25 ápr 18, 09:26:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ultimate Ninja Storm sorozat (1,2,gen,3, rev, 4) (2 soros szabály!)  (Megtekintve 612564 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Black Dragon
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1050 Dátum: 10 szep 21, 18:42:24 »

Valaki pár Hsz-el ezelőtt kérdezte hogy hol lehet magyar oldalon előrendelni a játékot (11990 Ft) annak itt van egy megbízható magyar oldal: http://www.consolecorner.hu/naruto+shippuden+ultimate+ninja+storm+2-XBOX+360-2-42-5888.html
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1051 Dátum: 10 szep 21, 18:44:56 »

érdeklődni szeretnék, hogy ki tudja hogy mi hír van a Collector's Editionról?  Mosolyog
mert kerestem neten, nem sok eredménnyel, így ha valaki tudna egy remélhetőleg magyar oldalt találni, ahol fent van a CE, és azt elő is lehetne rendelni azt megköszönném  bow  Nyelvesít

Neki a CE kell Nevet
Naplózva

Ricsy23
Chuunin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1052 Dátum: 10 szep 21, 18:46:03 »

Valaki pár Hsz-el ezelőtt kérdezte hogy hol lehet magyar oldalon előrendelni a játékot (11990 Ft) annak itt van egy megbízható magyar oldal: http://www.consolecorner.hu/naruto+shippuden+ultimate+ninja+storm+2-XBOX+360-2-42-5888.html

én kérdeztem Nevet köszi a választ csak egy baj van vele hogy én nem ezt kérdeztem mert ezt már én is jó párszor megtaláltam Mosolyog Arra lennék kíváncsi hogy a Collector's Editiont honnan lehetne előrendelni és hogy van-e valami hír róla magyar oldalakon?  ^^

Szerk: igen Laci, jól mondod ^^
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 21, 18:52:57 írta Ricsy23 » Naplózva
blackfire
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1053 Dátum: 10 szep 21, 19:20:26 »

Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy Magyarországon nem lesz CE.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=W7J2fb1Mlwk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=W7J2fb1Mlwk</a>

Nem dupla hsz! Töröltem közüllük!Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 22, 09:50:59 írta Gabesz D. Sama » Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #1054 Dátum: 10 szep 21, 19:24:39 »

Mert nem.
A CDGALAXIS bizton állítja (pedig itt mindig szokott lenni CE). Ez van, ezt kell szeretni...
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #1055 Dátum: 10 szep 21, 19:29:46 »

VISSZATÉRTEM!!!!! muhahahahaha

És valójában sehol máshol sem lehet kapni, sem az amazonon (egyiken sem) sem a game.co-n sehol szal ne vegyetek be ciántablettát arra Ce re egyenlőre úgy tűnik, hogy ki sem jön. Én sem örülök neki de még van 24 napunk a játékig szal addig még változhat a helyzet.

Egyedül a francia meg a német amazonon láttam eddig a cuccot de ott is mindenféle hihetőség nélkül, szóval a Ce egyenlőre nem úgy fest, hogy egyaltalán lesz.

Egyébként most szabadultam remélem örültök Nevet

Amúgy ajánlom ezt a kis képet csekkolásra, remélem még nem volt
http://images.saiyanisland.com/data/535/Ultimate-Ninja-Storm-2-3.jpg

nah most megyek visszaolvasok kb 30 oldalt Nevet

de elöbb....

Itt is megköszönöm Blackfire nek aki helyettem is értesítgetett titeket az elmúlt egy hónapban(ezt onnan tudom, hogy én kértem meg rá ^^).
Ezenkívül az említett CD galaxisos levélváltásnak én voltam a felelőse és így igaz, ott nem lesz CE ami azt jelenti, hogy jó eséllyel sehol máshol sem kis hazánkban.

Amúgy én innen rendeltem már elő a játékot jó 2 hónapja:
http://www.konzolokszervize.hu/hirek/egyeb/20100715-naruto-ultimate-ninja-storm-2-elozetes

Velük is volt több levélváltásom a CE miatt de szerintem sejtitek az eredményt. Amúgy a linkelt oldalon nem klappol a megjelenés de a rendelési oldalon már igen. Ha innen vesztek ingyenes házhozszállítást kaptok a megjelenés napján Nevet
-amúgy nagyon kis korrekt üzletnek tűnik ez is.

Nah megyek olvasni Yippe!

Nem dupla! Töröltem közülük! Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 22, 09:49:34 írta Gabesz D. Sama » Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1056 Dátum: 10 szep 21, 19:44:58 »

Nembaj, holnap úgy is van 5 órányi szünetem 2 órám közt suliban lesz időm. Amúgy Sayjanislandnek rendszeres olvasója vagyok szal nem hiszem, hogy bármiről lemaradtam volna, oh és ha már itt tartunk

http://naruto.wikia.com/wiki/Naruto_Shippūden:_Ultimate_Ninja_Storm_2

Ennek a karakterlistának is társszerkesztője vagyok szal ez a legpontosabb jelenleg(nem miattam Nevet), sajna a kényszerű távollétem miatt az enyém már "picit" elavult, de majd erről is teszek maholnap.

Amúgy ITT:http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/naruto_storm2/movie/index.html

megtaláltok minden eddigi Trailert kivéve a 6 perces (jóeséllyel Lunch trailert) amit a TGS10-en ugyan levetítettek de sajnos kamerafelvétel arról nem készült csak az openingről, szóval nem tudni mikor jön, de Minato vs Tobi eksön várható benne.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 21, 19:51:12 írta Exkirion » Naplózva

Ricsy23
Chuunin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1057 Dátum: 10 szep 21, 20:11:09 »

köszi a válaszotokat ^^
és üdv újra köreinkben Exkirion Nevet

még kell pár nap mire feldolgozom h nem lesz CE xD de ez van és ezt kell szeretni hagy ne idézzem Blackfire-t Nyelvesít
amúgy Exkirion én is ott rendeltem elő a játékot amint felkerült oda Nevet
Naplózva
koola
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1058 Dátum: 10 szep 22, 08:51:57 »

Kár a CE-ért, én valszeg megvettem volna Szomorú  Habár a Minato DLC-t nemhiszem, hogy aktiváltam volna, én megdolgoztam volna érte Nyelvesít
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1059 Dátum: 10 szep 22, 13:20:10 »

Egy kis plussz hír a CE ről

Nos hála a levélváltásomnak a Cdgalaxissal ott tuti nem lesz de ugye ezt mondtam, ma megkérdeztem az 576 ban, nos ott sem. A valódi hír azomban, hogy ma hazafelé beugrottam még (egyébként más ügyben) az egyik kedvenc játék store omba ahol eddig mindent meg tudtam venni (wow: lich kinget megjelenés elött stb), és megkérdeztem heppből, hogy nem-e tudnak nekem szerezni külön rendelésre... Nos a válasz NEM volt ami így bő 3 héttel megjelenés elött elég fura. Beszélgettem kicsit a fickóval és érdekes módon ugyan azt a választ adtam amit az 576 ban, hogy valószínűleg az Európai forgalmazó nem hajlandó valamiért nos...forgalmazni.

Ha lesz még valami hír ez ügyben majd írok, de aki a CE re vár szerintem tegyen le róla.

Ja és még valami mielött elfelejtem...

Azok akik Black jack Lee, Rőtszakáll és Hook módszerével egy dvd áráért fogják beszerezni a játékot xbox360 ra, nyílván tudják, hogy így pár nappal elöbb jutnak majd lehetőséghez, hogy csorgassák a nyálukat.... Nos őket kérném, meg, hogy ha egymód van rá lehetőleg a 15.-ei megjelenésig NE SPOILEREZZENEK LE SEMMIT. Ez persze nem az jelenti, hogy ne írhatnák be ide, hogy megvan nekem és hű de klassz és milyen szép és milyen gyorsan lejött, csak annyit kérek, hogy ne mondjanak el semmit. Ha valaki véletlen elakadna (bár nem hiszem) vagy ne tudna valamit, akkor nyugodtan kereshet itt valakit aki tudja vagy túljutott arról a pontról de a továbbiakat majd PÜ ben lécci. Ezt csak azért kérem mert aki fizet érte (<-- én pl) az had lepődjön már meg ugyan azokon a dolgokon és legyen nekik új, mint azoknak akik letöltik. Természetesen 15. én estétől már mindenki kedvére szétcincálhatja a játékot akár itt is.
-Köszi
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 22, 13:32:06 írta Exkirion » Naplózva

blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #1060 Dátum: 10 szep 22, 15:32:23 »

Nem olyan biztos, hogy október 15 előtt kijön warezben a játék. Lehet, hogy majd csak utánna... Ezt sose lehet tudni, és számolni kell bármire. Gondolkozik
Naplózva

Black Dragon
Gennin
*

« Válasz #1061 Dátum: 10 szep 22, 17:31:02 »

Én majd az új slim xbox-al együtt veszem meg a gamet. Szerintem egész jó áron adják.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 22, 17:41:54 írta Black Dragon » Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1062 Dátum: 10 szep 22, 19:15:42 »

Ex tudom, hogy teindítottad a támát, de azért nem kell ennyire túlspilázni a játékot...jólesz szép lesz, de már azért megbeszéltük pár oldalla ezelőtt, hogy messzen nem az évezred játékprogramja..
És warezban mindíg előbb jön ki, van hogy hetekkel. Nem lepődnék azon se meg ha már jövőhét végén tölthető lenne a magról.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 22, 20:04:20 írta kornel » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #1063 Dátum: 10 szep 22, 19:38:55 »

Attól függ hogy nézzzük , kinek a pap kinek a papné Mosolyog szóval a rajongóknak maga lesz az álom de aki codon, stb nőtt fel  annak nem! cél közönség függő a fogadtatás . De nálam über alles eddig
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
kazu2
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

A sharingan mestere.

« Válasz #1064 Dátum: 10 szep 22, 19:45:51 »

én Kornél véleményét osztom (már csak azért is mert a blac ops lesz az évezred játéka  Nevet ), de ettől függetlenül jó lesz, és ha nem gamer pc-t veszek hanem konzolt akkor biztos megveszem
(Off: most jutott eszembe ennek kapcsán azt szeretnék kérdezni hogy flashelt Xboxal lehet Liveon játszani eredeti játékkal?, a választ előre is köszi)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins