batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #1020 Dátum: 10 szep 15, 20:23:22 » |
|
Kornél én sem azt irtam hogy játszható lesz, csak hogy lesz! Kiccsit más a jelentése! Am meg akkor is Nagyon várom, az uj cod,medal of honor, dead space fable3 mellet!
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1021 Dátum: 10 szep 15, 20:37:20 » |
|
a következő hozzászólások, már arról szóltak volna, hogy ez mekkora dolog, meg milyen jó lesz a 6 farkú narutó. a 360-as narutoban meg a 8 farkút irányíthattad Gara ellen oszt akkor mi van, addig nem jutottam el mert meguntam a B nyomogatását, na mindegy...nekem is meg lesz ez a csoda mint minden ami kijön 360-ra 200 ft nem ver földhöz...valszeg játszani annyit fogom mint az előzőeket...egyszer bemegy gépbe osztán egy dobozba és ott is marad jó sokáig...adják ki a heavy rain 2-őt azért még pénzt is adnék....vagy uncharted 3 mat. Öreg vagyok én már az ilyen egyszerű játékokhoz.
Legyen már junius 22, hogy mehessek Roger Waters koncertre újra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 15, 20:39:49 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1022 Dátum: 10 szep 15, 21:15:34 » |
|
Csak nehogy koppanj egy nagyot, amikor megjelenik a játék, és nem lesz igazad! A Naruto játék, és az anime egy külön réteget/korosztályt céloz meg. Van akinek nem tetszik, van akinek igen. Minden esetre elhamarkodott következtetést SENKI(!) ne vonjon le egy olyan játékról, ami még meg sem jelent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1023 Dátum: 10 szep 16, 06:18:53 » |
|
Az animéket én is szeretem, annak idején még az 576-ból kezdtem venni őket úgy 92-93 ban videón, persze azóta az internet és a különböző portálok megkönnyítették a beszerzést. A játék is hasonló, csak azt még előbb kezdtem egy kicsivle...úgy 88-ban C64en, amit videojáték nyújtani tud azt nagyjából láttam, így eléggé válogatós vagyok. Nem lesz ez rossz játék, olyan 7,5-8 pont egy tisztességes iparosmunka, ami elég a sorozat rajongóinak kiszolgálására, számomra az a tény, hogy játszhatsz Narutoval vagy Kakashival semmi pluszt nem jelent, és a terméket a többi piacon kapható darabhoz viszonyítva nézem. Az, hogy a harcok közt láthatsz egy egy látványosabb videot az jó, és szép, de pl az x360-as narutoban amikor már 10-edszer kellett megnéznem és végiknyomogatnom a QTE-t, hogy a béka csapjon egyet a késével...hát baromi unalmas volt...voltak látványos videok a Final Fantasy 7-8 ban is amikor idéztél, de mekkora megkönnyebülés volt, hogy a 9-ben már el lehetett nyomni őket.... Ismereve az eddig megjelent animés beat em upokat, és a már látott demot, valamint építve a japó kiadók szellemiségére, hogy bevált módszeren ne változtass nem kell nagy csodát várni tőle. A másik dologban igazat adok neked van köztem, és a legtöbb fórumozó közt egy generációs különbség, 16-17 évesen még én is jót szórakoztam volna a narutoval...elég csak belegondolnom abba, hogy milyen játékokat szerettem akkor, ma már egy fél óra alatt megunom, így 30 fele ezek a monoton, gámák már idegesítenek. Az legyen az én bajom, hogy megvénültem....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1024 Dátum: 10 szep 16, 12:36:13 » |
|
Értem amit mondasz, és teljesen jogos. Ez a játék csak úgy lehet "überf*sza", ha bele tudod élni magad, és ismered úgy nagyjából a sztorit. Akinek ez nem megy, az majdnem egy átlagos játékot kap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #1025 Dátum: 10 szep 16, 14:51:51 » |
|
Legyen már junius 22, hogy mehessek Roger Waters koncertre újra.
OFF: Virtuális Pacsit! A vénülésed nem ok arra hogy élvezd az élet apróbb örömeit, és ha végigviszel egy jól kinéző viszonylag élvezhető, sok-karakteres Naruto játékot, akkor az már szórakozás. Ha meg nem tetszik ne vedd meg, hanem töltsd le egyszer. Én pl a Dragon Ball Tenkaichi 3-at meg a NAruto Accel 2-t máig elő veszem néha. Ez nem mondható el a Stormról Roger Waters Konceeeert!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1026 Dátum: 10 szep 16, 19:20:08 » |
|
Igen Roger Waters...épüljön A Fal...30K volt a jegy de ezt látni kell... Nah mindegy ne offoljunk, mert jön Adámka....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1027 Dátum: 10 szep 16, 21:05:56 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 17, 12:58:11 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
co
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1028 Dátum: 10 szep 17, 14:08:59 » |
|
Jó kis vidi :Dbár naggyából már ismertük a jeleneteket.
|
|
|
Naplózva
|
Azért a halál sem lehet olyan rossz hely . Még senki nem jött vissza panaszkodni.
|
|
|
Agent
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1029 Dátum: 10 szep 17, 15:24:06 » |
|
Remélem végre megtörik a jég és nem csak egy gombot kell nyomogatnunk. Mert már minden megvan már csak 2 vagy három ember hiányzik a sztori megvan.Most már csak a combok. (Aki játszott a demóval az legyen szíves egy privátba is válaszoljon)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 17, 15:24:44 írta Agent »
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1030 Dátum: 10 szep 17, 19:25:22 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 17, 19:30:30 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1031 Dátum: 10 szep 17, 20:07:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1032 Dátum: 10 szep 17, 20:34:20 » |
|
Picit jobb minőségben. (Fan made.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 18, 11:35:37 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #1033 Dátum: 10 szep 18, 15:16:39 » |
|
ez a Gaara Vs. Ino Harc tetszik Gaara nekem nagyon kirr Csak az volt a probléma h aki játszott vele nem nagyon értett a dolgokhoz XDDD amúgy én sosem szerettem mikor úgy játszik 2 ember h segítségeket hív.... nem láttam értelmét.... én sosem hívtam segítséget mikor gép/mikor haverjaim ellen játszottam (kivéve mikor kötelező 1 küldetésben).... persze azért vannak h segítsenek a harcokban, deh én sosem használtam. jobb a saját karakterrel játszadozni... a narutoban is a legtöbb harcot 1 vs. 1 vívja meg. jöhetne már a játék
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 18, 15:19:43 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Agent
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1034 Dátum: 10 szep 18, 15:27:38 » |
|
De láttátok hogy Tobinak ott volt a sharingan ez arra utal hogy mégse felejtettek él ezt az Uchiha Madara dolgot. Mert úgy emlékszek mielött még nem tudtok hogy ő -e Madara, vagyis nem jelentette ki,Nem mutatta meg a sharingant. Vagy rosszul emlékszek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|