|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #796 Dátum: 10 aug 25, 19:06:01 » |
|
en feltöltöm nektek ezen nem fog múlni, de 99,5 %, hogy nem fog menni. Baltás barátom ja Batai azok a hozzászólások már majd egy hónaposak úhogy ne add fel a reményt. Tudod a lepény hal meg utoljára. Ha live-on néztétek Silverrel és nem jelenik meg akkor gold kell hozzá, így profilhoz kötött, bár most néztem a leírását live-on ott nem említik, hogy gold kell.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 19:08:16 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #797 Dátum: 10 aug 25, 19:11:18 » |
|
hátha megy. gondolom veletek is volt hogy enyire vártatok 1 gamet. bár eddig nem nagyon érdekeltek, majd meg jelennek elven voltam. de mivel nagy naruto fan vagyok nagyon várom. köszi am a biztatás nagy volt a lepény hal cucc
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
kyoukun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #798 Dátum: 10 aug 25, 19:27:38 » |
|
batai sztem ne várd ennyire a demót... én japán acc-ról leszedtem és nem volt valami nagy durranás. Persze végigtoltam 15x de sokkal tartalmassabb demóra számítottam. Szerintem nem baj ha megvárod a teljes game-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #800 Dátum: 10 aug 25, 19:34:49 » |
|
várom sry a harc miatt, végig toltam a 2 x boxos részt is, de annak igazból elég gyengye pontja volt maga a harc renszer töltöm kiirom, nekem van fölös lemezem. irok ha megy v n köszi am kornel
átkozom a napot kedves MS mikor az ezsedbe jutott a silver /gold accaunt! elvileg a demókat mindeki számára elérhetővé kellene tenni, kereskedelemi forgalomba nem hozható ergo ingyenes! ez az a pont ahol lesza********* a demót még akkor is ha mindenki más már játszani fog vele! majd ha a teljes kijon bepótolom. Átkozlak kedves MS elnézést a dupla post miatt
Duplaposzt egybevonva! Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 20:27:23 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Adam32
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #801 Dátum: 10 aug 25, 20:33:11 » |
|
Az én hír forrásom írt olyat hogy EU szervereken(live/store) lesz a gamescon-os... Lehet téved, lehet nem. Nem okoskodásnak mondtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 21:26:59 írta Adam32 »
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #802 Dátum: 10 aug 25, 21:53:36 » |
|
Amit kornel töltött fel az nem megy?
Magyarul: másodjára is kib***nak velünk batai??? :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
linekiller
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #803 Dátum: 10 aug 25, 22:13:06 » |
|
Am a silveres felhasználóknak is le lehet tölteni majd a demót,de csak a megjelenés után 1-2 héttel válik elérhetővé a silvereseknek. Kornel: B+,fél percig nyomkodtam a monitort,mire rájöttem,hogy az egy animáció,és nem igazi bogár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #804 Dátum: 10 aug 26, 06:14:26 » |
|
Az én hír forrásom írt olyat hogy EU szervereken(live/store) lesz a gamescon-os... Lehet téved, lehet nem. Nem okoskodásnak mondtam.
Mivel UK store-on fenn van a demo, és az EU liveon is így igencsak téved a forrásod. Arról, hogy nem megy sajnos nem én tehetek, de majd még megpróbálok valamit (más módszerrel kiszedni a demot a winyóról) Amúgy kár ennyire izgulni rá, aki játszott a PS2-es naruto Ultimate szériával az itt is kb ugyanazt kapja, jobb graffal és új animációkkal. A demo egy vacak 5 perc alatt (rosszabb esetben) végigjátszható. Linekiller valahol ennek az animációnak ez lenne a lényege....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 26, 14:10:46 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam32
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #805 Dátum: 10 aug 26, 10:41:26 » |
|
Figy a boss az tuti volt. A forrás így írta. A gamescon-os nem tuti csak pletyka... Így már tökéletes?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #806 Dátum: 10 aug 26, 10:48:08 » |
|
Ezt nézzétek meg. Nekem most nagyon megtetszett Asuma, és Kankuro awekingje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Black Dragon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #807 Dátum: 10 aug 26, 11:16:51 » |
|
Nagyon tutik ezek a awekingek főleg kankuró-é.De nekem sasuké-é is bejön.Jöhetne hamarabb a játék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #808 Dátum: 10 aug 26, 14:02:26 » |
|
nekem nem jön be kankuro awaekingje, őszintén szolva utálom ahogy kinéz, de ez az én véleményem. nekem sasuke cs2 , lee, naruto awaekingje jön be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #809 Dátum: 10 aug 26, 20:45:07 » |
|
Naruto és Kankuro Awekingje
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
|