Ok ez tök szép meg minden csak semmi extrát nem mondott. Jókis placeholder, hogy húzzák az utolsó még ismeretlen Boss fight-ra vonatkozó scannt(Killer Bee). Hátha az jön holnap(hétfőn, már éjfél után írtam)
Azért azt jó tudni, hogy nem lesz kötelező Narutoval szaladni, a sage Naruto-s kép meg faszán néz ki, ahogy a menny és föld hídja is nagyon pofás.
Mindenesetre köszi a postot Blackfire
EDIT:Csak most tűnt fel, hogy a középső képen az Sunagakure. Nah végre valami kép róla, egész pófásan fest az a kis utcáska, remélem az is kicsit bejárhatóbb lesz mint az accel 2 ben (UN5), ahol volt 1 utca
-Hátha betérhetünk a sivatagi Rameneshez is
EDIT2:Állandóan jönnek ide a hírek, hogy mi lesz a játékban szóval most megemlítenék két dolgot ami jóeséllyel nem lesz:
--Az első valószínűleg semmit nem fog mondani azoknak akik nem játszottak az 1. Storm al, ez pedig nem más mint a falon való harc. Az első játékban volt olyan, hogy ha valakit falhoz vágtál akkor a karaktered felugrott a falra és ott ment tovább a bunyó(ha mákod volt, volt amikor nem ment, csak bizonyos magasságú egyenes falnál működött). Ez az a funkció amit nem is bánok, hogy kivettek. Igaz megvolt a maga sármja, de egy komolyabb ütés után az ellen vagy épen te le is estél róla (ha földre kerültél volna, ami ebben a játékban nem nehéz) és minden alkalommal ki kellett várni az animációt amig leugrik/felugrik a karaktered vagy az ellenfél, így ez nyílván komolyan útban lett volna az olnile nódban így ettől megszabadultak. Ez persze nem biztos de a tréning mezőn a fal elötti fasor nekem ezt sugallja.
--cserébe: interaktív(áram víz jutsuk erősebbek a vizen stb), pusztítható pályákat kapunk ami szerintem jó üzlet egy max 10-15 mp es falonszaladásért cserébe és 6-7 helyett lesz 18.
--A másik a sztori mód gameplayének átírásából fakad, ez nem más mint az, hogy nem lehet kedved szerint házról házra repkedni majd valószínűleg konohában, ami engem nem érdekel, mert a mangában sem sűrűn csinálják, max 1-2x előfordul, de cserébe kapunk egy 1:1 hez arányú konohát Sunagakurét és még egy halom helyet ahova szaladhatunk ninja barátainkkal.