@Yondaimenem vágom mit akarsz ezzel mondani, vagy, hogy ez mihez kapcsolódik
Pár érdekesség a demóból
Láttam egy két videót a neten a Demóról és olyanokat csináltak benne amiket nem is tudtam, hogy lehet
Szóval kipróbáltam és gondoltam leírom nektek mi, hogy van hátha érdekel titeket is. El kell ismernem Narutonak van egy-két hihetetlenül vicces képessége.
Naruto torpedók és Naruto Shuriken: Na ez eltartott egy darabig minre rájöttem, hogy van. Ha elég távol vagy ez ellentől (ez esetben Kakashi) akkor előre+előre+kör+kör+kör. A trükk az időzítés és az, hogy nagyon messze kell lenni, ekkor Naruto eldob egy klót Kakashi felé majd még egyet a harmadik viszont már két klón akik összekapaszkodnak és repülnek mint a shuriken, nagyon vicces látvány
Gyors visszavonulás: háromszög+hátra+X , a hatása egy elég látványos hátrálás elég messzire, iszonyú jól néz ki amikor Kakashi szalad a Raikirivel és benyomsz egy ilyet még időben.
Naruto ostor: Kör+kör+alalog körbeforgat a kombó végéig+kör amig lehet. Naruto üt párat utána csinál két klónt az egyiknek megfogja a lábát és azokkal csapja az ellent.
---És akkor két dolog ami már biztos feltűnt nektek is.
Sima rasengan: háromszög+kör (csak benyomni egy pillanatra), a hatása egy kis rasenganocska.
Oodama rasengan: hátomszög+kör lenyomva tart, a hatása egy átlagosnál nagyobb mérettel rendelkező de rekordokat még nem döntő rasengan