ggeerryy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #750 Dátum: 10 aug 22, 10:58:09 » |
|
Videó kép Videó.....
EDIT: egy érdekes hírmorzsára akadtam: --in case you didnt know ultimates didnt work on the GC(gamescom) demo. Heard it from friends who played it 45 minutes at the dev con.
--Vagyis amit látunk a játékban az nem Ougi hanem valamiféle másodlagos jutsu, ugyanis az Ougik vagy Ultimate jutsuk még a Gamescom demóban sem működtek.
Jó nézelődést és olvasgatást
Itt is van a teljes hír amire gondoltam .... de majd kiderül ha kijön a game, én azért bízok abban hogy még tényleg nem volt ultimate jutsu
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 22, 12:37:59 írta ggeerryy »
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #751 Dátum: 10 aug 22, 11:03:25 » |
|
Tudom, hogy erre gondoltál. Nem csak te, ha nem én is, sőt(!) sokan bízunk ebben!
Amúgy szerintem legközelebb ne az egész post-ot szúrd be idézetként, hanem csak azt a részt, amelyiknek köze van a te hozzászólásodhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ggeerryy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #752 Dátum: 10 aug 22, 11:30:11 » |
|
Hát úgy legyen !!!! és bocs hogy az egészet bemásoltam !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #753 Dátum: 10 aug 22, 11:38:06 » |
|
reméljük hugy azért leszenk hatalmas durva ultimate jutsuk, bár igy is mident várakozásom felül mulja a játék
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #754 Dátum: 10 aug 22, 19:41:27 » |
|
18 helyett 23 pálya! Tudnék még mutatni videókat, de azt hiszem, hogy én többet nem fogok megnézni. A végén még megunom azt, amivel még nem is játszottam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 22, 19:42:48 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #755 Dátum: 10 aug 22, 20:21:29 » |
|
eddig ez volt a legjobb gameplay. végre látunk átváltozásokat, jutuskat, combókat rendesen. jó játék lesz ! csak nekem még mesze az október de addig ha lesz demo ami megy is a boxomon addig csak kihuzom vele !
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #756 Dátum: 10 aug 22, 21:19:40 » |
|
Nah egyre jobban bízok abban,h 25.én a gamescon féle demót kapjuk meg,jó lenne ezzel gyakorolni októberig,nekem ugyanis csöppet még szoknom kell majd az xbox féle irányítást,hiszen eddig a legtöbb Narutos játékot ps2-n és psp-n nyomtam és majd szoknom kell ennek az irányítását boxon. Arra kíváncsi lennék,hogy egy karakternek többféle rucija lesz-e majd,mint pl. sasuke esetében? Mert azért egy Anbu Itachi/Anbu Kakashi jelmezt szívesen viszontlátnék a játékban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #757 Dátum: 10 aug 23, 08:18:50 » |
|
Arra kíváncsi lennék,hogy egy karakternek többféle rucija lesz-e majd,mint pl. sasuke esetében? Mert azért egy Anbu Itachi/Anbu Kakashi jelmezt szívesen viszontlátnék a játékban! szerény véleményem szerint ez úgy lesz megoldva hogy majd store-ról lehet letölteni a ruhákat mint a múltkor a supportokat de abban az volt a jó hogy az ingyen volt kiderül ez hogyan lesz majd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyoukun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #758 Dátum: 10 aug 23, 09:35:50 » |
|
Már a videónézéssel én is úgy vagyok mint blackfire... Nem szeretném megunni mielőtt készhez kapnám Nem szeretném úgy játszani a játékot h igen és akkor most ide kell menni aha és a videóban is így láttam és most azt fel kell szedni... De azért a videóhoz írt szövegeket pl ez a 18 helyett 23 pályás postot szívesen olvasom és megpróbálok énis segíteni blackfire-nek amíg nincs exkirion... Persze azért a magam módján A letölthető dolgokról meg annyit hogy jó helye lenne nálam a cuccoknak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #759 Dátum: 10 aug 23, 11:11:27 » |
|
én remélem nem lesz letöltéses mert mikor az 1 hez tölltötem le a hokagékat meg egyebek azokat nemtutam használni nemhozta be a gép és még mostsem tudom hogy mért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #760 Dátum: 10 aug 23, 12:36:33 » |
|
Én is azt remélem, hogy nem kell majd külön töltögetni cuccokat. A Broken Bond-ban Sasuke Chuunin ruháját is csak úgy lehetett beszerezni, hogy letöltöttem LIVE-ról. Shikamaru vs Sasuke:Neji szétveri Lee-t:Naruto vs Kakashi - eddig talán ez volt a legjobbEz meg "mindenféle": -de ez is nagyon jóBÚNUSZ:Itt van ez az 5 gameplay gyerekek. Egyik jobb, mint a másik. Még sincs senki, aki hozzászólna!?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 23, 19:58:38 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #761 Dátum: 10 aug 23, 20:12:29 » |
|
Senki nem nézi meg,a fentebb említett okok miatt! Holnapután,ha minden jól alakul,akkor már nézés helyett játszhatjuk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #762 Dátum: 10 aug 23, 20:16:23 » |
|
Arra kíváncsi lennék,hogy egy karakternek többféle rucija lesz-e majd,mint pl. sasuke esetében? Mert azért egy Anbu Itachi/Anbu Kakashi jelmezt szívesen viszontlátnék a játékban! szerény véleményem szerint ez úgy lesz megoldva hogy majd store-ról lehet letölteni a ruhákat mint a múltkor a supportokat de abban az volt a jó hogy az ingyen volt kiderül ez hogyan lesz majd hát én úgy vagyok vele h úgy lesz megcsinálva mint a storm 1-ben.... Sasukenak, kankuro, garra stb. is több 2 fajta ruhája volt.... és minnél közelebb leszel a story végéhezannál több jutsut és ruhát kaparintasz meg....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #763 Dátum: 10 aug 24, 12:56:19 » |
|
én remélem nem lesz letöltéses mert mikor az 1 hez tölltötem le a hokagékat meg egyebek azokat nemtutam használni nemhozta be a gép és még mostsem tudom hogy mért
Azért mert azok Support Karakterek voltak. Nézd meg azok között és meglesznek.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #764 Dátum: 10 aug 24, 14:52:04 » |
|
valszeg a japán demó lesz holnap, nem tartom valószinünek h más verziójú demókat adnak ki 1 játékból. szerintem az nem is demo a gamescon-on mivel minden pálya benne van, sok karakter, inkbább teszteéői verzió v direk a conra készült. de ne legyen igazanm jó is lenne majdnem a fele tartalom !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|