Hát akkor én válaszolok.
A demó rövid és a gameplay újítások 80% a hiányzik belőle, viszont a "minél jobban betöltöd a jutsut annál erősebb" funkció benne van, ami poén, hogy Rasengant és Oodama rasengant gyakorlatilag ugyanúgy csinálsz csak az oodamához tovább kell tölteni és szerintem sok karival ez lesz, ami megdobja a jutsuk számát.
Ezenkívül minél közelebbről ütsz egy Jutsuval (azaz minél kevesebbet szaladsz vele) annál nagyobbat sebez (nem számottevően) és a chidorit már ki lehet védeni.
Hogy milyen a játék? Rengeteg kissebb de hasznos újítás már a demóból is látszik, gondolok itt a sokkal jobban használható tárgyakra vagy a nem 200al teljes páján áttéppő 180 fokban utánad forduló chidorira, vagy a külömböző kombókra, mint a naruto shuriken. Szinte bármit össze lehet kombózni, tárgyakat ütéssorral és fordítva, a harcrendszer rengeteget fejlődött.
A grafika egy kicsit szebb lett, viszont kivették a falon futást. Csak 2 csík életed van de kevesebbet sérülsz(arányosan tehát semi változás).
A boss fight nagyon hangulatos, ha mind ilyen lesz messze verni fogja az első rész bossait, mert több fázisosak, nem csak ütsz-->quck time event-->ütsz-->quck time event, hanem rendes harccal indúl aztán QTE utána egy egyedi kis boss battle mindenféle elugrálósdival és a végén még egy QTE. (a QTE-ek jelentősen nehezebbek mint az 1 ben és a bossharc előrehaladtával egyre nehezebbek)
Őszintén én már csak a demó alapján is megvenném mert shippuden
Ami nincs benne:
--Ultimate jutsut nem lehet tolni és nincs benne awakening sem, emellett a drive gauge és a support újítások sincsenek benne, nincs multiplayer
Ami szerintem neked tetszeni fog Blackfire, olvastam, hogy a supportokat majd ki lehet kapcsolni vs ben.
Ezenkívül attól függően, hogy milyen gyors vagy kapsz minden QTE gomblenyomásnál 1-5 (van ahol nem lehet 5 öt szerezni csak pl max 3 at) csillagot a demóban össz 34 van ebből nekem 30 a rekordom, ezt is beleveszi a végén az összegzésbe és ettől is függ, hogy milyen besorolást és Tonton oscart kapsz
Összesítve, a demó fun csak egy kicsit rövid, de Naruto korai moovesetjének nagyrésze benne van és van pár nagyon klassz újítás de a lényegibb dolgok még hiányoznak.
Remélem egy a "rövid" összegzés válaszol pár kérdésedre