kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #780 Dátum: 10 aug 25, 11:54:51 » |
|
Ezen kár meglepődni, egy verekedős játék demoja általában úgy néz ki, hogy van egy max két használható karakter és, 1 egymásellen harcolhatnak de nincs story mód 2 a story/arcade mod müxik úgy a 3-4 harcig utánna kírja hogy a harc folytatódik a játék megjelenése után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #781 Dátum: 10 aug 25, 11:59:01 » |
|
hát eddig csak dosreis nyilatkozott a demóval kapcsolatban gondolom store-on nézte,mivel live-on még nincs fent a demó,de még nem biztos,h nem tudod kipróbálni majd live nélkül,lehet,hogy ez a demó már nem lesz konzolzáras. Ha nem is a conos demót kapjuk,akkoris kidobhattak volna egy vs módos demót pár karival,hiszen vki írta,hogy olyat ígértek a készítők,hogy a teljes játék megjelenéséig tudunk majd a demóval gyakorolni,ezért lett volna optimális egy vs demó,kakashi boss fighttal most mit gyakoroljak??? -.- GamesConra meg nem mindenki tud elmenni,hogy ott gyakoroljon :S:D Szerk.: Ezt én is hallottam,hogy visszadobták 29.ére a demót,de azt hittem csak pletyka,meg minek dobálnák már ennyit a kakashi bossfightos demót? :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 12:01:20 írta vixo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #782 Dátum: 10 aug 25, 13:17:07 » |
|
Mégis mit vártál? A Demo mindig egy Fix demo és nem csinálnak két különböző félét. Azt hittem eddig is tudtad.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #783 Dátum: 10 aug 25, 13:48:16 » |
|
ó hogy az a kiba*************** haza jövök várom végre a demót erre, 29-re tették a megjelenést, illt konzol záras a hogy az a ************** .
Bezzeg a maffia 2 demo megy , nem konzol záras! hol az igazság? de bedurrant az agyam!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 13:53:03 írta batai15 »
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #784 Dátum: 10 aug 25, 14:56:35 » |
|
de batai15 minek idegeskedsz ennyire előre??? még meg sem jelent a demó,még egyáltalán nem biztos,hogy konzolzáras lesz,én pont arra tippelek,hogy a japánnal ellentétben ez nem konzolzáras lesz. 4nap múlva kiderül ráérsz majd akkor hőbörögni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam32
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #785 Dátum: 10 aug 25, 16:56:33 » |
|
USA szervereken elméletileg boss harc lesz. Eu-ban jönie kell a gamescon-osnak. De hát 18 karakter... áh! Holnap kell nézni store-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 16:59:56 írta Adam32 »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #786 Dátum: 10 aug 25, 17:16:15 » |
|
Nem a gs-en látott demo lesz. Nem fogják a félkész játékot kiadni mint demo. Ez direkt a gs-re készült ( mert gondoljatok bele ha a full játék akkor mért nincs ultimate jutsu? meg hol a többi ruha a karaktereknek? meg a support-okkal a kombo? )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 17:17:07 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #787 Dátum: 10 aug 25, 17:21:06 » |
|
jaj teljes játék mint demo király lenne.... Ami a conon volt az nem demo, sokkal inkább beta kiadás, vagy teszt verzió. A jatek gyakorlatilag készen van, már csak a beta tesztek és a kereskedelmi megfontolások miatt nem adják ki. De Adamka ezt jobban tudja, mert ő okos. Ja mellékesen gold live-al próbáljátok, mert a én most töltöm le a SECAMOS német profilommal....
Viccet félre téve 296 mega ebben nem lesz nagy vérengzés sok karakterrel.... Ha Silver profillal nem látszik akkor sajna ez is profilhoz kötött dlc.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 17:28:24 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #788 Dátum: 10 aug 25, 17:30:23 » |
|
Igazad van rosszul fogalmaztam De a lényeget lehet érteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #789 Dátum: 10 aug 25, 17:41:11 » |
|
Viccet félre téve van xboxos demo, ugyan az mint a PS-es. (már leért 25 megabit/sec rules, és végig is csináltam....) Naruto+Sakura Vs Kakashi....Letöltöm PS-re is, osz modok valamit melyiken néz ki jobban. Valszeg gold live kell hozzá, nincs silver profilom ezért nem tudom megnézni. Grafikailag a gém korrekt, bár nekem hard core Dead or Alive 4 fannak a mozgások száma, és az irányítás még mindíg kevés, bár így sokkal egyszerűbb és kisgyerekek is tudnak vele játszani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 17:50:59 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hunter0154
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #790 Dátum: 10 aug 25, 17:44:10 » |
|
Azok tényleg ougi-k voltak a gamescomos gameplayekben?Elég rossz ötlet,ha leröviditik 3-5 mp-s re öket,de én bizom abban hogy azok tényleg csak másodlagos jutsuk voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #791 Dátum: 10 aug 25, 18:26:58 » |
|
kornel esetleg ha letöltöd boxra a demot, feltöltöd? fel áldozok 1 dvd-t a demora
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #792 Dátum: 10 aug 25, 18:31:02 » |
|
Nah objektív ítélet.... a játék mind a két gépen megegyezik. Grafikai különbség nincs, esetleg a gépek egyedi képi megjelenítésében ( ps kicsit hidegebb, de precízebbek a színek, míg az x sokkal melegebb képet alkot). Már letöltöttem. Nem nagyon szoktam feltölteni semmit, és szerintem nem fog menni, de ha mondasz egy ingyenes szájtot megoldhatjuk. Újraírható lemezzel próbálkozz:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 18:32:07 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #793 Dátum: 10 aug 25, 18:46:58 » |
|
hát sok meg osztó oldal van, nem akarok reklámozi van ami magyar is. biztos tudsz egyet. elöre is köszi bocs az off ért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #794 Dátum: 10 aug 25, 18:50:14 » |
|
kornel PÜ-be ment ingyenes megoszto, remélem segitettem
|