyon ütőőős 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 18, 18:31:59 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #1040 Dátum: 10 szep 18, 19:43:39 » |
|
Már volt régebben ez a vidi, de tényleg jó:D Vicces karin csöcsörészős támadása xD
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1041 Dátum: 10 szep 18, 20:28:35 » |
|
csöcsörészős XDDDD meg mikor ad 1 joo nagy maflást XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
co
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1042 Dátum: 10 szep 18, 21:10:26 » |
|
jahXDXDmivel karin nem igazán harcolt igy kénytelen voltak kretivak lenni  meg gyogyitó ninja szal hát kéntelen voltak ilyet berakni:D
|
|
|
Naplózva
|
Azért a halál sem lehet olyan rossz hely . Még senki nem jött vissza panaszkodni.
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #1043 Dátum: 10 szep 19, 15:39:42 » |
|
érdeklődni szeretnék, hogy ki tudja hogy mi hír van a Collector's Editionról?  mert kerestem neten, nem sok eredménnyel, így ha valaki tudna egy remélhetőleg magyar oldalt találni, ahol fent van a CE, és azt elő is lehetne rendelni azt megköszönném 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
koola
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1044 Dátum: 10 szep 20, 18:02:40 » |
|
Sziasztok! Én a kecskeméti anime meet-től (KAMI) vagyok. Egy év eleji sikeres országos Tekken 6 verseny után, most a játék megjelenését követően nemsokkal, tervezünk egy országos Nauto Storm 2 versenyt. A legjobb helyezést elérőket komoly díjakkal jutalmazzuk! A kompetíció ps3-on zajlana. Szeretném megkérdezni , hogy mit szóltok az ötlethez, eljönnétek-e szívesen? A válaszotokat előre is köszi : )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vennyamita
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1045 Dátum: 10 szep 20, 18:40:11 » |
|
Jól hangzik. Ha lesz ilyen verseny akkor én valószínűleg mennék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #1046 Dátum: 10 szep 20, 19:11:24 » |
|
remekül hangzik  elmennék én is nagyon szívesen hol lenne megrendezve? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #1047 Dátum: 10 szep 20, 20:22:01 » |
|
Hát ott van ugye az xbox30 is ! Azt is tessék figyelembe venni!
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
co
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1048 Dátum: 10 szep 20, 20:51:28 » |
|
Nekem is teccik  rám számithattok:D
|
|
|
Naplózva
|
Azért a halál sem lehet olyan rossz hely . Még senki nem jött vissza panaszkodni.
|
|
|
Agent
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1049 Dátum: 10 szep 21, 14:28:35 » |
|
|