laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #765 Dátum: 10 aug 24, 16:57:16 » |
|
Mér jelenne meg japán demo 2szer? arra h ami a gs-en van demo az jelenjen meg van kb 0,0 %. A DB: Raging Blast demo-jába is "csak" 3 karakter volt (+ goku átváltozása). Jo mondjuk itt a boss fight hejett lehetett volna sima vs 3-4 karakterrel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #766 Dátum: 10 aug 24, 17:04:28 » |
|
-.-" hmmm akkor ugyan az a demó jelenik meg valszeg mint ami japánba, de európai konzolokra. érthető? nem találkoztam még 2 teljesen eltérő demóval 1 játékból. igen én is próbáltam a dragon ball demót--- remélem lee-nek lesz valamien drunken taijutsuja, v lenne drunken lee(2.costume, v awaeking) bár eddig az awaeking a kapuk nyitása de király lenne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 24, 17:12:00 írta batai15 »
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #767 Dátum: 10 aug 24, 18:31:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #768 Dátum: 10 aug 24, 18:36:52 » |
|
Hm ez azért nem biztos, hogy igaz pl a Bayonetta PS3 és X360 demoja sem egyezett meg. Lehet, hogy lesz másmien demo, de az ami a gamesconon volt tuti nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #769 Dátum: 10 aug 24, 18:51:47 » |
|
hmm stori scan, killer bee , szval jol gondoltam hogy bosskent killerbee 8 faarki lesz , awaeking meg a bika palastja kornel igazat adok neked, mivel nem alitottam tutira h nincs egyes demok közt elteres, nem tudtam a bayonettarol. ill sztem is nem demo aa con -on, bar 3x irtam mar le, meg 1x nem teszem
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #770 Dátum: 10 aug 24, 19:51:27 » |
|
valszeg a japán demó lesz holnap, nem tartom valószinünek h más verziójú demókat adnak ki 1 játékból. szerintem az nem is demo a gamescon-on mivel minden pálya benne van, sok karakter, inkbább teszteéői verzió v direk a conra készült. de ne legyen igazanm jó is lenne majdnem a fele tartalom !
A Conon a Teljes játék volt szerintem, csak nem volt feloldva egy karakter sem, csak az Összes pálya. De kitudja, lehet hogy teszter verzió volt Természetesen azok akik voltak a Conon xD Én spec régóta nem nézek Scaneket és Gameplayeket. Nem akarom egyik Ultimate Jutsut sem lelőni magamnak
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #771 Dátum: 10 aug 25, 05:26:11 » |
|
nha elvileg ma demó... remélem most már menni fog ha valaki majd talál xboxra letöltési linket ami müködik is, azt megköszönjük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #772 Dátum: 10 aug 25, 06:26:19 » |
|
Az előző demó nem azért nem ment, mert régiózáras volt, Ha egy demo vagy jatek nem megy mert régiózáras akkor a gép kiírja azt mint hibaüzenetet, ha egyszerűen a gép nem ismeri fel a demót akkor az nem jó és nem működik pont, vagy profilhoz kötött mint a legtöbb dlc ebben az esetben ez is nagyon valószínű, tehát J-tag-es gép kel hozzá. Mivel a jap demo gold előfizetést kért egy idejig, ezért valszeg az eur/us is így fog működni, tehát hiába töltöd le torrentről vagy más helyről nem fog menni, mivel a gold miatt profilhoz kötött. Xbox liveon a időlegesen gold előfizetést kérő demók egyáltalán nem ritkák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #773 Dátum: 10 aug 25, 09:11:06 » |
|
Az előző verzió tényleg nem régiózáras volt,hanem konzolzáras,magyarul csak azok tudtak játszani vele,akik a saját liveukról töltötték le,valószínű itt is ugyanez lesz a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #774 Dátum: 10 aug 25, 10:38:28 » |
|
kakashi boss fight
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 10:56:15 írta dosreis »
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #775 Dátum: 10 aug 25, 10:58:56 » |
|
Live-on sajna még nincs fent :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyoukun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #776 Dátum: 10 aug 25, 10:59:40 » |
|
biztos h kakashi boss fight? Mert akkor le se töltöm mert minek legyen meg 2x ugyanaz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #777 Dátum: 10 aug 25, 11:03:22 » |
|
igen csak ez angolul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #778 Dátum: 10 aug 25, 11:30:54 » |
|
A japán demó is angol volt... Kár,hogy nem dobtak össze egy másik demót,október olyan messze van még :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #779 Dátum: 10 aug 25, 11:46:41 » |
|
Ne már... Most ez tényleg igaz? :o
Ennyit vártam a demóra, és nem a GamesCon-os fasza demó, hanem a Kakashi Boss fight? Live nélkül pedig még csak ezt sem tudom kipróbálni!? Ezt a k**va nagy kib**ást már. :@
"Japan received their Naruto fix when the demo dropped back on July 29th, but US fans of the original Ultimate Ninja Storm were left out in the cold. Grab your Naruto snuggies American fans, and rejoice — the US demo drops this week. Have a glimpse of Ultimate Ninja Storm 2, as its story becomes a trifecta told by Naruto, Sasuke and Jiraya in the sequel."
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 11:53:35 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
|